- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
aradığın koku tam olarak : Love, Chloe Eau Florale Chloe :) güven bana bayılacaksın
ayrıca tam şu mevsime uyuyor. ( temiz,pudramsı,misler gibi bir koku )
açıktan alacaksan da parfumevinden (internet sitesi var) almanı kesinlikle öneriyorum orjinalinin birebir aynısı olmuş yaptıkları , tüm günde kalıyor :)
arkadaşım sana çok teşekkürler sayende süper bi site buldum söylediğin 2 parfümü love flora ve versense yi bi de arkadaşım için guerlain ıdyll sipariş ettim sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum ve arkadaşlar sizlerde çok sağolun bu siteyi hepinize tavsiye ederim internetteki yorumları çok iyi ben tercihen merak ettiklerimi burdan deneyip orjinalleri ona göre sipariş etmeyi düşünüyorum böylelikle paramızı da bilmediğimiz bişeye yatırmış olmayız dimi :)
süper ya elim durmaz her ay 3-5 denerim ben burdan artık :))
Hemen hangi parfümü alsam diye araştırmaya başladım parfümevinden. :))
Sana ne kadar teşekkür etsem az.
Böyle bir sitenin varlığından haberdar değildim.
Yıllardır aradığım parfümün bile açığı var. İnanamıyorum. :))))
Memnun olmayan yok gibi hem. Başka yorumları da okudum nette.
Çok çabuk sıkılan bir tip olduğum için orijinaline para vermek istemiyorum.
İmzam diyebileceğim bir kokum yok çünkü. Sadece çok sevdiğim birkaç koku var.
Bu site sayesinde hiç denemediklerimi de deneyebileceğim.
rica ederim canım,çok sevindim yardımcı olabildiğime ,güle güle kullan parfümlerini
diğer açık parfümerilere gitmiyorum artık o çok beğendiğim bargellodan aldıklarımdan bile alkol kokusu geliyor bana artık ,çok pahalı da değil zaten :)
rica ederim canım ^^
bende en çok o yönünü sevdim zaten , üretimden kalkmış ,freeshoplarda artık bulamadığımız kokulara tekrar kavuşuyoruz
morphine arkadaşım ve diğer arkadaşlarım, bugün parfüm evi parfümlerim geliyor kısmetse, alıp deneyip yorumlarımı hemen yazıcam :) umarım bugün alabilirim yada en geç yarın almış olurum
merakla bekliyorum yorumlarınıhehe
dağıtıma çıkmış görünüyorsa gelir bugün canım,ups ile yolluyolar,aracı bile o an nerde haritadan görebiliyorsun,çok seviyorum ups yi
veee sonunda geldiler :) hemen yorumlarıma geçiyorum
arkadaşlar öncelikle parfümler çok çok kalıcı sıkıp üstüne duş aldım hala kokuyo o kadar yani inanamadım
guerlain ıdyll ile başlayayım neredeyse orjinaliyle birebir aynı hatta orjinalinden daha hafif ve çok güzel bir koku o kadar güzel ki arkadaşıma aldığım halde vermedim :))
chloe love flora bunu pek beğenmedim bana çok ağır vanilya kokuyo gibi geldi ama arkadaşım buna bayıldı bende ona hediye ettim :) ama zevkler tartışılmaz benim tenime gitmemiş olabilir tabii
versace versense aslında güzel bi parfüm ben sevdim ama aldığım yorumlar ve benimde hissettiğim üzere biraz alkol kokusu oluyo ilk sıktığımda ama sonra geçiyo ve güzel kokuyo tek alkol kokusu aldığım bu oldu ama çok az. e o kadar kusur kadı kızındada olur demi :)
bunların hiçbiri işte benim kokum demedim ama parfümevi gerçekten mükemmel bi site onu öğrendiğim için çok mutluyum bundan sonra sürekli bu siteden alıcam :) tekrar bana yardımcı olan arkadaşlara ve morphine canım sana çoooookkkk teşekkürler
Ben de verdim siparişlerimi nihayet. :))
Flora olanı değil de, Chloe Love'ı merak ediyorum aslında ben.
Orijinalinin aynısı olduğu söyleniyor.
Bir dahakine onu deneyebilirim.
evet aynısıymış love bende duydum, valla canım benden sonra arkadaşımda aldı acaip memnunuz, hatta ben bi de armani di gio bayan spariş ettim 1-2 güne gelir, kokular acaip kalıcı ilk başta versaceyi pek beğenmemiştim ama koku durdukça güzelleşti mükemmel bişey oldu kokuyu sıktım işe gittim arkadaşlar bayıldı bana çok yakıştırdılar hatta arkadaşın biri dibimden ayrılmadı :))))
evet aynısıymış love bende duydum, valla canım benden sonra arkadaşımda aldı acaip memnunuz, hatta ben bi de armani di gio bayan spariş ettim 1-2 güne gelir, kokular acaip kalıcı ilk başta versaceyi pek beğenmemiştim ama koku durdukça güzelleşti mükemmel bişey oldu kokuyu sıktım işe gittim arkadaşlar bayıldı bana çok yakıştırdılar hatta arkadaşın biri dibimden ayrılmadı :))))
Cancağzım versace nasıl bir koku?:18::18::18::18:
Ben memnun kalmadım pek.
Bir daha almayacağım bu siteden.
Alkol kokusu geldi burnuma flowerbombda.
Armani Night en sevdiğim kokudur. D&pde çok güzeldir.
Ama buradaki hoş değil. Yapamamışlar.
