parfüm seçemiyorum :((

212 gucci rush hypnotic poison bunlar güzel kokular ama bece ağır gece ya da kışı kullanılabilecek kokular. üçü de kalıcı. açıkçası ben hiç bi parfümün dolumunu önermem hiç biri orjinalin yerini tutmuyor. ama bu kadar ağır kokuları seviyosan dior addict ve ya dolce gabbana the one deneyebilirsin. the one çok da ağır değil aslında ama bayaa kalıcı. pudra kokusu olarak da chloe signature öneririm kalıcı değil ama edt si sanki daha güzel kokuyor.

canım ben ağır koku sevmiyorum hafif kokular daha bana uyuyor ama ben parfümümü buldum versace versense süper güzel tenime çok iyi uydu
bu arada bende eskiden orjinalciydim ama şimdi bahsettiğim siteden açık alıyorum ve süper ötesi kalıcı tavsiye ederim

armani code çok güzel kokuyor bu arada ben orjinal parfümleri bi abiden 70 liraya aldım o abiyi bulursam numarasını alacağım istediğim parfümü indirimli verecek. isteyen varsa 70 tl ye bana mesaj yazabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…