PARASIZLIKTAN EVLENEMEMEK

Seven insan İçin paraya gerek yoktur ki.
Tamam kadınız anlıyorum hayallerimiz var eşyalar düğünler falan istiyoruz ama imkanı yoksa sevdiğiniz insanın sizi mutlu edecek olan, hayaliniz onunla yaşamak yaşlanmak değil midir ?
Yani evlenmek için illaki düğün, para, ev, eşya mı gereklidir? yuvayı yuva yapan yanyana olmanız değil midir ve bir nikah size mutluluk getirmez mi ?

Elinde olmadigi halde cocuga laf sokan igneliyorsun oyle mi?Cidden cok seviyormussun kendine bir sey yaparsa bunalima girip görursun.Cok istiosan dugun yapma aranizda ufak bi isteme nisan kina nikah yap gelinlikte giymis olursun.Dugun paketleri var cok uygun Ee sende calisirsin evinizin kirasini falann verirsiniz gecinip gidersiniz

hadi eşyasız düğünsüz evlendiler evin geçimi nasıl olacak?
faturalar, kira vs?
anne babadan mı istesinler sürekli..

faturalar, kira vs?
Polemik yaratmak İçin bana yazmanız enteresan!!!
Çok düşüncelisiniz madem siz evlendiriverin.
Evlenen adam sürekli babasına para vermeyi bırakır sanırım.
Merak ediyorum burda yorum yapan herkese polemik mi yaratıyorsunuz? hayır yorum yapanın cevap verme hakkı tabiki var da ona yorum yapmışım o cevap vermiyor da size dokunan neydi ?

faturalar, kira vs?
Mesajlarınıza baktım da anladığım kadarıyla polemikle besleniyorsunuz aman benden uzak durun polemik üretebileceğiniz bir insan değilim kendi yağınızda kavrulun.

ne polemiği yahu,
saçma bir söz söylemişsin cevabını veriyoruz. cevabından kaçacaksan yorum yapma.
parasız evlenenler kök mü yesin diyoruz?
korkuyorsan yazma buralarda..

ne polemiği yahu,
saçma bir söz söylemişsin cevabını veriyoruz. cevabından kaçacaksan yorum yapma.
parasız evlenenler kök mü yesin diyoruz?
korkuyorsan yazma buralarda..
Sana mı yazdım üzerine alındığın konu nedir ?
bir de nickin @kalplerbirsedunyaguzelmis
Mutsuz musun ? Mutsuzsan mutlu olmanın yollarını ara mutlu insanları mutsuz etmeye yer arama mutlu insanları böyle şeylerle mutsuz etmen imkansız. Herkese karşı yorumların aynı herkes yazmasın buraya sen yaz o zaman Cevaplarımın her daim arkasındayım da siz benim kalemim değilsiniz lütfen ötede yorum yapın bana yapmayın.Bakın konuya genelde herkes aynı tarz şeyleri söylemiş onlara da yaz madem benimkini seçip bana yazman oldukça enteresan

Son düzenleme:

kimin mutsuz olduğu belli hanım kalkıp kendini orhan pamuk mu sanıyorsun da kalemim değil diyorsun.
ilk senin yorumunu gördüm cevabını verdim.
korkuyorsan yazma hadi git parasız evlen evlendiysen parasız sürdür

kimin mutsuz olduğu belli hanım kalkıp kendini orhan pamuk mu sanıyorsun da kalemim değil diyorsun.
ilk senin yorumunu gördüm cevabını verdim.
korkuyorsan yazma hadi git parasız evlen evlendiysen parasız sürdür
Çok şükür durumumuz iyi evliyim parasız sürdürmüyorum ama bu rızkı veren Allah’tır siz büyük ihtimalle evli değilsiniz bu şekilde de bana göre evlenemezsiniz parasız bekar kal ya da paralı bekar kal bu da senin bileceğin iş. Orhan pamuk değilim de insanları çok iyi anlıyorum kalemim olmadığınızı burdan bile anladım.Kalemi olan herkes Orhan pamuk demek ki cevaplarınız da tek bir mantık maalesef göremedim zaten o yüzden kalemim değilsiniz dedim Orhan pamuk olduğum İçin değil Daha fazla cevap vermemi sağlayacak cevap yazmazsanız sevinirim.

konu nerelere gelmiş şoktayımm

Ben zaten çalışıyorum ki evlendikten sonra da çalışacağım. Sadece biraz imkanı olsa en azından nişan yapardık ama o da kısıtlı şimdi para biriktiriyor bende yardım edeceğim.

