Paris Hilton stili

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
seveni çok az. gıcık olanı fazla:))
ama ben giyim tarzına bayılıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kızı nedense hiç bir zaman sevemedim. Tuhaf bir yapmacıklık ve iticilik var.

olabilir. bende kendini pek sevmem. ama giyim tarzını beğeniyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarzı çok hoş,kendi de ne giyse yakışıyor.Tulumlu ftg.da arkadaki kadının bakışlarına dikkat!..kaydirigubbakcemile3

Giyim tarzı hoş evet katılıyorum. Ama her giydiği yakışmıyor bence. Vucud yapısından dolayı. Dikkat ederseniz ayaklarına...Maşallah erkek ayağı gibi ama hanfendi kendini dünyanın en güzel kadını sanıyor :)

Napsın ayaklarını mı kestirsin kadın?O boya normal yani.sempatiksalakcinni

Mümkünse açık ayakkabı giymesin...Sürekli motorcu çizmesi falan giysin sositososito

galiba konum anlaşılmadı.:))
bu kadın çok güzel süper bir vücudu var diye açılmadı. ben stilini tanıtıyorum. anlaşılır olmuştur umarım:))

Birde biraz kilo alsın lütfen..Bu ne hal böyle...Nazi kamplarından yeni kurtulmuş gibi. Yazık canım kollara bak..Bizim börek çöreklerden yollasak bir nur gelse yüzüne müzüne kaydirigubbakcemile3

galiba konum anlaşılmadı.:))
bu kadın çok güzel süper bir vücudu var diye açılmadı. ben stilini tanıtıyorum. anlaşılır olmuştur umarım:))

Ben sizi anladım problem yok. Eğleniyoruz burada sadece. Bende beğeniyorum bazı giyim tarzlarını. Anlaşıldınız..olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…