Şampuan ve Saç Kremleri PARABENSİZ SÜLFATSIZ ŞAMPUAN bilen kullanan varmı

bitki bahcesi dediğin ürün aktarlardamı canım? Bide fiyatları nasıl

bitki bahcesi dediğin ürün aktarlardamı canım? Bide fiyatları nasıl

bitki sandığı bir marka, sitesi var. fiyatı 250 ml sanırım 14-16 lira arasıydı :44: aktarlara güven olmaz ama istanbuldaysanız size güvenebileceğiniz aktar isimleri verebilirim, bitki sandığı sitesinin sahibinin kitabı var, onun arkasında adresler vardı

canim sana belki yardimci olurum diye yaziyorum..

sacin dökuluyorsa ciddi bir sekilde eger bunuda sampuyanla dökulmeye engeliyemezsin. Sac dökulmesini ben senelerce cekiyorum. avrupada yasiyorum. ozel sac dokturuna gitmistim.

senin suan sac dokulme sebebini bulman lazim bunlarin bir kac sebebi var:
1 stress
2 kansizlik/ demir eksikligi
3 hormon

sebeb 1 ve 2 : stress ve kansizlik veya demir eksilik yuzunden dokulen sac kendiliginden durur vitamin yada demir haplarlan tedavi olarak.

bu arada doktordan kanini olcturdunmu ?

sebeb 3: bu tip sac dokulme cogu ailenden biri kelse irsi olabilir.

erkek hormanlarin fazla olabilir ve erkek sac dokulmesi gecirebilirsin ( alopecia androgentica )

bu tip sac dokulmesini durduramazsin. sadece erteliyebilirsin.

benim sacim 3cu sebeb yuzunden dokuldu ama zamaninda iyi bir doktora gittim ve erteliyebildim.

her sene azalma olurdu suan 3 senedir saclarim ayni dokulme seyrelme yok.

sac doktorum bana hormon hapi onerdi ( kadin hapi yani dogum kontrol hapi) bu haplarin hepsinde hormon etkisi yok.

ve sac ilaci kulaniyorum ve 1 senenin icinde sac cikardi. 3 senedir kulaniyorum. cok iyi bir ilac seyrelme azaldi ve dokulme durdu.
sadece bu ilaci biraktigim an yeni cikan saclar dokuluyor. hic bir zaman birakmicaksin.
bu ilactan baska bir baska ilac fayda etmez ddi sac doktorum
minoxidil 2 yada minoxidil 5.

sampuan dokulmeye engelemez.

ve bu arada yasin kac?

krizsavarın tavsiye ettiği sitenin ürünlerini bende tavsiye ediyorum.
cildim o kadar hassaslaşmıştıki kara kafes kremi harika geldi hem o hassasiyeti yok etti hemde toparladı bende kesinlikle tavsiye ederim
krizsavar sen lavanta sabununu kremini ordanmı aldın
birde rollonu var galiba onun hakkında yorum yapabilirmisin?

29 yaşındayım. psikolojim bozuldu inan çok üzülüyorum minoksili devamlımı kullanıyosun onu bende kullandım ama bırakınca tekrar devam ediyo ve başka ne kullandın sorunumuz aynı gibi dökülme bendede o şekilde sürüyo çünkü daha detaylı anlatırmısın canm doktorun nasıl bi tedavi önerdi ne verdi sana????
çok teşekkür ederim ayrıca ilgilendiğin için

o ürünü nerde bulcağımı bilmiyorum açıkçası birde burda arkadaşların tavsiye ettiği naturels nude şampuanı almaya gittim dün ama nette yazdığı gibi parabensiz sülfatsız bi ürün değil arkasını çevirip içeriğine baktım sülfat paraben hepsi vardı içinde almadan geri geldim sanırım tekrar eczaneye soyulcam eczacılara danışcam mecburen. saç çıkartan dökülmeyi durduran bişey biliyosanız yardımcı olurmusunuz

ben kendi sitesinden alıyorum canım belki eczanede satılıyordur ama organik sertifikasına sahip bir marka

sabunum sab marka. kremim akne kremi, kayıt özlü ve lavantalı bitki sandığından aldım.
roll on u eşime aldım, tamamen kristal tuzdu yanlış hatırlamıyorsam. koltuk altını ıslatıp sürüyormuşsun. eşim henüz kullanmadı ama fiyat olarak başka sitelerden pahalı bitki sandığından.

