Paris de yaşayıp bir odasını kiralayabilecek olan var mı?

Samsonn

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
18.080
43.181
798
Bir erkek öğrenci için, çok efendi, sorun çıkarmayacak bir gençtir. 5-6 ay konaklama için acil arayıştayız. :KK54:

Samsomcum
Airbnb sitesinden uygun fiyata bir oda bulabilir.

craiglist de biraz karisik ama yabanci ogrenciler-kisa sureli kalanlar icin uygun bir site

Facebookta interrail turkiye sayfasi ve yardimrail sayfasi gezgin gençlerin bol bol oldugu sayfalardir. Oraya da yazabilirsiniz. Yardimci olacak kisiler çıkacaktır.

Couchsurfingden hic yoktan birkac gun kalmak icin birkac kisiyle anlasabilir(ucretsiz olarak ). En azindan gidince kalacak birkac evi olur. Ilk haftasinda cikar arar,sorar eder bir sekilde bulunur ev.

Vee son olarak
Hemseri hemseriyi gurbette opermis. Bence türk birinde kalmak icin ya da turk birinden yardim almak icin israrci olmasin

Samsomcum
Airbnb sitesinden uygun fiyata bir oda bulabilir.

craiglist de biraz karisik ama yabanci ogrenciler-kisa sureli kalanlar icin uygun bir site

Facebookta interrail turkiye sayfasi ve yardimrail sayfasi gezgin gençlerin bol bol oldugu sayfalardir. Oraya da yazabilirsiniz. Yardimci olacak kisiler çıkacaktır.

Couchsurfingden hic yoktan birkac gun kalmak icin birkac kisiyle anlasabilir(ucretsiz olarak ). En azindan gidince kalacak birkac evi olur. Ilk haftasinda cikar arar,sorar eder bir sekilde bulunur ev.

Vee son olarak
Hemseri hemseriyi gurbette opermis. Bence türk birinde kalmak icin ya da turk birinden yardim almak icin israrci olmasin
Caniiiim, çok sağol! Bütün tavsiyelerine detaylı bakicam 😘
Biri de açtığım konuyu beğenmemiş. Bu dert değil sanki. Çocuk okuldan kabul aldı, ama kalacak yeri ayarlayamadık bir türlü. Çok fazla öğrenci olduğu için yurt ciddi sıkıntı.

Facebookta her ülke için "shall we?" yardım grupları varmış. Birde oraya yazsın bence

Back
X