Paramı Geri Alabilir Miyim?


Parayı nasıl gönderdiniz?

Ben yerinizde olsam yarın arardım, akşam eşimle tartıştık ettik ve lütfen para iadesi yapın derdim. Önce rica edin öbür türlü tüketici hakem heyetinden bilgi aldım, zaten yasal olan 14 günlük vazgeçme hakkınızı kullanabilirim zorluk çıkarmayın dersiniz. Alınır para her türlü geri.
 
İbana yolladım
 
Bunu önerecektm bende.. dekontta belirtmişsiniz ücreti neden yatırdıgınızıda.. hiç hizmetini almadıgınız bi işlem için normal şartlarda ödeme yapılır.. ama 1 seans gidip istemiyorm deyince cirkinleşiyolar. Kampanya ücretimiz oydu seansa dönerse, 8 seaans 4 bin atıyorm adam ayrı ayrı hesaplayım 1 seansı 3800 tl yapıyor diyor cünkü bunları hep hesap ederek fiyatlandırmayı kampanya dısı öyle yapıyorlar.. 200 tl veririz diyolar..
 
Fast
Lazer ücreti yazdım sanırım

Bence bir dekontu kontrol edin. Birde kişiye mi gönderdiniz firmaya/şirket ismine mi onu kontrol edin.

Para iadesini alırsınız merak etmeyin. Telefonda en köti bir iki bağrırısınız gönderirler parayı hemen.
 
Yok ya daha gitmedim bile. Başlayıp caysam adamlar haklı tabiki vermemekte. Daha 10 gün var seansa nerden baksan
 
Bence bir dekontu kontrol edin. Birde kişiye mi gönderdiniz firmaya/şirket ismine mi onu kontrol edin.

Para iadesini alırsınız merak etmeyin. Telefonda en köti bir iki bağrırısınız gönderirler parayı hemen.
Evet baktım lazer epilasyon ücreti yazmışım. Şahıs adına yollandı.
 
Evet baktım lazer epilasyon ücreti yazmışım. Şahıs adına yollandı.

Sabah erkenden arayın, evdekilerle sorun yaşadım, parayı harcadım diye eşim kızdı gibi şeyler diyin. Bayram öncesi göndermenizi bekliyorum deyin. Yok mok derse süreyi uzatırsa, faturayı göndermelerini, tüketici hakem heyetine şikayette bulunacağınızı söyleyin.
 
Birebir aynı şeyi yapmışız sizinle. Ben üstelik ilk seansa gittim milyonlarca kağıt imzaladım seanstan bir süre sonra makinanın ipl olduğunu öğrendim. Paramı geri isteyecektim (gittiğim seans için kesinti yaparak) ama sonra baktım kıllarım çok geç çıkıyor bir kısmı da döküldü. Ay dedim zaten parayı da verdik ayol devam edeyim

Siz benim gibi yapmayın tabi yüz yüze görüşmeye gidin. Vazgeçtiğinizi söyleyip paranızı geri alın. Buna hakkınız var zaten karşı çıkmamaları gerekiyor. Diode lazere giden arkadaşımın kılları da benimle aynı şekilde döküldü ama benimkiler geri geliyor seans araları uzayınca.

Alex malex bişeyler konuşup insanın kafasını karıştırıp çat diye parasını alıyor namıssızlar.
 
Kız sorma basiretim mi bağlandı ne oldu çat diye ikna etti beni namıssız
 
Aylar önce başvurduğum iş teklifinden onay geldi taşınıyorum demeyi düşünüyorum. Sonuçta mağdur olacakları bir durum yok daha seansa gitmedim bile.
 
Aylar önce başvurduğum iş teklifinden onay geldi taşınıyorum demeyi düşünüyorum. Sonuçta mağdur olacakları bir durum yok daha seansa gitmedim bile.

Kocamdan habersiz göndermiştim, kocam akşam işten gelince kavga etti deseniz, manyak kocasıyla uğraşmayalım der daha çabuk iade edebilirler.

İademiz yok bir daha düşünüm gibi şeyler derlerse faturanızı talep edin, faturayı alıp tüketici hakem heyetine gideceğinizi söyleyin. Firmalar son yıllarda tüketici hakem heyetşnden çok endişe ediyorlar sanırım, benim de başıma saçma bir alışveriş denk gelmişti. Telefonda kavga ederek paramı geri almıştım.
 
Valla stresten mideme kramplar girdi ya inşallah işi çirkefliğe dökmezler
 
MESAFELİ SÖZLEŞMELER YÖNETMELİĞİ 9. Maddesi gereğince cayma hakkımı kullanıyorum , paramın derhal iadesini talep ediyorum diye mail atın, sonra da arayın. Baktınız bık bık yapıyorlar, 14 gün içinde noterden ihtarname çekin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…