Parfümü nereden alırsınız

Parfümü nereden alırsınız

• Parfümeri

OY: 21 60,0%
  • İnternet

OY: 10 28,6%
  • Yurt Dışı

OY: 7 20,0%

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .
ben strawberry den yapmaya başladım,parfümeri lere göre fiyatı çok uygun geçen hafta erkek arkadaşımla kendime aldım,bu hafta da abime Armani-Gio sipariş ettim.1 hafta da teslim ediyorlar.Burda dünyanın parasını bayılmaya gerek yok

gerçekten te öyle Türkiye de çok para ya.

bende yurt dışından bir arkadaşa getirtiyorum strawberry den daha uygun fiyata

bende yurt dışından aldırıyorum eşime,geçenlerde burada koku beğenmek için girdim mağazaya
200 küsür deyince gözlerim faltaşı gibi açıldı.
olmazki canım bu kadar da.
kızlar size bişey danışayım, çok hafif sabunumsu kokan bi parfüm söylermisiniz bana,
Hugo Boss un var bi tane kokladım fena değil hoşuma gitti,sizin bildiğiniz marka varmıdır.

parfümeleriden alırım genelde,ama fiyatlar öyle uçukki zaman zaman internetten yabancı sitelerden alıyorum

bence bvlgari bvl edp deneyin bir

Parfümeriden dedim ama, gittiğimde görevlinin tepemde dikilmesine uyuz oluyorum. Yurtdışında böyle birşey yok. Ve genelde çıktığımda oradan alıyorum.

kesınlıkle kafamda bit gibi durmalarına uyus oluyorum bu ğparfm için geçerli değil tüm ürünler için geçerlı insan kendını kötü hissediyor çok saçma buluyorumm çokkkk

Artık insanlar sadece kozmetik değil tüm ihtiyaçlarını alternatif metodlarla karşılamayı öğrendiler bence. Parfümerilere gidip de 200-300 denen parfümleri bir anda alabilen artık çok az insan var. Parfümeriler de bunun farkında sürekli promosyonlar yapılıyor hatta kar marjları düştü fiyatlar neredeyse 2002 yılları ile aynı seviyede. Ben kendi kullandığım parfümlerden biliyorum 2002'de 50 ml için 75-80 tl ödediğim parfümler şimdi de 85-90 aralığında...
Bunda internet'in, freeshopların, dil bilmenin, yurt dışına daha çok açılmanın bence etkisi çok büyük. Her ne kadar bunun çok fazla olumlu yanı olsa da bence internet alışverişi aynı zamanda riskli.

hep yurtdışı, oradaki fiyatları bildiğimden burdan almaya elim gitmiyo,kzılanmış hissediyorum kendimi. zaten de kazıklanıyorum alırsam dimi ama.:jeyyar:

freeshoptan aliyorum..tr deki fiyatinn yarisindan daha ucuza hatta..bir suru parfumum var..
yani 1 parfum fiyatina en az 1-2 tane aliyorum.trden daha pahali ulkede bile ucuz nedense kozmetik urunler..deemek ki tr de uzerine fiyat farki olmasi gerekenden cok cok fazla..yillarca resmen kaziklanmisizzzzzz..kozmetiklerinde kullanma tarihi gecmese stoklayacammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…