Lady Gaga Fame ve D&g The One Desire'ın testerlarını almıştım, onlar güzel çıktı.
canım ilk başta limon kokusu algılanıyor sonra hafif hafif çiçek kokusu gibi çok değişik anlatamıyorum ama şöyle anlatayım dün akşam işten eve dönerken arkadaşım bu gül kokusu sizden mi geliyo dedi :))))
kullandığımdan beri herkes soruyo bu ne bune diye işin garibi başta kokuyu pek sevmemiştim ama tenime çok uydu[/QU
bi bakim bakalım merak ettim öyle anlatınca :)
canım ilk başta limon kokusu algılanıyor sonra hafif hafif çiçek kokusu gibi çok değişik anlatamıyorum ama şöyle anlatayım dün akşam işten eve dönerken arkadaşım bu gül kokusu sizden mi geliyo dedi :))))
kullandığımdan beri herkes soruyo bu ne bune diye işin garibi başta kokuyu pek sevmemiştim ama tenime çok uydu[/QU
bi bakim bakalım merak ettim öyle anlatınca :)
yeni parfüm spariş etmiştik arkadaşımla
armani aqua di gio bayan almıştım süper bişeymiş ya bayıldım onu da tavsiye ederim canım :) temizlik sabun kokusu gibi okyanus gibi kokuyo
yeni parfüm spariş etmiştik arkadaşımla
armani aqua di gio bayan almıştım süper bişeymiş ya bayıldım onu da tavsiye ederim canım :) temizlik sabun kokusu gibi okyanus gibi kokuyo
hangi aqua di gio? bende düşünüyordum bu parfümü bir yardım ediverin.biri buzlu şişede,diğeri cam şişede?hangisi okyanus gibi kokuyor? başka hangi kokuları alıyorsun?
hangi aqua di gio? bende düşünüyordum bu parfümü bir yardım ediverin.biri buzlu şişede,diğeri cam şişede?hangisi okyanus gibi kokuyor? başka hangi kokuları alıyorsun?
canım benim tam şöyle yazılıyor ACQUA Dİ GİO benim aldığım bu , bi tane daha var sonu gioia diye onu pek beğenmemiş kimse
ben parfüm evinden 6 parfüm aldım 4 bana 2 arkadaşıma hepside orjinalin nerdeyse birebir aynısı geldi çok memnunuz özellikle kalıcılığından- aldıklarım şunlar
guerlain idylle
chloe love flora
versace versense
armani acqua di gio
jil sunder sun erkek (arkadaşım aldı)
ıssey miyake pour femme (arkadaşım aldı)
hepsi ile ilgili bilgi verebilirim ama şu an işten çıkmak üzereyim sen bana sor ben sana akşam istediğin hakkında bilgi yazarım buraya ayrıca bi çok parfümün orjinalini denedim ne tarz koku düşünüyorsun
canım benim tam şöyle yazılıyor ACQUA Dİ GİO benim aldığım bu , bi tane daha var sonu gioia diye onu pek beğenmemiş kimse
ben parfüm evinden 6 parfüm aldım 4 bana 2 arkadaşıma hepside orjinalin nerdeyse birebir aynısı geldi çok memnunuz özellikle kalıcılığından- aldıklarım şunlar
guerlain idylle
chloe love flora
versace versense
armani acqua di gio
jil sunder sun erkek (arkadaşım aldı)
ıssey miyake pour femme (arkadaşım aldı)
hepsi ile ilgili bilgi verebilirim ama şu an işten çıkmak üzereyim sen bana sor ben sana akşam istediğin hakkında bilgi yazarım buraya ayrıca bi çok parfümün orjinalini denedim ne tarz koku düşünüyorsun
haa tamam hangisi olduğunu anladım.ben de sipariş vereceğim o siteden.normalde 2 tane verecektim parfüm ismi toplaya toplaya şuan 6 tane oldu.
acqua di gio'da ne kokusu alıyorsun.notaları neler.mesela baştan limon kokusu gelip pudralıya mı dönüşüyor nasıl bişey?
ben tam da okyanus kokan böyle ferah ferah denizi hatırlatan koku arıyorum.limonsu,ne bileyim şeftalili falan olmasın.daha önceden topiğin birinde acqua di gionun her iki çeşidinin karşılaştırmasını sormuştum cvp gelmemişti.burada bahsettiği görünce atladım hemen :) deniz kokusu olarak tommy girl,davidoff cool water tavsiye ettiler.tommy girl beğenmedim ki bence okyanus kokusuyla alakası yok,cool water da çok limonsu geldi.benim için son çare acqua di gio
haa tamam hangisi olduğunu anladım.ben de sipariş vereceğim o siteden.normalde 2 tane verecektim parfüm ismi toplaya toplaya şuan 6 tane oldu.
acqua di gio'da ne kokusu alıyorsun.notaları neler.mesela baştan limon kokusu gelip pudralıya mı dönüşüyor nasıl bişey?
ben tam da okyanus kokan böyle ferah ferah denizi hatırlatan koku arıyorum.limonsu,ne bileyim şeftalili falan olmasın.daha önceden topiğin birinde acqua di gionun her iki çeşidinin karşılaştırmasını sormuştum cvp gelmemişti.burada bahsettiği görünce atladım hemen :) deniz kokusu olarak tommy girl,davidoff cool water tavsiye ettiler.tommy girl beğenmedim ki bence okyanus kokusuyla alakası yok,cool water da çok limonsu geldi.benim için son çare acqua di gio
canım seni yanıltmak istemem dün sıktığımda çok beğenmiştim ama bugün sıktım pek o kadar da abartılacak gibi değilmiş böyle sabunumsu bir koku gibi geliyor burnuma temizlik ve ferahlık hissi verdiği çok doğru ama tam bi deniz gibi kokmuyo bence
dolce gabana light blue denemeni tavsiye ederdim ama o başta limon kokuyo sen öyle bişey istemediğini söylemişsin bende deniz kokusu arıyorum yana yakıla ama yok yok yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?