Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El parça 1 lira hepsi hasarsız ve lekesiz
- Konu Sahibi TDS
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
tamam olur o şekilde ayarlayayım hesap no atayım şimdi ben sanaTamam canım 10 tl olsun 3 yaş alt lcw eşofmanı koy bir de kendin belirle bir tane o zamn çıt çıt body olabilir 10 tl anlaştık
- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
Etek çok güzelmiş eteğide koyabilirsin cnm lcw
olur canım özel mesaj attım
- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
Ben geldim arkadaşlar:)tds kalanlar arasında pembe kolsuz badi var onuda almıştım ya canım ben.birde son eklediklerin 6 yaş olanlar çok hoşuma gitti onlarıda alabilirmiyim lütfennnnnnnnnnnnn
tamam canım uyardığın iyi oldu şaşırmışım mailde gönderdiğim 6 yaşlardan mı bahsediyorsun
- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
olur yemekten sonra yani yarım saate buradayım arkadaşlarhemen bakıyorum mailime,ben olmazsa tekrar listelerim sana
- 1 Kasım 2010
- 498
- 9
- 318
Tds son eklediğin pembe eteği mrhzl arkadaşıma ayır bana da çıt çıt body koyabilirsin tamam mı ben havale yapıyorum şimdi 10 tl
canım benim çooooooook teşekkür ediyorum sana çok incesim.emin ol eteği hasarsız kullanabilirsek sana bir şekilde ulaştıracağım.çok sağol
- 1 Kasım 2010
- 498
- 9
- 318
1.pembe lcw badi
2.mor hellokity badi
3.pembe etek
4.siyah çizgili badi
5.kırmızı-beyaz taytlar
6.kot etek
7.kapşonlu winx
8.lcw eşofman alt 3 yaş için olan
9.lcw askılı pembe
10.bücürük disney elbise
11.lila capri
birde kaban demiştik şimdi bunların tutarını mailme gönderirsen çok sevinirim arkadaşım
2.mor hellokity badi
3.pembe etek
4.siyah çizgili badi
5.kırmızı-beyaz taytlar
6.kot etek
7.kapşonlu winx
9.lcw askılı pembe
10.bücürük disney elbise
11.lila capri
birde kaban demiştik şimdi bunların tutarını mailme gönderirsen çok sevinirim arkadaşım
- 1 Kasım 2010
- 498
- 9
- 318
mrhzl istiyorsan bırakayım ihtiyacın varsa hepsini alırım diyorsan bırakayım samimi söylüyorum
canım ben 5-6 yaş grubuyla ilgileniyorum.büyük kızım 4 yaşında ama çok kalıplı küçük kızım zaten ablasından kalanlarla büyüyor:)büyük yaş grubu burada bulmak çok zor.ben ilk defa denk geldim.hoşumada gitti kıyafetler.ama küçük yaş grubu işime yaramıyor.
- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
mail attım arkadaşım beklettim kusura bakma benim gözümden kaçan birşey varsa uyar arkadaşım1.pembe lcw badi
2.mor hellokity badi
3.pembe etek
4.siyah çizgili badi
5.kırmızı-beyaz taytlar
6.kot etek
7.kapşonlu winx
9.lcw askılı pembe
10.bücürük disney elbise
11.lila capri
Son düzenleme:
- 3 Aralık 2009
- 1.500
- 48
- 318
canım havaleni yaptım.çok teşekkür ederim.
ben teşekkür ederim iyi günlerde kullanın
- 12 Mart 2011
- 2.837
- 1.182
- 373
diğer resimleri göndermenizi bekliyorum.
kalan birşey var mı:)) ben de bakmak istiyorum..
bir de kullanılmamış bebek battaniyesi arıyorum bilginize :)