• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfümlerimiz - fotoğraflı

bende parfüm almayı düşünüyorum ama kararsızım.bir kaç seçenek var kafamda hepside sende mevcut maaşallah canım.hepsini kullanan biri olarak en etkileyici olanı,sıktığında herkesin adını sorduğu hangisi canım?

$090320111294.jpg $images.jpg $dkny-pure-bottle-300x292.jpg $ysl-parisienne.jpg

Tresor in lova yanımda taşıdığım parfümüm :69:
diğerleri de evde olanlar :))

bendekileri yazayım.. resim yok.. hermes eu de merveilles.. dior dune... estee lauder brasil dream .... aqualina pink sugar avon little black dress versace cristal noir....
almak istediklerim sjp lovely.. agent provecouter.... çok vara cok .. liste uzar gıder..

Tresor in love çok güzel bi koku ayrıca escada da gayet iyi :)

evet bende vuruldum kokladığımda ve baya kalıcı dolabımda giysilerden yıkanmadıkça çıkmıyo :) escadaya da bayılıyorum ama bitti belki yine alabilirim ;) her ikiside farklı parfümler bence...

bence escada çok güzel ama artık herkes kullanıyor..kokular bence kişiye özgü olmalı,çok kişi kullanınca anlamını yitiriyor..

bence escada çok güzel ama artık herkes kullanıyor..kokular bence kişiye özgü olmalı,çok kişi kullanınca anlamını yitiriyor..

kesinlikle katılıyorum farklı parfümler almak istiyorum her seferinde bana özgü olan.. gerçi parfümler kişiden kişiye farklı kokuyo ama herkesin kullandığı parfümleri almamaya özen gösteriyorum bir farkımız olsun değil mi =)) escadanın diğer kokularını çok duydum ama bu parfüme pek rastlamadım benzer kokularda olabilir tabi..bu kokunun açığı yok mesela biçok yere sordum özellikle :D

açık parfümler hakkında ne düşünüyosunuz..Kokuları gerçekten aynısı mı??

açık parfümlerin kokusu bence orjinallerden farklı biraz ve daha yoğun. yoğun olduğu içinde insanlara daha kalıcı geliyo orası kesin ve sanki tende yapış yapış bi his bırakıyo ya da bende öle bilemedim çok tercih etmiyorum açık parfümleri
hatta bi keresinde alerji yapmıştı..

bendekileri yazayım.. resim yok.. hermes eu de merveilles.. dior dune... estee lauder brasil dream .... aqualina pink sugar avon little black dress versace cristal noir....
almak istediklerim sjp lovely.. agent provecouter.... çok vara cok .. liste uzar gıder..

Sjp Lovely vardı bende, takas yapmıştım bi forumda, ama pek sevdiğim bi koku değildi zaten. Agent provocateur'ün her çeşidini kullandım, şu andada 2 çeşidi var ama kullanılmak için sıra bekliyolar, bu aralar hypnotic poison eau sensuelle'e takmış durumdayım:)

parfümle ilgili bilginiz var sanırım bana yardım ederseniz çok sevinirim hanımeli kokusu istiyorum ben ama bulamıyorum bi türlü bildiğiniz parfüm var mı hiç hanımeli kokan??
:59::59::59:

parfümle ilgili bilginiz var sanırım bana yardım ederseniz çok sevinirim hanımeli kokusu istiyorum ben ama bulamıyorum bi türlü bildiğiniz parfüm var mı hiç hanımeli kokan??
:59::59::59:

Ben sormuştum canım.Gucci by florayı önermişlerdi.
Bir de Avon 50's Glam var içerisinde hanımeli bulunan.

Son düzenleme:
site yonetıcılerı takasa ızın versın... baska sıteye gecıcez yoksa takas ıcın... takas yurt dısında da cok kullanılıyor... yasaklanmasının bi manası yok

Ben sormuştum canım.Gucci by florayı önermişlerdi.
Bir de Avon 50's Glam var içerisinde hanımeli bulunan.

hiiiiii ben bi şeyi biliyorum issey miyakenin geçen yazın çıkan parfümü a scent by issey miyake bunda hanımeli kokusu belirgin geldi bana bir de yvesrocher in kolonyası var hanımelili ama bunu pek sevemedim ben ımm bi de oriflame in sarı pompalı şişede bi parfümü vardı adını hatırlayamıyorum onda hanımeli kokusu almıştım avondada sarı çiçek gibi kapağı olan bi parfüm vardı reklamını sarışın yabancı bi oyuncu yapmıştı hatta ama florada pek hanımeli almıyorum ben tam olarak :43:
dünyanın en güzel kokulu çiçeği hanımeliyken neden yapmazlar parfümünü hiç anlamıyorum :43::43:
eyüp sabri tuncerin kavunlu serisini kullanıyorum ben bu aralar herkes çok beğeniyo kokusunu mis gibi kokuyo :69::69:

Back