parfüm tavsiyesi

kova4

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
295
1
16
Kayseri
selam arkadaslar benimde derdim herkes gibi kalici buram buram kokan bir parfüm bulmak bugüne kadar acik parfümde dahil orjinallerde hic kalici olmadi bende bugday tenliyimve kuru bir cilt tipim var neler kullanmadimki ama yok ilk yarimsaat kokuyor sonra pof sanki hic sIkmamisim sasirdim kaldim bu güne kadar severek kullandiklarim hipnotic alien birde birde yves rocherden evidence ama bu hic kalmiyordu bende nolur arkadaslar acik parfümlerde dahil avon parfümlerinide merak ediyorum hic kullanmaddim ama tavsiyelerinizi bekliyorum

canım bır parfum var ben bayılarak kullanıyorum ve saatlerceeeee usutnde kalıor koku ama pahalı.. durumun varsa al yanı. adı dior - pure posion.. ıstersen once bı avm ye gıt orda kozmetık magazasında sor sana gosterırler. koku basta agırngelebılır ve farklı ama aslında cok cekıcı ve seksı bır koku.. begenmesende yada normal bulsanda uzerıne sık (calısana kalıcılıgına bakcam snra karar vercem de )
ve butn gun dolas bıaz hafıflıcek ıster gercek kokusunu alcaksn ama butn gun yenı sıkmıs kadr kokuyu kendın alacaksın hatta tısortu burnuna sokmana grk kalmıcak otururken arkadaslarnla sohbet ederken kendı kokunu alcaksn hep tabı cevrendekılerde.. pahalı ama degerrrrrrr bı kere para kıyıp aldım ozel gunlere kullanıorm ve en cok sevgm parfm.. mutlaka bu dedıgımı yppp bısey kaybetmezsın begenmezsende sen bılırsın :)

avonu sallaaaa hem cogu hafıf ve tam anlamıyl kalıtelı gıbı kokmuyorrr ve kokusunu bılmeden almak zorunda kalıosun ıcabında hıc tavsıye etmıorm. ıkı kere avondan aldım ve bır ay gecmeden kokuları degıstı ıgrenc oldu fılan ve kalıcı deıl kesnlıke o hataya dusme ve ayrıca guzel koku ıstıosan hafif the body shop magazasına gıtt ordakı her kokuya hayran kalcaksın bazıları cok hafıf kalıcı deıl bazıları kalıcı yıne dedıgım gıbı senın yaoman gereken magazada uzerıne sıkk begendıgını ve gez butn gun bak ne kdr kalıo veya kokusu degısıomu ama body shop gercekten kalıtelı mukemmel uc tane parufmu var ordan aldıgım ve bıtenler bıle var hangısını alacagmı sasırdım ve hayvansal yaglar yok bu markada o yzden gonul rhtlıgyla kullanıorum

himm zaten dior parfümleri deyince akan sular durur bunu hic denememisim hemen bakayim fiyatina gelincede zaten orjinal ve kaliteli parfüm oldugu zaman gercekten acimam paraya cünkü bir iki defa acik parfüm almistim inan hatirladikca bile midem bulanyr banami denk geldi öyle bilmiyorum ama kullandigim zaman acaip sekilde bogazim yaniyordu ama dedigine mutlaka bakicam öyle güzel anlatmissinki cok merak ettim

body shoptan yanlis hatirlamiyorsam lila renkli bir parfümdü denemistim güzeldi ama ne yalan söyleyim bu güne dek cokta dikkatimi cekmemisti body shop parfümleri yinede bakayim tekrar tavsiyelerin icin tesekkürler

güzel mağazaymış ama yaşadığım yerde Erzurum da maalesef mağazası yokmuş acaba önerebileceğin var mı online alışveriş yapsam bide fiyatlar kaçla kaç arasında

kesinlikle naomi campbell cat deluxe

Bende en kalıcı olanlar Hermes 24 faubourg, Chanel Chance ve bir kereliğine denediğim Dior Addict oldu. Lancome'un da kokuları genelde kalıcı. Şu aralar hepsiburada'da Lancome Tresor 50 ml 100 tl idi. Ağır olsun, kalıcı olsun ve çiçek kokusu olsun dersen Tresor kesinlikle uyar. O kadar ağır olmasın ama kalıcı olsun dersen Hermes mükemmeldir...

Guerlain kokuları da oldukça kalıcıdır .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim parfüm hastalığım var her hafta alıyorum heralde koleksiyon gibi duruyolar :) parfümden iyi anlarım bende esmer tenliyim kalıcı istiyorsanız bir kaç parfüm önerebilirim ben çiçek kokusu hiç sevmem nefret ederim daha ağır şekerli kokular seviyorum. Bi parfümeriye gidip kokularına bakıp içinize sineni alabilirsiniz hepsi çok kalıcı :)

Ysl Manifesto İntense (Mor şişe olan)

Lancome La vie est belle

Armani Si

Chanel Coco Mademoiselle

Dior Addict

Viktor&Rolf Flowerbomb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…