Parfüm takası

bluemel

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
1.053
42
363
Elazığ
merhaba hanımlar.parfümlerini takas etmeyi düşünen varsa buraya gelsin.öncelikle belirteyim parfümlerimin hepsi orjinal.o yüzden eşdeğer ürünlerle takas etmek istiyorum.haydi hayırlı olsun diyelim.

$2.jpg

pink sugar sensual 50 ml.şekerli tatlı bir koku.

$1.jpg

body shop white musk 30 ml. adı gibi misk ağırlıklı hafif bir koku.bana ilkbaharı hatırlatıyor biraz

$3.jpg$4.JPG

ralph lauren_ralph 30 ml. yarısı kullanıldı resimde görüldüğü gibi.meyve çiçek karışımı bir koku.

$6.jpg
avon instict 50 ml. yine bir avon veya oriflame parfümüyle takas edebilirim diye düşündüm. özellikle rare pearl ü merak ediyorum

insticti satmayı düşünür müsün
takas edicek parfümüm yok

satmayı düşünmüyorum kızlar ya.satsam da kaça gider parfümler bilmiyorum açıkçası.
farkılı kokular denemek istiyorum bu yüzden kullanmadıklarımı elden çıkarmak istedim.

satmayı düşünmüyorum kızlar ya.satsam da kaça gider parfümler bilmiyorum açıkçası.
farkılı kokular denemek istiyorum bu yüzden kullanmadıklarımı elden çıkarmak istedim.

lolitayı satmayı düşünürsen bende fiyat almak isterim ayrıca yukarıya parfüm ekledim takas düşünürsen

$1800271_10151997852105924_585910694_n.jpg
pink sugar sensual 50 ml.şekerli tatlı bir koku.

pink sugar sensual ve lolita için bende bunlar var kırmızı çizgiler doluluklarını anlayabilmen için işaretledim

i love love parfümü orjinal boynerden aldım kapak kısmını kendim çıkardım kullanırken kolay olsun diye kesinlikle doldurma değil. 100ml lik parfümün %35-40 civarı kullanılmış durumda
bunlar dışında elimde 2 tane çakma parfüm var yine bit pazarından almıştım merak edersen onları da çekebilirim ama çakma olduklarını için eklemedim bile

Son düzenleme:
takas demişsiniz ama satmayı düşünürmüsünüz?düşünürseniz fiyatı ne olur?

satış teklifleriniz için teşekkür edrim kızlar ama satmayı düşünmüyorum.forumda channing var o da parfümlerini satışa koymuştu.onda da lolita vardı eğer satılamadıysa ona sorabilirsiniz isterseniz.

Back