• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pardon! Siz insan mısınız?

Keşke.... kime güveneceğiz? en iyisi yalnızmı kalmak acaba ? :50:

yalnız bile kalamayız. evinde 60 yaşında yaşlı akdına günlerce tecavüz edip öldürmüşlerdi bu pisliklerden bazıları. yahu bunlara nefes alsın yeter, kadın olsun yeter. nasıl bir hastalık söylemeye dilim varmıyor hoş zaten benim aklımda almıyorya...

bazen Allahın adaletini beklemeyip kendimiz versek cezasını diyorum. mesela bu tarz durumlardan mağdur kadınlara vereceksin bunları. ama sonra diyorumkiya bizim en kötümüz bile bunların suratına tükürür ama bunlara cezasını verecek kadar şerefsiz olamaz, yine yaptıkları yanlarına kar kalır. Allahım kötü insanlarla karşılaştırmasın hiçbirimizi...

Her gün başka bir kızını yaşlı adamlara peşkeş çeken anne haberi okuyoruz, dayanamıyorum artık nasıl bir ruh halidir bu, nasıl bir insafsızlıktır, en ufak bir sevgi, merhamet olmaz mi insanda evladına karşı...
Bi de yanında durmuş izlemiş allahın belası sapık kadın, cezaevinde bir piskopata denk gelirsin de her gün şişlenirsin inşallah.

Çalıştığım kurum sebebiyle böyle haberleri çok duyuyorum daha 21 yaşındayım ama inanın bu hayata gerçekten çocuk getirmeye korkar oldum..bu olayla yüzünden erkek arkadaşımla ilgili rüyalar görmeye başladım iyice saçmaladı bu millet ya..allahım kardeşlerimizi ablalarımızı, çocuğu olan tüm annelerimizin evlatlarını korusun:nazar:

ne acaba bu insanları bu kadar azdıran?? merak ediyorum. hangi bastırılmış duygular, hangi yaşanmışlıklar yada yaşanmamışlıklar..
pek, bu insanlarda vicdan ne demek, insanlık ne demek?? cevapsız sorular işte.. maalesef geçmiyor kırgınlığım insanlığa, adalete..
kimi bunları yapar serbest kalır, kimi hakkını ararken öldürülür. ne garip bir dünya olduk. sahi ne zaman değiştik biz??
çook yazasım var heralde..

Bu konuyu gecenlerde bu bolume acmistim.inanilmaz igrenc bir olay.

ben görmedim özelliklede bakmıştım kesin benden önce biri açmıştır diye.. zaten bir sürü konu açmak gereksiz yoksa burası 3. sayfa haberleri gibi olur. biz yazılanalrı yazıyoruz. birde bunların yazılmayıp yaşanmışlıklarda kalanları var..
biz söylemeye utanyoruz onlar yapmaya utanmıyor. ar damarı çatlamış pislikler.

ne acaba bu insanları bu kadar azdıran?? merak ediyorum. hangi bastırılmış duygular, hangi yaşanmışlıklar yada yaşanmamışlıklar..
pek, bu insanlarda vicdan ne demek, insanlık ne demek?? cevapsız sorular işte.. maalesef geçmiyor kırgınlığım insanlığa, adalete..
kimi bunları yapar serbest kalır, kimi hakkını ararken öldürülür. ne garip bir dünya olduk. sahi ne zaman değiştik biz??
çook yazasım var heralde..

Ben kafa yormuyorum artık kafam resmen yora yora patladı artık :( piyo sadece utanıyorum bu pisliklerle aynı atmosferi paylaşmakdan...

tüm cocuk istismarcıları, tüm tecavüzcüler cehennemde iblisler sizin yolunuzu gözlüyorlar

kavusmanıza az kaldı

Son düzenleme:
Tahammul edemiyorum artik bunlarin cezasiz kalmasina. O annenin de o igrenc adamin da o bakire raporu veren doktorun da sorusturmayi derinlemesine yapmayan gorevlilerin de hepsinin Allah belasini versin

Kizim 2 yasinda . Sokakta bazen sevmek istiyo erkekler hemen kaciriyorum kizimi.Bazi akrabalari gorunce agliyo kizim hemen aklima neler geliyo. Paranoyak oldum resmen

Kundaktaki bebe, engelli, 8 yaşında, 14'ünde, 25 yaşında belki 80'inde, ya da erkek çocuğu bile olabilir:50:
Artık bu varlıkların öyle bir gözü dönmüş ki:50:
Allah vicdan versin diyeceğimmm ama vicdan olsa bunu yaparlar mı:50: ıslah etsin desem olmaz:((

Hergün bir tecavüz konusunu oku oku delir, kendi evladının, başka anaların kuzularının başına birşey gelecek korkusuyla ye bitir kendini:50:

Allah'ım hayat niye bu zalimlerle dolup taştı:43:

Back