Benim parfümlerim akşam fırsat bulursam evdende toplu resimlerini çekerim..
kokusunu seviyorum annem almış ondan aldım ben güzel bir koku fakat spor bir koku bence..
Hugo boss kapagı kayboldu bitmek üzere :)
diorun seti var kremi ve parfümü daha açmadım kutuyu ama kokusu güzel..
bu parfümü teyzemden bana hediye ama üzerinde ne women ne men yazıyıo :)) bende kullanmadım bilgisi olan varmı bayanmı erkek parfümüde interntte araştırdıgımdada bulamadım hep şişesi siyah kırmızı olanı var
elizabeth arden green tea aynen vücut losyonu duş jeli ve parfüm seti var.. kokusu çok hafif gün içerisiinde arada kullanıyorum ..
bu en sevdigim kokulardan biri benim için bir klasik .. kokusu ağır ama çok seviyorum bir kaç msj öncede yazmıştım kullandıgımda "hacı yağımı kullandım" diyenlere ragmen seviyorom ağır kokusunu..
elizabeth arden -arden beauty kokusu seviyorum . ağır kokuları .. böyle geçince kokusunu geride bırakan kokuları severim buda onlardan..
diesel .. ağır bir koku .. önceen severdim ama şimdi bana birşey katmıyor sanki..
hafif güzel ve çiçeksi bir koku tavsiye ederim..
kayınvalidem almıştı bana bitince ben aldım YKM de indirim vardı hatta 35 ml = 35 lira 100 ml = 100 lira idi..
bu parfüm elimde yok ama süper bir koku kuzenim almıştı bayılmıştım avondan beklenmeyecek kadar güzel ve kalıcı bir parfümm
amor amorrr adından anlaşılan bilindik bir koku.. duş jeli ve parfümü var kokuları harika.. gecelerden sıkıyorum genelde :)
amaaa en sevdigim parfüm: christina aguilera by night .. hem çekici hem içine çekilecek bir koku .. kendime en yakıştırdıgım koku.. şişemde az kaldı internette indirimden almayı bakıyorum şuan ...