parfüm seçemiyorum :((

ktpkurdu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
1.468
226
173
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim, bu yüzden siteyi kullanmakta takıldığım zamanlar olabilir şimdiden kusuruma bakmayın, sizden yardım istiyorum... ben kalıcı ve yumuşak kokulu bir parfüm arıyorum forumda çok dolaştım ama aradıklarımı bulamadım, kullandıklarım hakkında fikir vereyim isterseniz. daha önce cacharel noa kullandım ama hiç kalıcı olmadı, d&g light blue sevdim ama sıkıldım kokudan, lacoste pour femme kullandım ama beğenmedim ve bana yakışmadı, tresor in love beğendim ama koku durdukça sanki gül suyu gibi gelmeye başladı bana bi de cool water kullandım ama arkadaşımda var ve pişti olmaktan sıkıldım... yani anlayacağınız yeni bir parfüm arayışındayım, bu saydıklarım orjinallerde ki fikirlerimdir. ben vanilyalı koku sevmiyorum pudra kokusu bebek yada en favorim deniz kokuları istiyorum aklımda 5 isim var
Cerruti 1881
212 sexy
Gucci rush
Hypnotic poison
Armani gio
bunlar hakkında nasıl koktukları yada kalıcılıkları hakkında fikirleriniz varmı? ya da bana başka parfüm önerileriniz var mı? önerilerinizde orjinal yada dolum olarak belirtirseniz çok sevinirm şimdiden sağolun :)) aranıza hoşgeldim :))
son not olarak devamlı internetim yok ara ara arkadaşımdan rica edip tavsiyelerinizi okuyacam cevap veremezsem yanlış anlamayın lütfen...

bu liste çok klasik liste
212 sexy öneririm içlerinden bi o düzgün
hepsinin dolumuda var orjiside tercih senin edp ve edt olarak bak zaten cnm

yorumun için sağol canım peki bunlar nasıl kokular bilgin var mı

merhaba, hoş geldin :) verdiğin isimlerden 212 sexy'yi kullandım. fakat orjinal değildi. biraz ağır bir koku ama fena değildir. Hypnotic Poison'ı kullanmadım ama çok meşhurdur. kokusu ağır biraz ama söylediklerine göre kullanan bırakamıyormuş. bir tür bağımlılık gibi alışıyormuş kokusuna insan :) sana parfüm yerine vücut spreylerini önerebilirim. onlarında gayet hoş kokulu olanları var. Gratis'te Bi Fine serisi var mesela. hem yaz için parfüm yerine vücut spreyleri daha uygun gibi sanki. :) sensual seduction kullanıyorum şu an. aldığımdan beri parfümlerim öylece duruyor :) kokusu ilk an farklı ama kalınca çok hoş hafif ve doğal bir koku oluyor. :)

ben 212 seks kullanıyorum gayet güzel ve kalıcı bu liste dışında bulgari de kullandım gül kokulu pembe olandan.ben normalde sevmem gül kokusu aynı banada gül suyu gibi gelir ama o parfümü çok sevdim. givenchy hot cuture da güzel bi parfüm tavsiyelerim bunlar

sağol canım :) benim bulunduğum ilçede gratis yok internette vardır ama sanırım bakıcam hemen bi de bath&body works dü sanırım orda da cotton diye mavi şişede bi spray vardı onu önerdi arkadaşım ama kalıcı değilmiş sanırım senin söylediğin kalıcı mı

arkadaşlar çok saolun cevaplarınıza çok sevindim hepsini tek tek not alıyorum, bu 212 sexy çiçeksi mi peki canım vanilya falan değil demi bi de givency nasıl bi koku deniz pudra vs

canım tam olarak parfüm olmadığından vücut spreyleri içerisinde kalıcı bi kokusu olduğunu söyleyebilirim be fine'nın ancak :) yani demek istediğim tabi ki parfümün kalıcılığıyla kıyaslandığında parfümler biraz daha kalıcı. ama örnek vermem gerekirse sabah evden çıkmadan sıktığım vücut spreyinin kokusunu hafif olarak bileğimden alıyorum şu anda :)

gün içinde tazelemekle sorun halledilebilir o zaman süper bence :) fiyatlarıda uygunsa bi tanede iş yerine alırım gün içinde tazelerim

aradığın koku tam olarak : Love, Chloe Eau Florale Chloe :) güven bana bayılacaksın
ayrıca tam şu mevsime uyuyor. ( temiz,pudramsı,misler gibi bir koku )
açıktan alacaksan da parfumevinden (internet sitesi var) almanı kesinlikle öneriyorum orjinalinin birebir aynısı olmuş yaptıkları , tüm günde kalıyor :)

