- Konu Sahibi lilacpeony
Bende gittim her gittiğimde de ağda yaptım evet gözle görülür bi azalma oldu ama gebe kaldım hormonlar değiştiği için tekrar tüylenmem oldu biraz sabret mesela ağda yaptın ya bir hafta sonra git bana lazeri yapan kız kendini söyledi birde lazerden eve gittiğinde mutlaka kendine kese yap limon sür kafan rahat olsun gider baya biMerhaba herkese, ben Kocaeli’de yaşıyorum ve yüksek lisans öğrencisiyim. Herkesin ortak derdi olan kıl tüy derdinden artık bıkıp usandığım için lazere gideyim dedim ve şu an bin pişmanım. Büyük şehirlerde yaşayanlar bilir önüne gelenin güzellik salonu vardır. Adım başı lazer epilasyon broşürleri falan dağıtırlar. Neyse ben de lazer epilasyona başlamak için biraz araştırma yaptım. Bi arkadaşıma bu durumdan bahsettim. Ablası bir salona gidiyormuş hem fiyatı uygunmuş hem tüyleri gözle görülür şekilde azaltıyormuş. Biz bu konuşmayı yaptığımızda ablası onuncu seansına girmiş ve hiç tüy çıkmıyormuş. Zaten birisi tavsiye versin diye bekliyordum bunu duymak bana ilaç gibi geldi. Hemen güzellik salonunun numarasını aldım ve randevu ayarladık. Gittim görüştük sözleşme imzaladık taksitle ikibin küsürdü fiyatı peşin verirsem binyediyüzdü. Cihazlar zaten pahalı dedim en iyisi buraya başlayayım. Kadın da bu aşamada bir iyi bir anlayışlı ki sormayın yani. Koronadan dolayı dışarı falan çıkamıyorum alışveriş de pek yapmıyorum bursumdan biriktirdiğim paramı verdim sözleşme imzaladık. Ama ne bir fatura ne başka bir şey kadın eline bir kağıt parçası aldı yazdı çizdi imzalarımızı attık tamam. Fiş fatura sordum tabi ki ama geçiştirdi ben de üzerinde durmadım baya umutluyum çünkü. Neyse baya uzattım kusura bakmayın, bu ay dördüncü seansa girdim. Belli yerlerde dökülme var evet ama genel olarak her yerim olduğu gibi duruyor. Kadına söylüyorum bunu daha zamanı değil birkaç seans sonra tam dökülecek diyor. Ama açıkçası hiç umudum yok. Arkadaşımın ablası ilk seanstan itibaren farketti bende diyor bende tık yok. Başına böyle bir iş gelen var mı Allah aşkına yardımcı olsun bana. Para iadesi alamıyorum, devam ediyorum ama aylardır tüylerimle geziyorum dokunamıyorum. Dışarı çıkarken en kapalı ne giyebilirsem onu giyiyorum ama yaz geliyor elbise etek giymem imkansız yani bu halde. Aldım başıma belayı ne yapacağım bilmiyorum. Lazere giderken jilet ağda vs yapan var mı bir şey olur mu? Ya da bu lazerin etkisi gerçekten daha uzun süre sonra mı ortaya çıkar? İnanın günlerdir bu kafama takılıyor ve huzursuz oluyorum. Öğrenciyim kaç ayda biriktirdiğim paramı verdim aklıma takılıyor elimde değil.