Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba hazır böyle bi konu açılmış bende avonun şu parfümünden arıyorum elinde olan varsa haber verirse çok sevinirim teşekkürler aradığım parfüm buEki Görüntüle 1018136
avon instict 50 ml. yine bir avon veya oriflame parfümüyle takas edebilirim diye düşündüm. özellikle rare pearl ü merak ediyorum
merhaba hazır böyle bi konu açılmış bende avonun şu parfümünden arıyorum elinde olan varsa haber verirse çok sevinirim teşekkürler aradığım parfüm bu Eki Görüntüle 1018166
canm fiyat ne kadar bana ulaş acilllllBende var bu parfüm. Kutusunda duruyor. Alırken abartmışım
Görüşelim arkadaşım![]()
Eki Görüntüle 1018111
lolita lempicka 30 ml. hediye geldi.hiç kullanılmadı nerdeyse.vanilyalı bir koku
satmayı düşünmüyorum kızlar ya.satsam da kaça gider parfümler bilmiyorum açıkçası.
farkılı kokular denemek istiyorum bu yüzden kullanmadıklarımı elden çıkarmak istedim.
bu parfümden elinde olan varsa görüşelim arkadaşlar aramaktayımmerhaba hazır böyle bi konu açılmış bende avonun şu parfümünden arıyorum elinde olan varsa haber verirse çok sevinirim teşekkürler aradığım parfüm bu Eki Görüntüle 1018166
Eki Görüntüle 1018111
lolita lempicka 30 ml. hediye geldi.hiç kullanılmadı nerdeyse.vanilyalı bir koku
pink sugar sensual 50 ml.şekerli tatlı bir koku.
takas demişsiniz ama satmayı düşünürmüsünüz?düşünürseniz fiyatı ne olur?