• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfümü teninize mi yoksa elbsenize mi sıkarsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi venüs3457
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben tene sıkılmaz mantar yapar die duydum tenime sıkmıorum oyuzden korkuorum.. elbiselere bide örtume yerimseniben

Mantar mı yapıyomuş :D ilk defa duyuyorum ama yanlış bilgi canım yok öyle bişey, hee sahtesini sıkarsan ne yapar bilmem tabi. ben sadece orjinal kullanırım hem tenime hem kıyafetime bolca sıkarım=)

havaya doğru sıkar altına geçerim en iyisi o şekilde.. eşit bir şekilde yayılıyor her yere ama fazla sıkmamak lazım bence

önce bileklere ,sonra boğaz kısmıma,enseme, göğüs tarafına ve etek uçlarımaaa :52:

Ben de bildiğim kadarıyla parfümü damarın attığı yerlere sıkmamız gerekmiş yani bilekler, kol direseğimizin ön tarafı, kulak arkası ve boyun ve ayrıca parfüm vücudumuzun daha yağlı yerlerine sürüldüğünde daha kalıcı oluyorumuş boynumuz , göğüsümüzün arası eğer kuru bir cilde sahipseniz daha çok sıkmanız lazım:)... bunları denedim ben evet kalıcıydı yalnız saçlarıma sıktığımda koku orada daha çok kalıyor bunu farkettim bileğimdeki uçup gittiğinde saçımdaki koku hala duruyordu:)... kıyafetlerime sıkmadım genelde ama uzmanlar gardrobunuzun içine sıkın diyor benden söylemesi:)

ben hem tenime hem elbiseme sıkıyordum.ama artık tenimde alerji yapmaya başladı.yani çok kötü bir şekilde kızarma yapıyor.

ben boynuma ve bileklerime sikmayi severim, hem daha kalici oluyo. kiyafetlerime sikmayi cok sevmiyorum cunku kiyafetimi sadece bir gun tek giyorum ve bir gun giydigim icinde hemen makineye atmayi sevmiyorum, ve parfum kokusu kiyafette olunca pek hos olmuyo.

en kalici koku teninizde oluyo.

cildim çok hassas,tenime sıkınca yakıyor,daha çok kıyafetime sıkıyorum.yada saçlarıma...

ben hem tenime hem elbiseme sıkıyordum.ama artık tenimde alerji yapmaya başladı.yani çok kötü bir şekilde kızarma yapıyor.

goknur orjinal parfum mu kullanıyorsun yoksa açık mı aldın merak ediyorum çünkü orjinallerin alerji yaptığını duymamıştım hiç:/... zaten biraz da bu yüzden almıyor muyuz orjinali güvenirlikleri açısından:S

Ben elbiseme sıkmamayı tercih ediyorum.Çünkü parfümler özellikle de kalıcı bazı parfümler uzun bir süre çıkmayabiliyor.Bileklerime ve boynuma sıkıyorum.Ayrıca saçlarımı taramadan önce fırçama sıkıyorum.

parfüm kıyafete sıkılmalı ya.cilde temas ettiğinde yapış yapış oluo hem erkekler de sevmioo:78:

acik ya da bozulmaya yuz tutmuslari kiyafetime, digerlerini tenime sikarim :)

her yerime sıkarım parfüm banyosu yaparım resmen :66:

Tenime sıkarım genelde...özellikle banyodan sonra kullanınca daha kalıcı ve güzel oluyor kokusu...
:21:kıyafetlerde leke bırakıyor bazıları.. :20: birkere öyle bir gaflette bulunmuştum... :14:

ben tenime sıkınca yanma oluyor kızarıyor o yüzden giysilerime sıkıyorum

Back