Paranoyak miyim

Gulpers

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
60
31
18
39
Merhaba direk konuya giricem kimseye anlatamiyorum.eşimin teyze kızı ilkkez birbirlerini 2 ay once görüp tanıştılar.esim telefon no almış.once whatsaptan yazıştılar nasılsın iyimisin guncel şeyler.tabi ben istemedim yazışmasini çunkü kadın dul ve çok güzel.daha sonra armış telefonla ama ben görmeyim diye silmiş tabi gördüm bir uygulama sayesinde bişey demedim.daha sonra eşim işi geregi kendine tuşlu telefon aldı yani iki telefonu var ama gizli degil hergun getirir yaninda..sonra baktım o telefondan aramış.ve yine silmiş15 gun sonra tekrar aramış yine silmiş .yani yeni telefondan ariyor.rahatsız olacağımı bildiği içinde siliyor.ıspatlayamiyorum ama buğün gördüm silmeyi unutmuş sanırım.yani ıspatım var ama bilemedim abartıyormuyum.tamam kuzeni ama nerden çıktı benim gözümde bir yabancı diğer kuzenlerini kadin olanları hiç aramaz böyle.neyapmalıyım bilmiyorum akıl verin lütfen çok rahatsız oldum uyuyamıyorum

Biz kadınlar birşeyden rahatsız oluyorsak haklıyızdır. Biraz daha takip edin beraberinde eşinizin size olan davranışlarını da gözlemleyin normalin dışında olduğunu anladığınızda açık açık kendisine durumu izah edin tabi kesinlikle inkar edecek uyduruyorsun vs diye bir daha görürseniz uyarmayacağınızı söyleyin biraz tehditkâr konuşun alttan almadığınızı bilsin yumuşak üslupla güzellikle anlatırsanız çokda umursamamış belli diyip devam eder... Naçizane fikrim.

Bu dul ve guzel kadinlar komple ölsede kurtulsaniz keşke. Cunku dul ve güzelse kuzenine bile sarkabilir. Dul ve guzel olmanin 1.ci ve en onemli kurali budur cunku. Evli ve kuzen bile olsa illa sarkmalidir.

Neden konuştuğu da önemli kuzeni sonuçta normal değil mi

Yanlış anlamazsanız birşey söylemek istiyorum normal konuşsalar neden silsin ki benim eşimde kuzeniyle çok samimidir ama asla konuşmalarını silmez
Bu kuzen 40 yil sonra çıktı ortaya gözüm hiç tutmadı nedense.yani kadınsal hisler yoksa diğer kuzenleriyle görüşür eşim.. birgün teyzesini aramış değıl diğer çocuklarını aramış değil ama bunu ariyor bende istemiyorum dedim.o yüzden arayip siliyor görmeyeyim diye üstelik kendi 20 yillık numarasindan değil açtığı başka bir hattan tabiki hattı gizlemiyor iş telefonu olarak kullanıyor ama ben bile o numarayı bilmezken kuzenin bilmesi beni çok kızdırdı

Bu dul ve guzel kadinlar komple ölsede kurtulsaniz keşke. Cunku dul ve güzelse kuzenine bile sarkabilir. Dul ve guzel olmanin 1.ci ve en onemli kurali budur cunku. Evli ve kuzen bile olsa illa sarkmalidir.
Sana birsey soyleyeyim mi kadinlarda problem yok problem bizim gereksiz erkek milletinde çünkü dulluğu fırsata çeviriyorlar ve benim demem oki asla kuzeni aramiyor hep eşim arıyor ve siliyor uygulamadan görüyorum bazen arama kaydinı sıfırlıyorum.kuzen aramiyor ona kötü demiyorum..dul kadinları fırsat olarak gören erkekler ölsün..yoksa bu durum hepimizin başında

Bir kadini firsat olarak gorecek biriyle evlilik surdurmek niye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…