• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

param boşa gitti sinirden deliricem

sirinler12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
282
0
0
İstanbul
meraba arkadaşlar belki çoğunuza basit bir sorun olarak gelebilir fakat ben ögrenciyim para benim için önemli o yüzden çok dert ettim.6 seans bi merkezde lazer epilasyona gittim fakat sonra merkez değiştirmeye karar verdim ve nerdeyse önceki gittigimin 2 katı fiyatına yine çok bilindik bir güzellik merkezinde lazer yaptırdım.fakat nerdeyse 1 hafta olmasına rağmen tüylerim dökülmedi aksine uzadı.diger merkezde lazer sonrası hemen pürüzsüz olurdu zaten bunu yeni merkeze söyledigimde ise aa olur mu hepsine atış yaptık dökülecek onlar diyorlar fakat ben biliyorum zaten önceden çekincede hemen ele gelirdi lazer sonrası burda öyle bişey yok sinirden kudurucam ögrenciyim sonuçta az bi para da vermedim.yazı pürüzsüz geçirme hayallerim vardı.çok sinirliyim napabilirim sizce?hala dökülme ihtimali var mı? yasak değilse kurum adıda veririm ögrenin magdur olmayın.

Benim bir hafta on gün arası dökülürdü.Bir kaç gün daha bekle bence , dökülebilir.

Back