• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parça parça çeyiz yapmak mı yoksa çeyiz setlerinden almak mı?

anneannemin 1990 senesinde anneme 12 ay senetle aldığı bms marka tencereleri kullanıyoruz. hala daha. gayet de memnunuz.
buradan da benim dediğime geliyoruz: almışken iyisini alacaksın ömürlük kullanacaksın.
1996 senesinden kalma sağlam tencerelerinizle mutluluklar diliyorum. bizde mutluyuz.

ayrıca eski konularımdaki problemlerimi de çözüyorum. her konumda olduğu gibi bu konumda da verdiğiniz eşsiz destekten ötürü teşekkür ediyorum
Aaa daha önce de mi yorumum olmuş? Farkında değilim.

Madem senin bu konuda vazgeçemeyeceğin çizgin belli, madem hepsini tek seferde çeyiz seti olarak almak gibi bir durumun yok biz sana ne seçenek sunabiliriz ki farklı olarak? Bütçene ne uyuyorsa al o zaman yavaş yavaş.

Bilmiyorum ama ben aldığım şeyleri ömürlü kullanmak istemem yaw :27: ne tencereyi ne de yatak odasını, 10 senede bir değiştiririm hiç olmazsa.. göz eskisi oluyor.. benim annem de kız kardeşim 1 yaşındayken aldığı tencereleri kullanıyor ama yıldı kadın artık :)

bana soracak olursanız en en en kalitelisini almanıza gerek yok.. ben o hatayı yaptım, gittim 200 liralık çaydanlık alıp 6 ayın sonunda yaktım :27: hoşunuza giden, daha uygun şeylerden kendi mutfağınızı ufak ufak alın, büyük parçaları sona bırakın taksitle alın..

canım bnce sete hiçç gerek yok. ben mesela 4 ay sonra evleniyrm bnm daha küçükken 86 parça tabağım tencerem kaşık setim alınmış düüşün ama modası geçmemiş. bnde illa onlara uydurmadım hoşuma gideni aldım herşey pembe beyaz sarı olcak die bi kanun yok sonuçta. kaynanamda mesela kırmızı tencere seti vardı düdüklü tencere alırken sapını kırmızı aldım blender kırmızı aldım o şekilde azda olsa uydurdum ama inanki önemli değil çünkü çoğu şeyim uymuyo :) bide bütçeyi set zorluyo ne gerek var. bnm mesela param vardı istesem set alırdım ama almadım bana mantıksız geldi. bide ben çoğu şeyi internetten aldım canım mağzayla çok farkediyo. mesela tefalin clipso düdüklü tenceresi mağzada 550 idi ben 325 tl ya aldım ütüsü 500 tl idi 276 ya aldım vs vs :)
ben gittim mağzalardan beğndiğim ürünlerin şekline çalışmasına baktım sonra internnette araştırdm ettim fiyat farkıyla aldım şu aldıklarımla inanki 1000 küsür tl kara girdim :)
ben gibi yapmanı tavsiye ederim hem kaliteli hem ucuz alırsın :spor:

Bilmiyorum ama ben aldığım şeyleri ömürlü kullanmak istemem yaw :KK53: ne tencereyi ne de yatak odasını, 10 senede bir değiştiririm hiç olmazsa.. göz eskisi oluyor.. benim annem de kız kardeşim 1 yaşındayken aldığı tencereleri kullanıyor ama yıldı kadın artık :)

bana soracak olursanız en en en kalitelisini almanıza gerek yok.. ben o hatayı yaptım, gittim 200 liralık çaydanlık alıp 6 ayın sonunda yaktım :KK53: hoşunuza giden, daha uygun şeylerden kendi mutfağınızı ufak ufak alın, büyük parçaları sona bırakın taksitle alın..
:KK45:Çaydanlık konusunda haklısın.Shaferden bir çaydanlık aldım onuda yaktım.Çöp oldu.

Züccaciyeden aldığım ucuz çaydanlıksa hala duruyor.Başına iş gelsede o kadar üzülmem.Değiştir değiştir al.

Tabaklar konusunda da sakarım.:olamaz: Allahtan 12 parça çeyiz setim yok.

:KK45:Çaydanlık konusunda haklısın.Shaferden bir çaydanlık aldım onuda yaktım.Çöp oldu.

Züccaciyeden aldığım ucuz çaydanlıksa hala duruyor.Başına iş gelsede o kadar üzülmem.Değiştir değiştir al.

Onun da basina bir sey gelmez lanet gelsin :70:

ben ayrı ayrı alınması taraftarıyım. atıyorum korkmaz yıllardır çelik tencere de isim yapmış çkb takımı da düşüneblir ama p elktronk eşyaları alınmaz bence
karacanın porselenlerindne çoğu kişi memnun ama tencerelerinden değil. ben ayrı ayrı takım yaptım yorumları çok okudum. sana da tavsiye ederim.
mesela beyaz eşya da öyle biri tv de iyi biri buzdolabında

Back