Parfüm Kullanamıyorum

Bende öyleyim bazen.Bazi parfumlerin kokusu mu agir geliyor neyse artik.Midem bulaniyor cok fena

regle bağlı migren menepozla bitiyor sanırım yanılıyormuyum başka hastalıkla mı karıştırıyorum

regle bağlı migren menepozla bitiyor sanırım yanılıyormuyum başka hastalıkla mı karıştırıyor olabilirim

ahah tek umudum o.. mantıken bitiyor olması lazım..
ben durumu tespit edip ilaç kullanmaya başladığımdan beri yatak döşek olmuyorum.. ama öncesi berbattı ..

Migrenm var ve parfm kullnmıyorum detrjnlrı bile kokularına göre almak zrunda kullanıyrum melsfe kendmi bildm bileli böyleym

Eşim de parfümden nefret eder. Eğer günlük duş alıyorsanız ve kötü kokmuyorsanız kullanmamaniz problem değil.
Bende çoğu zaman kalabalikta birbirine karışan parfumlerden, asansörde ağır kokulu parfüm kullanan biri falan olduğunda rahatsız olurum.
Kaliteli ve hafif çiçek kokuları deneyebilirsiniz.

Günlük duş alıyorum zaten de, çok istiyorum eskisi gibi kullanabilmeyi. Hafif bişeyler deneyeceğim.

Kullanmayın sart degil ki...

Kisisel temizliginize dikkat etmeniz yeterli bence.

Mutlaka kullanmam gerek diyorsaniz;

Çiçek kokularina yönelebilirsiniz(marry me/lanvin, today/avon gibi), bingo tutku serisi yumusatici kullanabilirsiniz.

ahah tek umudum o.. mantıken bitiyor olması lazım..
ben durumu tespit edip ilaç kullanmaya başladığımdan beri yatak döşek olmuyorum.. ama öncesi berbattı ..
şahid oldum migren krizine çok üzülmüştüm arkadaşımın o haline size ona ihtiyacı olan herkese şifa dilerim
menepozun iyi taraflarından biri :))))

Alerjik bir durum. Lisede fark ettim bu durumu ilk önce. Parfüm sıktığımda genzim doluyordu, başım ağrıyordu, midem bulanıyordu. Zaten sonrasında alerjik astım hastası olduğumu öğrendim. Yaklaşık 7 sene carolina herrera 212 kullandım. Dokunmadı. Sonra bir gün ona da alerji geliştirdim. Otobüslerden indim defalarca. Doktorum zaten asla parfüm kullanmamam gerektiğini söylüyor. Sadece deorolon diyor ama insan heves ediyor işte. İki yıldır Noa kullanıyorum. Dokunmuyor, belki size de dokunmaz. Bir de Nivea'nın Fresh Natural dedorantı hafif geliyor, dokumuyor. Başka ne denediysem boğazladı beni.

Kullanmayın sart degil ki...

Kisisel temizliginize dikkat etmeniz yeterli bence.

Mutlaka kullanmam gerek diyorsaniz;

Çiçek kokularina yönelebilirsiniz(marry me/lanvin, today/avon gibi), bingo tutku serisi yumusatici kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim tavsiyen için canım

Tek değilmişim bu rahatsızlıkta bu kanıya vardım. Bazen dayanılmaz oluyor sürekli mide bulantısı çekmek iğrenç ötesi birşey. Doktora görüneceğim bende bakalım ne önerecek.

bende de hamilelikte başladı bu parfüm kullanma takıntısı. bir arkadaşım asansörde sıktı, akşama kadar gidip mescitte yattım, eşarbımı pencerenin dışına astım. üstümdekiler bile çıkarmayı düşündüm de gelen giden olur diye çıkaramadım. zor yani. hatta sabah bira koşturdum terledim şu an işteyim ve kendi kokuma bile tahammülüm olmuyor. yani koku hassasiyeti oluştu bende hamileliğimde. oğlum 3 yaşında hala devam ediyor bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…