• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paranoid bozukluk ve tedavisinde acil yardımınız gerekli....

ice84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
17
1
86
İzmir
sevgilimde paranoid bozukluk olduğunu söyledi psikolog...tedavisi konusunda yeternce acıklayıcı degildi ve onu cok seviyorum fakat buyüzden ilişkimiz içinden cıkılmaz bi hal almaya basladı acil yardım lütfennnnnnnnnnnn...............eyvahedigeldismile

Paranoid Bozukluk teşhisini bir psikolog koymuş bile olsa, doğru teşhis ve tedavi için yetkin olan branş psikiyatridir. Sevgilinizi bir psikiyatra götürmelisiniz. Paranoid Bozukluk ciddiye alınması gereken bir durumdur. ıhmal etmeyin. Gideceğiniz psikiyatr sizi de bilgilendirecektir ilerideki evlilik hayatınızın riskleri adına.

tesekkürler hocam.....ama sanırım artık cok gec kaldık cnkü dün gece bu mesajı yazdıktan sonra gece tlf da yne saplandığı şeylerden bi kawga cıkardı ve ayrıldım...gercekten ben gbi sewgilisi bu durumda olanlar warsa lütfen ya harika bi terapist bulsun yada arkasına bakmadan kacsın çnkü şiddet dayak kfür takip şüphe ne warsa bu şahıslarda mewcut...anlık bi şüphe weya öfkeyle katil olmanın eşiğinden döneblyorlar..sewiyorum dyerek kendinizi şuanda kandırablrsiniz belki ama gözünüz yıllar sonra acılablr ben 2 yıl katlanabldm..mücadele etmek isteyen arkadaslara allahtan sabır ve akıl saglığı diliyorum..

Back