Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben daha önce Burberry The Beat kullanıyordum değiştirmek istiyorum artık.Hem kış hemde beyaz ten için kalıcı bir parfm arıyorum ne önerirsiniz fiyatı 100-150 arasında olursa sevirinim şimdiden teşekkler:)
beat i ben de kullanıyorum çok hoş kremsi bi koku.
ama bu aralar paris hilton tease kulanıyorum.o da kalıcı ve oldukça güzel.elma,beyaz çiçekler ve odunsu bi koku.
beat i ben de kullanıyorum çok hoş kremsi bi koku.
ama bu aralar paris hilton tease kulanıyorum.o da kalıcı ve oldukça güzel.elma,beyaz çiçekler ve odunsu bi koku.
evet bu.
beat e hiç benzemiyor.ama ben ikisini de çok sevdim.markafoni de 60 liraya inmişti hatta bi ara.ordan almışttım ve memnun kaldım.yarısından fazlası gitti bile.bitmesin istiyorum.heralde biterse yine alırım
kızlar ben daha önce Burberry The Beat kullanıyordum değiştirmek istiyorum artık.Hem kış hemde beyaz ten için kalıcı bir parfm arıyorum ne önerirsiniz fiyatı 100-150 arasında olursa sevirinim şimdiden teşekkler:)
bende beat kullanıyorum ama ürekli değil sıkıyor çünkü zaten yılbaşı indirimleride var şimdi parfüm almanın tam zamanı eğer pudralı bir koku arıyorsan intimately beckham önerirm sana yanlız pek kalıcı değildir play intensede çok hoştur ve kalıcıdır da daha kadınsı bir şey istersen de very irresitible serisini öneririm sana yada en güzeli sana yakışanı deneyerek sen beğen:)
bende yazın the beat kullanıyorum.çok güzel bir koku ve kalıcı. kış için ise fiyat aralığını belirttiğin için ona göre yazıyorum. lacoste peur femme çok güzel tavsiye ederim.
Ben burberry body kullanıyorum yaz kış demeden ilk çıktığından beridir :) çok yumuşak soft bi kokudur tavsiye ederim. Bitmek üzere benimki yine alıcam body yi :)