Tüketici haklarına gitmem gerekmiyor mu?MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ 19. Maddesi gereğince cayma hakkımı kullanıyorum , paramın derhal iadesini talep ediyorum diye mail atın, sonra da arayın. Baktınız bık bık yapıyorlar, 14 gün içinde noterden ihtarname çekin
Ödemezlerse düşünürsünüzTüketici haklarına gitmem gerekmiyor mu?
Madde 9 bu AradaTüketici haklarına gitmem gerekmiyor mu?
Şey ben o dediğiniz kanuna baktım ama 9. Maddeyi göremedim. 4.maddede yazıyor ama?MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ 9. Maddesi gereğince cayma hakkımı kullanıyorum , paramın derhal iadesini talep ediyorum diye mail atın, sonra da arayın. Baktınız bık bık yapıyorlar, 14 gün içinde noterden ihtarname çekin
7 madde var o başlık altında. 7. Maddeden sonra başka bir başlığa geçiyor. Bulamadım 9.maddeyiMadde 9 bu Arada
4. Madde tanımlarŞey ben o dediğiniz kanuna baktım ama 9. Maddeyi göremedim. 4.maddede yazıyor ama?
Ben direkt 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'a bakıp pdf indirmiştim. Ordaki Mesefeli sözleşmeler kısmına bakmıştım. 7 madde vardı orda. Ama fark eden bi şey yok gerçi orada da 4. Maddede cayma hakkı olduğu yazıyor. Teşekkür ederim sağolun
Fatura falan yok kampanya var nakit para yollarsanız faydalanabilirsiniz dediler diye yolladım. Sadece dekont var elimde.
Rica ederim, yönetmeliğin en sonunda örnek cayma metni var ona göre yazarsınızBen direkt 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'a bakıp pdf indirmiştim. Ordaki Mesefeli sözleşmeler kısmına bakmıştım. 7 madde vardı orda. Ama fark eden bi şey yok gerçi orada da 4. Maddede cayma hakkı olduğu yazıyor. Teşekkür ederim sağolun
Çok sağoluntamam işte zorluk çıkarırlarsa faturanızı isteyin mutlaka tüketici mahkemesine başvuracağınızı söyleyin. fatura vermek istemezlersede maliyeye şikayet edeceğinizi söyleyin.
Sağolun ya insan başına böyle şeyler gelmeyince cidden bilemiyor hakkını nasıl arayacağını umarım iş oralara kadar gitmezRica ederim, yönetmeliğin en sonunda örnek cayma metni var ona göre yazarsınız
Ay hadi inşallah ya.ben aldığım hizmetin iadesini bile aldım tüketici mahkemesi ile. siz haydi haydi alırsınız.
Ahaha yok yemezler hayatta17 yaşındaki kardeşim göndermiş parayı deseniz?
Sınırlı şekilde arasanız bence inanırlarAhaha yok yemezler hayatta
Kuzenim yazmış der gibi olur öyle
Hemde dediğim gibi hayatta inanmazlar ya ona
Ay hadi inşallah ya.
Şu olayı başkası yapsa yemin ederim bi tarafımla gülerim
Ama insanın cidden basireti bağlanıyor bazı anlarda. Fiyat uygun gelince,kızda baskı yapınca dayanamadım
Fenalar fenaaaya bende sormaya gitmiştim ayak üstü
insanın cidden basireti bağlanıyor.
çokta isim yapmış bir yerdi.
Ya işte şey dicem daha öncesinde başvurduğum bir iş vardı,kabul edildim artık bu şehirde olmicam nasılsa daha seaslarada başlamadım para iadesi istiyorum. Yok mok derlersede işte ilgili kanunun ilgili maddesini söylicem,yasal hakkım var dicem,hakkımı aramak içinde gerekli tüm yerlere giderim dicem ama temennim iş oralara gelmeden çözülsün tabiki.Sınırlı şekilde arasanız bence inanırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?