- 4 Aralık 2014
- 598
- 67
- 123
- Konu Sahibi hulyaselcuk
-
elimde olsa daha neler gönderirdim canım güzel günlerde kullan arkadaşımhülya sen ne yaptın böyle resmen tüm gardrobu bosaltıp bana göndermissin :) ürünlerin yanında bi o kadar da hediye :)cok tesekkür ederim cok sevindim hepsi hiç kullanılmamış cogu zaten etiketli arkadaşlar kesinnlikle alısveriş yapmalısınız ürünler hiç kullanılmamış sıfır
biliyorum tatlım eminim beğenirim şimdi sen ben kargomu almadan gelen ürünlerede dokunmadan beklersin :)umarım sen de benim gönderdiklerimi begenirsin hülya bu benim için daha önemli
40 lira canım sıfır 130 liraya caddeden alındıkopekli canta ne kadar acaba?
takas dusunurmusun?40 lira canım sıfır 130 liraya caddeden alındı
sıfır ürünlerimle genelde düşünmüyorum ama kız çocuk bakabilirim canım 3-4 yaş ya da 20 numara ayakkabı v.s bakabilirimtakas dusunurmusun?
ÖZELDEN YAZDIMsıfır ürünlerimle genelde düşünmüyorum ama kız çocuk bakabilirim canım 3-4 yaş ya da 20 numara ayakkabı v.s bakabilirim
eğitici oyuncakta bakabilirim canımtakas dusunurmusun?
aynen öyle hülya senin okeyini bekliyor olcam tanımıssın valla beni :)biliyorum tatlım eminim beğenirim şimdi sen ben kargomu almadan gelen ürünlerede dokunmadan beklersin :)
zaten ilk gözağrımsın canım herşey ilk sana geldi sağol canım görüşelim her zamanAyni dolap bosaltmacadan bende istiom bananeee
Saka bi yana ürünlerin cok gusel ve cok tarz çok yakinda gorusecegiz canim
ben ben kıskandım şimdi :)zaten ilk gözağrımsın canım herşey ilk sana geldi sağol canım görüşelim her zaman
ilk üye olduğumda tanıştık herkesin yeri ayrı tatlımben ben kıskandım şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?