Paris fotoğraflarım

hiç gitmedim görmedim bilmiyorum...ama harika bir şehir bence fotoğraflardan belli....paşlaşmanda çok güzel...

harika fotoğraflar bayıldım ben de gitmeye niyetlendim bu yaz ama kısmet olmadı amsterdama gittim inşallah bir sonraki sefere paris'e olur

Pis tabii bende orda çalisiyorum, metroyla pek gezmedin galiba sidik kokusundan geçilmiyoo!!! Insanlarida pis ayrica, aman bee Parisin adi var iste, bizim Turkiyemiz gibi varmi!

Ben de gittim Paris e. Almanyadan araba kiralayıp gitmiştik, hep araba kullandım. Gerçek olan şey şu ki Avrupada görülmeyecek bir trafik söz onusu. Nerde o Almanyadaki falan trafik düzeni. Tarihi binalar dışında bana değişik gelmedi, sanki İstanbul. Trafik aynı trafik, kalabalık aynı kalabalık.
Çok pis gelmemişti bana demekki metroyu falan kullanmadığımızdan, ayrıca Disneyland village de bir otelde kaldığımızdan etraf extra temizdi.
Ama en hoşuma giden tarafı otellerin ucuz ve oda bazında tutulabilmesi.
Gerçekten bu yönden çok memnun kalmıştık.
Bu arada bebeğim olduğu için gezilere ara verdik ama eğer bebiş olmasa bu sömestr da gitmeyi çok istedik. Özellikle 9 yaşındaki kızım.
Neyse artık seneye.
Çok güzel paylaşımdı. Ellerine sağlık....

Benim parmakta hoşuma gitti. Çok canlı bir görünüşü var.:dance:

pariste yasiyorum hic bukadar guzel gormemistim tesekurler

yarali_yuregim birgun senle elimize fotograf makinasini alip soyle bir parisi :içelim::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: gezelim ha nerdesin kesfetmedigimiz onca yerler var senle canim benimmmm

güzel bir şehirr
benn birdee dilekk tutulupp para atılann yer varya orayı çok merak ettimm

çok güzel resimlerdi paylaşımın için teşekkürler a.s.

resimlere baktıkça oralara gidip benimde görebilme şansım olsaydı dedim ama nerde :1no2: şehir dışındaki yakınların yayına bile gidemiyoruz kaldıkı yurt dışına gidelim :çok üzgünüm:

şu eyfel kulesi bana hiç çekici gelmiyo hiç bir özelliği yok gibi demir yığını sanki.bence burj dubai süper ötesi bişeyy..820 metre dünyanın en yüksek binası ihtişamida süper...

sayisiz defa gitmisimdir parise ... hic bir zaman cekici gelmemistir bana taki noelde gidesiye kadar .. neolde bir baskadir paris ve mutlaka noelde gidilmelidir

çok güzel bi şehirmiş gitmek nasip olur umarm bna da =) çekimlerinizi paylaştığınz için çok teşekkürler

İnşallah biz de eşimle gideriz Paris'e. Fotoğraf çekilecek o kadar güzel yapıtlar var ki. Ama oraya gitmeden önce İstanbul'un güzelliklerini çekmeyi düşünüyorum tabi :)
Resimler çok güzel olmuş. Sadece resimlerde tarihin çıkmasından ben hoşlanmam :) Fotoğraf çekerken çıkmasın diye ayarlarını yaparım. Ama tabi bu sizin kararınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…