Neden konuştuğu da önemli kuzeni sonuçta normal değil miMerhaba direk konuya giricem kimseye anlatamiyorum.eşimin teyze kızı ilkkez birbirlerini 2 ay once görüp tanıştılar.esim telefon no almış.once whatsaptan yazıştılar nasılsın iyimisin guncel şeyler.tabi ben istemedim yazışmasini çunkü kadın dul ve çok güzel.daha sonra armış telefonla ama ben görmeyim diye silmiş tabi gördüm bir uygulama sayesinde bişey demedim.daha sonra eşim işi geregi kendine tuşlu telefon aldı yani iki telefonu var ama gizli degil hergun getirir yaninda..sonra baktım o telefondan aramış.ve yine silmiş15 gun sonra tekrar aramış yine silmiş .yani yeni telefondan ariyor.rahatsız olacağımı bildiği içinde siliyor.ıspatlayamiyorum ama buğün gördüm silmeyi unutmuş sanırım.yani ıspatım var ama bilemedim abartıyormuyum.tamam kuzeni ama nerden çıktı benim gözümde bir yabancı diğer kuzenlerini kadin olanları hiç aramaz böyle.neyapmalıyım bilmiyorum akıl verin lütfen çok rahatsız oldum uyuyamıyorum
Yanlış anlamazsanız birşey söylemek istiyorum normal konuşsalar neden silsin ki benim eşimde kuzeniyle çok samimidir ama asla konuşmalarını silmezNeden konuştuğu da önemli kuzeni sonuçta normal değil mi
rahatsız olduğunu bildirmiş belki oyüzdendirYanlış anlamazsanız birşey söylemek istiyorum normal konuşsalar neden silsin ki benim eşimde kuzeniyle çok samimidir ama asla konuşmalarını silmez
Doğru o da olabilirrahatsız olduğunu bildirmiş belki oyüzdendir
erkekleride anlamıyorum gerçekten herşeye takıyorlar ve sadece doğruyu onlar biliyorDoğru o da olabilir
Evet mesela bu arkadaşımız bekar ve yakışıklı erkek kuzeni ile konuşup silse eşi napardı acaba öldürür veya süründürürdü eminimerkekleride anlamıyorum gerçekten herşeye takıyorlar ve sadece doğruyu onlar biliyor
kesinlikle haklısınEvet mesela bu arkadaşımız bekar ve yakışıklı erkek kuzeni ile konuşup silse eşi napardı acaba öldürür veya süründürürdü eminim
Bende merak ettimO nası bi program sildiğini görüyosunuz merak ettm
Vodafon yanimda uygulamasi ordan kimle konuşup mesajlaşmış görebiliyorsun.Bende merak ettim
Bu kuzen 40 yil sonra çıktı ortaya gözüm hiç tutmadı nedense.yani kadınsal hisler yoksa diğer kuzenleriyle görüşür eşim.. birgün teyzesini aramış değıl diğer çocuklarını aramış değil ama bunu ariyor bende istemiyorum dedim.o yüzden arayip siliyor görmeyeyim diye üstelik kendi 20 yillık numarasindan değil açtığı başka bir hattan tabiki hattı gizlemiyor iş telefonu olarak kullanıyor ama ben bile o numarayı bilmezken kuzenin bilmesi beni çok kızdırdıYanlış anlamazsanız birşey söylemek istiyorum normal konuşsalar neden silsin ki benim eşimde kuzeniyle çok samimidir ama asla konuşmalarını silmez
Sana birsey soyleyeyim mi kadinlarda problem yok problem bizim gereksiz erkek milletinde çünkü dulluğu fırsata çeviriyorlar ve benim demem oki asla kuzeni aramiyor hep eşim arıyor ve siliyor uygulamadan görüyorum bazen arama kaydinı sıfırlıyorum.kuzen aramiyor ona kötü demiyorum..dul kadinları fırsat olarak gören erkekler ölsün..yoksa bu durum hepimizin başındaBu dul ve guzel kadinlar komple ölsede kurtulsaniz keşke. Cunku dul ve güzelse kuzenine bile sarkabilir. Dul ve guzel olmanin 1.ci ve en onemli kurali budur cunku. Evli ve kuzen bile olsa illa sarkmalidir.
Vodafon yanımda uygulamasi googleden araştırabilirsin detayları konuşma dökumaninı falanO nası bi program sildiğini görüyosunuz merak ettm
Bir kadini firsat olarak gorecek biriyle evlilik surdurmek niye.Sana birsey soyleyeyim mi kadinlarda problem yok problem bizim gereksiz erkek milletinde çünkü dulluğu fırsata çeviriyorlar ve benim demem oki asla kuzeni aramiyor hep eşim arıyor ve siliyor uygulamadan görüyorum bazen arama kaydinı sıfırlıyorum.kuzen aramiyor ona kötü demiyorum..dul kadinları fırsat olarak gören erkekler ölsün..yoksa bu durum hepimizin başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?