parfüm parfüm....

evlimutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
77
1
36
Eskişehir
kızlar selam yeni evime taşındım ve yeni eşya anlıycanız mobilya kokusu baydı beni havalandırsamda gitmiyor bana kalıcı ama ağır kokmayayn oda parfümü şöyle deterjan gibi kokmasını istiyorum fikri olan yardımcı olsun...

Merhaba glade clean lineni tavsiye ederim süper bir kokusu var temizlik kokuyor ev resmen, bir de bimde dışı kavuniçi olan anti tütün oda kokusu var onu da tavsiye ederim vernel gibi kokuyor

Merhaba glade clean lineni tavsiye ederim süper bir kokusu var temizlik kokuyor ev resmen, bir de bimde dışı kavuniçi olan anti tütün oda kokusu var onu da tavsiye ederim vernel gibi kokuyor

teşekkürler canım.bu bahsettiklerin makinaya takılanlarmı acaba ona göre bakıcam bugün teşekkürler.

bütün mobilyaları arap sabunla sil ahşap olanları ya da bulaşık deterjanıyla bayağı bir kokuyu alır.Birde tozsavar cila gibi şeylerle toz almayın onlarda acayip geniz yakan koku salıyor mobilyalardan

valla ben okadar seviyorumki evimin ahşap kokmasını. kapıyı açtığımda kim gelirse gelsin mis gibi yeni eşya kokusu diyolar :) hatta hiç gitmese keşke. ilk gün yerleştirdiğimiz gibi koksa ne güzel

Back