• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfümeri açtık kızlarrrr

ümraniye benim uğrak yerimdir bende gelirim alışverişe ama yer nerese dükken adı nedir.

Hayırlı uğurlu olsun Allah bol kazançlar versin...Abimler Ümraniyede oturuyor tam adres özelimden yazarsan yengeme söylerim .Yolum düşersede bende uğramak isterim.

hayırlı olsun.neresinde ümraniyenin?
ve adı ne?
kesin gelirim ben:)

teşekkür ederim arkadaşlar ne guzel dualar ediyosunuz sağolun dükkan ümraniyede cumartesi pazarı kurulan sokakta pazarın başında adres ise marmara cad.marmara pasajı no:5 adı bulut parfümeri hatta kk dan geldiğinizi mutlaka belirtin ki özel indirim yaparız :)))

hayırlı olsun canım.. opuyorumnanaktan anne kız demek.. :1hug: ne guzel.. Rabbım hayırlı bol kazanclar nasıp etsın.. :nazar: a.s.

:Saruboceq:hayirli olsun canim:Saruboceq:
alkisalkisalkistebrikleralkisalkisalkis
:nazar:hayirli satislar ve bol kazanc diliyorum:nazar:
:Saruboceq:rabbim bereketini versin insallah:Saruboceq:

CtNO-1lF-1.jpg

ayy çok güzelll tatlım....allah bol kazançlar nasip eylesin canım...
bu kriz ortamında işiniz rast gider inşallah etkilenmezsiniz...
hayırlısı olsun
.

hayılrı uğurlu olsun allah bol kazanç versin inşallah...

Annemle birlikte ümraniyede parfümeri açtık kücük bı yer ama herşey var kızlar fiyatlarıda uygun tuttuk işallah ışler yolunda gider....:

Hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun,Allah utandırmasın:Saruboceq:

canımcım açılışa çiceğimle geldim ama hani bizim hoşgeldin çikolataları???????.............:olmaz:zemuszemus

acilisa_cicek.jpg

Back