- 8 Aralık 2014
- 1.418
- 128
- 53
- 41
- Konu Sahibi hulyaselcuk
-
çıkamadım canım sabah alıcam kargoyu kızım çok huysuzdu bugün güneş gözlüğü yeni sezon eagle eyes aynalı çantalar Sergio Giorgianni Arsevi GİO Mi berra more marjin değişiyo canım markalarıcanım o çantaların markaları nedir bir de güneş gözlüğünün markasını merak ettm
çıkamadım canım sabah alıcam kargoyu kızım çok huysuzdu bugün güneş gözlüğü yeni sezon eagle eyes aynalı çantalar Sergio Giorgianni Arsevi GİO Mi berra more marjin değişiyo canım markaları
hülya ürünleri begenirsen eger güneş gözlüğünü de istyorum tabii senin fikrin önemli çantalarını da cok begendim ,canta ihtiyacınız varsa eger arkadaşlar hiç kaçırmayın derim ürünler sııfır tertemizçıkamadım canım sabah alıcam kargoyu kızım çok huysuzdu bugün güneş gözlüğü yeni sezon eagle eyes aynalı çantalar Sergio Giorgianni Arsevi GİO Mi berra more marjin değişiyo canım markaları
hülya mesaj da yazmıssın canım elbiselr hiç kullanılmayan daha cok canta var diye yazmıssın da onları hangi baslıkta bulabilirmaldım kargomu tatlım teşekkürler iyi niyetin için
satıldıkça ürünler ekliyorum canım şimdilik bunlar kalanlar birşeyler buldukça ekliyorum tatlımhülya mesaj da yazmıssın canım elbiselr hiç kullanılmayan daha cok canta var diye yazmıssın da onları hangi baslıkta bulabilirm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hulyaselcuk-butigi.808295/hülya mesaj da yazmıssın canım elbiselr hiç kullanılmayan daha cok canta var diye yazmıssın da onları hangi baslıkta bulabilirm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hulyaselcuk-butigi.810845/hülya mesaj da yazmıssın canım elbiselr hiç kullanılmayan daha cok canta var diye yazmıssın da onları hangi baslıkta bulabilirm
hülya ben bakıyorum ürünlerine canım satılmadan, bu arada yegenime d e güzel şeyler buldum yarın fotografları sana atarım şişme mont da olabilir hülya keske kaban da bulabilseydik bana bir de ilk fotograftaki mankenin üzerindeki hangisi var kırmızı mont mu etek mi duryorgüncel
hülya bir de ekteki ürünlerin markaları ve bedenleri nedirhülya ben bakıyorum ürünlerine canım satılmadan, bu arada yegenime d e güzel şeyler buldum yarın fotografları sana atarım şişme mont da olabilir hülya keske kaban da bulabilseydik bana bir de ilk fotograftaki mankenin üzerindeki hangisi var kırmızı mont mu etek mi duryor
mont bakıcam canım :)hülya bir de ekteki ürünlerin markaları ve bedenleri nedir
Kaç yaş lazimkız çocuk ürünlerle takas olur
2 yaş lazım ama canım yeğenimde var 4 yaşında ona da bakabilirimKaç yaş lazim
2 yaş lazım ama canım yeğenimde var 4 yaşında ona da bakabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?