• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfüm saklamak

• Konu Sahibi Konu Sahibi tba_1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

tba_1

Ziyaretçi
arkadaşlar,parfümümü uzun süre dayansın diye buzdaolabı poşetinin içine koydum,sonra poşetlediğim parfümü kutusuna koydum,sonra kutusuyla beraber poşetledim :) çünkü kışlık parfüm değil yaza kadar dayanabilsin diye,sizce doğru mu?

parfumunuzu kutusundan açmadıysanız serin ve güneş görmeyen bir yerde saklayabilirsiniz dolaplarınızın ıcınde durabılır... buzdolabına sakın koymayın soguk parfumu bozuyormus...

Buz dolabına koyun derler genelde çok şaşırdım hangisi doğru acaba. Gerçi parfumler pek bozulmuyor. 10 sene bekleyen parfümlerim bile anca bozuldu. Kokusu değilde rengi değişti.

yazın sıcakta tutmayında naparsınız yapın ekşi ekşi oluyo kokuları buzdolabı değil dondurucular bozuyor parfümü

kutusunda ve karanlıkta olduğu müddetçe bişey olmaz. hiç gerek yok buzdolabına falan. yatakodanızda bi çekmecedede durabilir yaza kadar.

sağolun bilgileriniz işime çok yaradı en azından içim rahatladı :)

arkadaşlar,parfümümü uzun süre dayansın diye buzdaolabı poşetinin içine koydum,sonra poşetlediğim parfümü kutusuna koydum,sonra kutusuyla beraber poşetledim :) çünkü kışlık parfüm değil yaza kadar dayanabilsin diye,sizce doğru mu?

Orjinal parfüm ise saklamak istediğiniz sıcakta tutmamanız yeterli ambalajını açmadıysanız hele korkmanıza gerek yok.Sizin için çok özel olmalı.Hoşçakal

Back