Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa daha önce de mi yorumum olmuş? Farkında değilim.anneannemin 1990 senesinde anneme 12 ay senetle aldığı bms marka tencereleri kullanıyoruz. hala daha. gayet de memnunuz.
buradan da benim dediğime geliyoruz: almışken iyisini alacaksın ömürlük kullanacaksın.
1996 senesinden kalma sağlam tencerelerinizle mutluluklar diliyorum. bizde mutluyuz.
ayrıca eski konularımdaki problemlerimi de çözüyorum. her konumda olduğu gibi bu konumda da verdiğiniz eşsiz destekten ötürü teşekkür ediyorum
Kalitelisini alacaksan 100 lirasını geçiyor bile :) ayrıca 12 tane tabak var bardaklar kaseler. İçindekiler de az değil yani6 tane tabak alırım. Bir de fincan takımı. 100 lira bile tutmaz
Çaydanlık konusunda haklısın.Shaferden bir çaydanlık aldım onuda yaktım.Çöp oldu.Bilmiyorum ama ben aldığım şeyleri ömürlü kullanmak istemem yaw ne tencereyi ne de yatak odasını, 10 senede bir değiştiririm hiç olmazsa.. göz eskisi oluyor.. benim annem de kız kardeşim 1 yaşındayken aldığı tencereleri kullanıyor ama yıldı kadın artık :)
bana soracak olursanız en en en kalitelisini almanıza gerek yok.. ben o hatayı yaptım, gittim 200 liralık çaydanlık alıp 6 ayın sonunda yaktım hoşunuza giden, daha uygun şeylerden kendi mutfağınızı ufak ufak alın, büyük parçaları sona bırakın taksitle alın..
Çaydanlık konusunda haklısın.Shaferden bir çaydanlık aldım onuda yaktım.Çöp oldu.
Züccaciyeden aldığım ucuz çaydanlıksa hala duruyor.Başına iş gelsede o kadar üzülmem.Değiştir değiştir al.
Onun da basina bir sey gelmez lanet gelsin