Ben kahvaltı seti sevmem. Çay dediğin bardaktan içilir hepsinde fincan var. Bir de gereksiz bence. 5.yılım evlilikte hakikaten yazık onlara verilen paraya...
Ben kahvaltı seti sevmem. Çay dediğin bardaktan içilir hepsinde fincan var. Bir de gereksiz bence. 5.yılım evlilikte hakikaten yazık onlara verilen paraya...
Mantıksız deil canım bende senin gibi çeyizlerimi içime sine sine aldım toplu almanın tek avantajı bazı şeyleri hediye film alabiliosun okadarkızlar merhaba.
konu aslında bdv konusu değil biliyorum ve özür diliyorum ama bir an önce başlamam lazım bu işe, o yüzden buraya yazıyorum.
şimdi şöyle; çeyiz yapıyorum malum, ama artık tencere tavaya da ufaktan başlamam lazım. evlilik setleri için kredi kartımda öyle bi limit yok. zaten 3000 3500 lira falan o kadar yüklü bir meblağ gözümde büyüdüğünden hayatta da almam.
şimdi napıcan o kadarlık çeyizi falan diyecek varsa şimdiden söyleyeyim kusura bakılmasın kullanacağım şeyler bunlar, iyisi olsun istiyorum. zamanım da var. siz daha ucuzlarını bulup aldıysanız ne ala ama benim zevkime hoşuma giden ürünler bu fiyatlardan başlıyor. sonra polemiğe girmeyelim 2-3 tane belli başlı tip var onlar olaya dahil oluyor ve ben her evlilik konumdan sonra ban yiyorum çünkü.
asıl sorum şu: ben diyorum ki, belki daha pahalıya gelecek ama, bunları tek tek alsam ne olur? yani 700-800 tl'den kahvaltı setimi alsam 2 taksitle. o bitince tenceresi. o bitince günlük yemek takımı vs.vs. bu şekilde maks. 3 taksit şeklinde tek tek alsam hem en azından hepsini aynı marka almak zorunda da kalmam.
mantıksız mı sizce?
şöyle ki maalesef bende para birikmiyor. bazı sebeplerden dolayı her ay muhakkak ekstrem birşey çıkıyor ve biriken parayı oraya kaydırmak durumunda kalıyorum.
ben de zaten herşeyim iyisi olsun istiyorum. bir kere para verip uzun süre sağlam temiz kullanmak niyetindeyim. acelem yok ama sıkışmasında.
set derken mesela çeyiz setleri var tencere yemek kahvaltı çata takımını bir alıyosun aynı yerden. onlardan değil de mesela kahvaltı setimi karacadan alayım 12 kişilik misafir yemek takımı ve tencere setim korkmazdan olsun çatal kaşığım hisardan olsun gibi.
para tutamıyorum kızlar ne yapayımakıl verin bari
mavikara T TamBirRabia Ysmdfn
6 tane tabak alırım. Bir de fincan takımı. 100 lira bile tutmazBen öyle düşünmüyorum kahvaltı seti bence çok kullanışlı 3 yildr kullanıyorum çok memnunum. O fincankari kahve için kullanıyorum. Ayrıca kahvaltı takımındaki tabakları bazen pasta börek için kullanıyorum ben çok memnunum
Canım anlıyorum seni de bu sefer maddi anlamda sana fazla gelecek diye dedm nerdeyse ekstra bin lira fazla ödeyeceksin. Yazık değil mi o zarar ettiğin bin liraya nevresim takımlarını alırsın. Onlarda çok kullanılıyor çünkü . Premium setler çok şık. Tabi bunlar benim düşüncem
Sen söylemesen dönüp eski konuna bakacağım yoktu ama daha bir kaç önceki konunda kenarda birikmiş 100 lira olmadığından yakınmışsın. Gerçekten mantıklı mı sence götürüp milyarları senede belki 1 kere kullanacağın setlere vermek?
Evlenmekten vaz mı geçsem diye sormuşsun hatta öteki konunda, sevdiğinden daha mu önemli bu tip ayrıntılar da sevdiğinden vazgeçip bunlardan vazgeçemiyorsun?
Konuna gelince annemin 96 yılında çeyizime almış olduğu çatal kaşık ve tabakları kullanıyorum. 2013 de evlendim. Setlerin güncel fiyatlarından vs hiiiççç haberim yok. Ben 96 lık demode çatal kaşık tabaklarımla çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?