Parfüm Kullanamıyorum

Benim alerji durumum olabilir. Hamilelikte yaşanıyor bu durum çoğu kişide ama bende öyle bişey söz konusu değil canım. Bir yıldan fazla oldu bu rahatsızlığım.

Parfüme heves ediyorum. Kozmetik delisi bir kişi olarak kisisel bakım zaten vazgeçilmezim benim
kozmetik mi ????ben yanlış yerdeyim
hayatımda kullandığım tek kozmetik ürünü bir kalemdir
bazen çok sade kalıyor olsamda seviyorum bu halimi
çirkin kadın yoqtur bakımsız kadın vardır

Nickine HİÇ yakışmadı
Bende böyleyim aman boşver temiz temiz deodorant sık yeter.
Kadın dediğin illa parfüm mü kokacak?

Benim alerji durumum olabilir. Hamilelikte yaşanıyor bu durum çoğu kişide ama bende öyle bişey söz konusu değil canım. Bir yıldan fazla oldu bu rahatsızlığım.

ewt olabilir. ben de hamilelikte oluştu 3 yıldır gitmedi. acaba bendekinin açıklaması nedir??. parfüm sıkanlara özeniyorum o derece

Nickine HİÇ yakışmadı
Bende böyleyim aman boşver temiz temiz deodorant sık yeter.
Kadın dediğin illa parfüm mü kokacak?
aynen kendi kokunuz olsun sizi seven kokunuzuda sever
geçmişe dair insanlar en çok birinin kokusunu hatırlarmışya

bende de var ama sizinki kadar ağır değil başımı ağrıtır midemi bulandırır ağır kokular en iyisi bebek kolonyaları hem hafif hem keskin bulantıya filan birebir

kozmetik mi ????ben yanlış yerdeyim
hayatımda kullandığım tek kozmetik ürünü bir kalemdir
bazen çok sade kalıyor olsamda seviyorum bu halimi
çirkin kadın yoqtur bakımsız kadın vardır
Bayılırım makyaja. Kalem beni kesmiyor pek

Kullanıyorum canım limon kokulu buldum bir tane onu kullanıyorum hafif olduğu için.
E ne güzel işte boşver kimyasalı üzerine boca etmiyorsun ne güzel Aslında o yumuşatıcılarda çok masum değil ama işte daha iyi bi alternatifim yok ne yazık ki

Aynı şikayetler birkaç yıldır bendede var. Bende artık bebek kolonyalarından kullanıyorum. Çok hafif ve hoş kokuyor benide rahatsız etmiyor

bende de var ama sizinki kadar ağır değil başımı ağrıtır midemi bulandırır ağır kokular en iyisi bebek kolonyaları hem hafif hem keskin bulantıya filan birebir

Onlar bile etkiliyor malesef. İllaki parfüm oluyor içinde. Kendime uygun kokuyu bulana kadar devammm

E ne güzel işte boşver kimyasalı üzerine boca etmiyorsun ne güzel Aslında o yumuşatıcılarda çok masum değil ama işte daha iyi bi alternatifim yok ne yazık ki
Yumuşatıcıyı bulana kadar da makinem kafayı yediydi yani. Sürekli koku değişiyor. Bende bunalmıştım aramaktan.

astım falan mı var acaba?

benimde koku hassasiyetim çok fazladır ağır ve vanilyalı kokuları falan hiç sevmem. midem bulanır başıma ağrı girer. ama temiz ferah kokulara bayılırım. her kokuya bi hassasiyetiniz varsa bi sıkıntı vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…