- 21 Temmuz 2015
- 6.643
- 6.058
-
- Konu Sahibi Siyah Kugu
BVLGARİ OMNİA tavsiye ederimmmm sana biraz daha yoğun olsun dersen CHANEL N5 çok süperrrrrrrrArkadalar Calvin Clein One Shock kullanıyordum. Erkek arkadaşım da beğeniyor ama ben değiştirmek istiyorum. Hafif boğmayan yaz kokusu arıyorum One Shock gibi. Öneriniz varsa seve seve dinlerim. teşekkür ederim :*
Bvlgari Omnia Crystalline'i öneriyorum.
BVLGARİ OMNİA tavsiye ederimmmm sana biraz daha yoğun olsun dersen CHANEL N5 çok süperrrrrrrr
yaa teşekkür ederim paylaştığınız için :)dolce gabbana rose the one eşsizdir öneririm her guzel koku sorana onerecegım ılk koku bu olurdu herhalde.
iş çevrem oldukca geniş ve sayısız kişi sorup kız arkadasına eşine almıstır bunu..kıskanmam oyle ben soylerım etrafıma da =)
yaa teşekkür ederim paylaştığınız için :)
teşekkürler deneyeceğim:)Yaz parfümü olarak chance ve Noa'yı da tavsiye ederim.. Ben bunları yazın kullanıyorum.. Biraz klasik olcak ama seviyorum bu parfümleri
bargello açık parfüm değil mi.. ordan parfüm almıştım kalıcı oluor :)rica ederim deneyın orgınal bulma zorlugu yasayabılırsınız burada ben bulamıyorum ama bargello sureklı yapıyor oradan aldıgım tek parfum zaten=)
bargello açık parfüm değil mi.. ordan parfüm almıştım kalıcı oluor :)
Chance ve noayı deneyeceksen dp den bak derim.. bargellodaki pek güzel değilbargello açık parfüm değil mi.. ordan parfüm almıştım kalıcı oluor :)
tamam sağolunChance ve noayı deneyeceksen dp den bak derim.. bargellodaki pek güzel değil