• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paris hilton can can nasıl bi koku ?

sugarkitty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
57
0
36
İstanbul
kızlar bi sitede buldum indirimde çok kalıcı diye duymuştum ama kokusu nasıl bilen var mı şekerli mi meyveli mi çiçeksi mi aşırı şekerliyse almıycam çünkü acil yardım !

Ben paris hilton parfümü kullanıyorum ama açık parfüm. Dükkana ilk girdiğimde rastgele seçmiştim ve bir daha da bırakamadım. Bu kokuyu çok seviyorum. Senin dediğin parfümle aynı mı bilemiycem ama böyle ferah çiçeksi bir kokusu var benimkinin, kalıcı.

Ben paris hilton parfümü kullanıyorum ama açık parfüm. Dükkana ilk girdiğimde rastgele seçmiştim ve bir daha da bırakamadım. Bu kokuyu çok seviyorum. Senin dediğin parfümle aynı mı bilemiycem ama böyle ferah çiçeksi bir kokusu var benimkinin, kalıcı.

bu parfümü bende d&p den almak istiyorum acaba kodunu yazarmısınız çok sevinirim bunu bir yerde denedim çok hoşuma gitmişti

kızlar bi sitede buldum indirimde çok kalıcı diye duymuştum ama kokusu nasıl bilen var mı şekerli mi meyveli mi çiçeksi mi aşırı şekerliyse almıycam çünkü acil yardım !
vallah paris hiltona giciğim nedensee sevmiyorum o yüzden parfümünüde kullanmıyorum kadına tahamüllüm yok cok yapay kesin kötüdür parfümü

paris hilton parfümlerini markafoni sürekli veriyo.65-80 arası değişiyo fiyatları.bu aralar 65 tl mesela.
bol bol meyve notalı bi parfüm

Back