Rızkı veren Allah deyip kenara çekilmek müslümanlık mı oluyor?
bunca insan parasızlıktan intihar ediyor afrikada binlerce çocuk aç hani onların rızıkları?
ne insanlar ne hayat hakkında bi kök bildiğin yok parasız da evlilik olur demenden belli zaten hadi sen parasız sürdür evliliğini de göreyim seni.. seninle aynı forumda yazıyoruz kalemim değilsin falan diye böbürlenmen çok gereksiz haberin olsun o kadar mühim biri olsan burada olmazsın..
koca parası yemeyi alışkanlık edinmişler parasız evlilik olur zannediyor işte.

Esya alin taksit taksit onu ödesin canim artik biryerden baslamamiz gerekiyor desin babasina ayni zamanda kenara para biriktirmeye baksin birde kafelerde fazla gezmeyin çok para gidiyo kafede kiyafete de fazla para veriyor olabilir ordanda kismasini soyleyebilirsiniz

Maalesef ki evlendikten sonra maddi güçlükler yaşamak çok zor birde çocuk olursa birbirine girer insan şimdi bile iki yakası bir araya gelmeyen adamla evlenmeyi biraz daha sorgulayın derim yani ben olsam öyle yapardım aşk karın doyurmuyor diyolar ya aynen öyle, parasız hayat olmuyor maalesef.

Koca parası yemeyi alışkanlık edinmişleri baya kıskanmış olmalısın ki hala bekarsın. E Allah fesat insanlara vermiyor işte bu bir
İkincisi insanın önemi buraya kayıtla yazmakla oluyorsa 2016 dan beri üyesin kim önemsiz düşün bakalım ? Beni merak ediyorsan lisansımı en iyi üniversitelerden birinde yüksek lisansımı da yine aynı üniversitede yaptım ailemin maddi durumu çok şükür çok iyidir evlenmeden de herşeyim vardı ve sınıf atlamadım burda önemsiz insanlar yazıyorsa madem siz de baya baya önemsiz birisiniz , buraya ne kadar vakit ayırmakla ilgili ve gördüğüm kadarıyla 2016 dan beri üyesiniz baya baya da yazmışsınız ben çocuğum İçin burdayım annelerin fikirlerini almak adına ama siz burda boş beleş insanlara sataşıp duruyorsunuz burda mutlu insanlara yorum yapmak amacınız ,mesajlarınızdan da belli tek polemiğe girdiğim kişi sizsiniz çünkü siz herkesle giriyorsunuz nedeni ise çok ama çok mutsuzsunuz ve üzgünüm bundan sonra da mutlu olamayacaksınız gibi duruyor.

Son düzenleme:

her yıl en az 2-3 kere evlilik teklifi aldığım halde kendim istemediğim için bekar kaldım. bu da senin gibi evliliği başarı olarak gören tiplerin anlamayacağı bir şey o yüzden zorlama kendini.
insanlar hayal aleminde yaşamak istiyor ben gerçekleri konuşuyorum haliyle hoşlarına gitmiyor senin de kabullenemediğin gibi yoksa gayet mutlu ve hayatından memnun biriyim.
ama işte sen gibiler kabullenemiyor gerçekleri.

istersen harvard mezunu ol oturup koca parası yiyorsun işte o yüzden kalkıp parasız evlilik olur diye zırvalıyorsun basitlik işte budur. bu devirde herkes üniversite mezunu zaten öyle en iyi diye belirtme ihtiyacından belli duyduğun rahatsızlık.
kocana soralım bakalım parasız evlilik olur mu olmaz mı.
işte bu kadar basit ve anlamsız konuşuyorsun.
koca parası yiyeceğine git çalış biraz da görelim ne kadar parasız evlilik sürdürebilirsin.

Çalışmadığımı koca parası yediğimi nerden çıkardın kardeş sen ?
Kendin çalıp kendin oynuyorsun.
Benim annem de ev hanımı ablam da hiç çalışmamış bir insan, çalışmak nedir bilmezler ben o sınıflandırdığınız insanlar İçin korudum onları çalışmak nedir iyi bilirim ünv yıllarımda dahi çalıştım ihtiyaçtan değil ayaklarımın üstünde durmak adına.
İnsanların hayatlarını bilmeden sınıflandırmayın size tek tavsiyem bu.
Koca parası yemek diye birşey yoktur insanlar evlendiğinde herşey ortak olur bu kocanın bu kadının ayrımı yoktur lütfen bunu da unutmayın.
Eşim benden çok kazanır yeri gelir ondan alırım biz hayatı paylaşıyoruz para nedir ki.
Genellendirmeyin her kadın ayaklarının üstünde durur ama evde ama işyerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…