dediğin diğer parfümlere gelecek olursak :

cerruti 1881: pudramsı ,odunsu ve çiçeksi bir koku bence bunu da sevebilirsin ama bana biraz daha yetişkin bayanlara hitap ediyormuş gibi geliyor nedense :)
212 sexy: yaza çok ağır kaçar diye düşünüyorum ,tatlı,baharatlı,musk :) kış için ama hoş bir seçim olabilir
Gucci rush: seveni de çok nefret edeni de çok, yani biraz riskli bir koku ve kesinlikle kış kokusu :)
meyveli,çiçeksi,vanilyalı bir kokudur kendisi

Hypnotic poison : yazın asla asla aslaaa kullanmamalısın diye haykırıyorum tatlı bir koku ve yoğun (kimine tam da bu sebepten ağır geliyor) tatlılığı meyvemsi bir tatlılık değil ama Britney spears kokuları gelmesin aklına, vanilyanın verdiği bir tatlılık. şahsen ben hiç sevmiyorum sebebi de lise zamanında her liseli kız aradaşımın neredeyse evde bununla banyo yapıp gelmesiydi
Armani gio : bununla hangisini kastettin tam olarak ? çünkü bir sürü var
tahminim doğruysa Acqua di Gioia Giorgio Armani den bahsediyorsun : şekerli,limonsu,ferah,baharatlı bir koku
ben şahsen o kadarda ferah bir koku olduğunu düşünmüyorum, fazla yoğun ve baharatın etkisinden

ferah bir koku istiyorsan versense-versace 'ye göz atmalısın :)

arkadaşlar çok saolun cevaplarınıza çok sevindim hepsini tek tek not alıyorum, bu 212 sexy çiçeksi mi peki canım vanilya falan değil demi bi de givency nasıl bi koku deniz pudra vs

canım 212 seksi daha çok baharatlı tam olarak içeriği turunçgil, pembe biberi ile harekete geçen bergamutla gardenya ve sardunya
hot cuture ise frambuaz, yasemin ve beyaz misk bu sana daha uygun heralde 212 biraz ağır gelebilir

Şekerim bence bunlar kışa uygun kokular bence, daha yazlık bir şeyler bakmalısın. Fikir için bir haftasonu tekin acara zıplayabilirsin, yazlık yeni gelen kokuları koklayıp bakarsın diye düşünüyorum.

süpersin hemen bakıcam love dediğine, ve versace ye kalıcı demi bunlar canım , hemde dolumuda var ohooo yarına listem hazır arkadaştan interneti kaptımmı işim çok :)) saolun kısslarr

Şekerim bence bunlar kışa uygun kokular bence, daha yazlık bir şeyler bakmalısın. Fikir için bir haftasonu tekin acara zıplayabilirsin, yazlık yeni gelen kokuları koklayıp bakarsın diye düşünüyorum.

canım ilçedeyim her hafta merkeze gidemiyorum burda da doğru dürüst bi yer yok tekin acar falan ohoooo asla yok :))

süpersin hemen bakıcam love dediğine, ve versace ye kalıcı demi bunlar canım , hemde dolumuda var ohooo yarına listem hazır arkadaştan interneti kaptımmı işim çok :)) saolun kısslarr

rica ederim yalnız dikkatli ol,love chloe demiyorum love chloe florale :)

ikiside kalıcı

İçlerinden 212 sexy iyidir. Fakat hipnotic poison çok demode.
Bende çok kararsızım mayıs sonunda alışverişe çıkacağım. O zaman Chloé alacağım. Harika bir parfüm. Pudramsı, bebek kokusu gibi. Buna bak istersen.
Birde babydoll var hafif bir koku.

rica ederim yalnız dikkatli ol,love chloe demiyorum love chloe florale :)

ikiside kalıcı

arkadaşım sana çok teşekkürler sayende süper bi site buldum söylediğin 2 parfümü love flora ve versense yi bi de arkadaşım için guerlain ıdyll sipariş ettim sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum ve arkadaşlar sizlerde çok sağolun bu siteyi hepinize tavsiye ederim internetteki yorumları çok iyi ben tercihen merak ettiklerimi burdan deneyip orjinalleri ona göre sipariş etmeyi düşünüyorum böylelikle paramızı da bilmediğimiz bişeye yatırmış olmayız dimi :)
süper ya elim durmaz her ay 3-5 denerim ben burdan artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…