- 28 Kasım 2014
- 3.369
- 497
- 198
- 41
- Konu Sahibi hulyaselcuk
-
canım gözlük sıfır eagle eyes 50 lira sana 45 olur üstte aeropastale m-l beden 20 lira sıfır salaş s-m-l her bedene olur mrb cnm gözlük ve çiçekli bady fiyat ve bedenleri nedir cnm?
sağol cnm teşekkür ettim..canım gözlük sıfır eagle eyes 50 lira sana 45 olur üstte aeropastale m-l beden 20 lira sıfır salaş s-m-l her bedene olur
rica ederim canım dükkan seninsağol cnm teşekkür ettim..
canımsın sağol :)deri sırt çantası ve saatleraysceaysce arkadaşımla takaslandı
ne demek canımcanımsın sağol :)
dolgu topuk 50 deri canım terlik sıfır ipekyol 159 etiket fiyatı 45 liradolgu topuk terliklerin fiyatini yaz
güle güle güzel günlerde kullan tatlım yine görüşmek üzere tanıştığımıza çok memnun oldum her zaman ne demek canım :)hülya cantayı aldım resimdekinden daha güzel ilgin sabrın anlayısın hediyelerin ve bıkmadan tüm sorularıma cevap verdiğin için :) ayrıca tesekkür ederim
sevgilerimle :)
güvenilir satıcıdır arkadaşlar ürünler hiç kullanılmamış baska alısverişlerde görüşmek dileğiyle..:)
hülya yeni eklediğin çantaları cok begendim cok güzel onlar da hiç kullanılmadı sanırım1. sayfa güncellendi satılanlar silindi
evet canım sıfır hepsihülya yeni eklediğin çantaları cok begendim cok güzel onlar da hiç kullanılmadı sanırım
canım gönderdiklerimi aldın mı inşaallah beğenmissindirevet canım sıfır hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?