parfüm beceriksizligim

sus_aglama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2007
60
0
86
43
Şanlıurfa
slm kızlar ya ben parfüm konusunda biraz beceriksizim avonun tüm parfümlerini denedim hatta d p nin b6 sınıda kullandım ama ben kalıcı olan fazla agır olmayan ama yanımdakilerin farkedecegi hoş bişey istiyorum hafif kumralım birazda güzelimkaydirigubbakcemile3

oy severim senı kac yasındasın nasıl bır koku arıyosun tatlı sekerlımı meyvalımı freshmı onu de bakım bırde ne kadar guzelsın ona gore onerecemdelikafadulden

yani kalıcı meyve falan pek anlamıyorum ama yaşım 22 kadınsı yani agır birşey olmasın istiyorum ya kızlar yardımm

tatliskom sana bır oneri candy dıye bır parfum var ama orjınalı yok dp lerde bulabılırsın tam yasına uygun bence lolipop gibi jelıbon gibi kokuyosun kaydirigubbakcemile2:teytey::smiley-cool:sengözlerimebaksanab

ben de sana armani she öneririm çok güzel bir koku etrafında çok sık duyabilirsin ama bütün parfümler içerisinde favorim her zaman she dir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…