Paris fotoğraflarım

Sacre Couer kilisesi

Moulin Rouge (kirmizi degirmen, unlu bir gece kulubu)

Champs-Elysees caddesi

Son düzenleme:
resimler güzelde şu parmak heykeli çok komiğime gitti:roflol: başka bişey bulamamışlarmı.

canim ya baksana yapcak bisey bulamamislar o guzelim yere parmak yapilirmi ,mutlaka nedeni vardir ,belkide super bi yer oldugundan bas parmak isareti yapmislardir:roflol::roflol:

Aaaah ah canım benim sanki yeniden gezdim Paris'i aşık olduğum şehri... Teşekkürler paylaşımların için, Allah'ım bana imkan versin de yeniden doya doya gezebileyim Paris'i...

cok güzel fotolarin canim cektigin yerleri bende gezdim gördüm, ablam orda yasiyor sansliyim :))

çok güzel fotoğraflarr. benimde görmek istediğim şehirlerden biri. ama hayatta o kadar yükseğe çıkmam.. parmak heykelinin hikayesi nedir?

allah allah canim sen neresine gittinki pis gordun benim gezip gordugum yerler gayet temiz guzeldi caddeler gayet temiz yesil yerler gayet bakimliydi ne bileyim biz her sene gideriz gezeriz rastlamadik oyle kirlilik falan:uhm:

paris dünyanın en pis şehri... istatistiklerle onaylıhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…