konu sahibi şampuan için bu siteye bakınız:
Bitki Sandığı | Butik Üretim Doğal Kozmetikler Bitkisandığı

ben kendi sitesinden alıyorum canım belki eczanede satılıyordur ama organik sertifikasına sahip bir marka
bir ürünün organik sertifikasına sahip olması, sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor çok üzgünüm. tavsiye ettiğiniz ürünün içeriğini incelemek gerek. ben organicum'da hayal kırıklığına uğradım. içeriğinde kullanılan çoğu şey organik sertifikalı dedim, yerli malı destek vereyim dedim ama çok üzüldüm sonrasında.

aubrey %100 doğal ifadesi yazarak benden sınıfta kaldı. dürüst olmadıklarının göstergesi zira. bitki sandığından %90 veya %99 yazıyordu, tam hatırlamıyorum.
aubreyin içeriğine bakıldığında temiz duruyor, tabi sınırda bırakıp yazmadığı maddeler de var gibi içerikte. fiyat olarak çok pahalı: 325 ml 34 lira. bunun yerine bitki sandığından veya doa dan alabilirsiniz. ben aubreyi doaya benzettim

aslında ben son zamanlarda karbonatla saç yıkamaya kafayı taktım denedimde gayet ii temizliyor sonrasındada sirkeli suyla yumuşattım elimdekiler bitince bu yönteme döneceğim ben

aslında ben son zamanlarda karbonatla saç yıkamaya kafayı taktım denedimde gayet ii temizliyor sonrasındada sirkeli suyla yumuşattım elimdekiler bitince bu yönteme döneceğim ben

ennnnnnnnn güzeli, keşke uygulayabilsem ben de :26:

bide şampuna ampul yada bitkisel yağlar katsak badem yağı gibi acaba beslermi saçı yapan varmı?? zararı olurmu.

bitkisel yağların içine doğum kontrol hapı kırıp katıyolarmış saç çıkarıyomuş bilen yapan varmı arkadaşlar???

beslenmenize dikkat edin. hazır gıdalardan ve karbonhidratlardan uzak durun.
bence saç dökülmenizde ciddi bir fark görülür.
dışardan müdahale tek başına tam sonuç vermez

selamm ozelden cevap veremedim mesaj yazma sayim 22mis ve 100 sayim olmasi lazimis cevap vermem icin. ben burdan yaziyorum ozmn..

yasin kac senin ve kac senedir dokuluyor sacin? ailenden biri kel olan varmi ( annen yada baban)?

doktora gittim saclarima bakti ve ilk sordugu seyde zaten annen yada baban kelmi diye. benim babam kel yasimda 22. 17 yasimdan. beri azalma oldu her sene.

alopecia androgentica diye bir isim koydu sac dokulme hastaligima.
recete verdi bana ilac ve hap ama hastaneye gitmemi istedi ilk.. kadin doktoruna gittim (gynecholog) yani. hormonlarima baktirdim. yani erkeklerde sac dokuluyor ya genelde kel erkekler var cogu zaman..
kadinlardada iste erkek hormonu fazla olunca saclari erkekler gibi dokulebiliyormus.

kadin doktorunada anlatim derdimi sacim dokuluyor diye.. bana kadin hormonlari yukselten hap verdi. tavsiye ettigi hapta kadinlar hamile kalmak istemedikleri zaman kulanir ( kadin dogum hapi). o hapi zaten sac doktorumda tavsiye etti.

ben yurt disinda yasiyorum (belcika). kulandigim kadin hapi turkiyede varmi bilmiyorum yoksa zaten baska bir marka vardir trde. kulandigim hapin markasi ( daphne pil ). bu hapin daha yuksegide var bana agir geldi ( diana pil).

dikkat et ki her kadin hapi hormonlara ve saclar icin dgl.

haptan sonra ise sacima ilac kulaniyorum.

minoxidil 2%.

gunde 2 sefer ( sabah - aksam) sacimin diblerine skiyorum.

sacimin onleri seyrekti ve bebek saclari cikmaya basladi. 2 senenin icinde bu saclar uzadi.3 senedir kulaniyorum. bu sac ilaci var turkiyede buna eminim internetende arastirmistim. ama dikat etmelisin ki turkiyede bazen sahtesini satiyorlar. yurt disindanda siparis verebilirsin sanirim. yada aldiginda iyi ve guvenli bir ezaneye git.
ilacin fiyati 14 euro. 2 ay suruo bitmesine.

sampuyan fazla fayda etmez dokulmeye..yada ozel sac doktoruna sende git diyecegim.. ama kesin kadin hapini al kendine doktordan kontrol ettikten sonra tabikide. ilkbaslarda yuzumdede tuy cikmaya baslamisti :) silvicelerin varsada cok faydali bu hap.

yasin kac senin ve turkiyenin neresinde yasiyorsun. ve sacinda nerelerinde tam olarak azalma var?

minoxidili birakmicaksin hic bir zaman. 3 sene oluyor kulanali ve cok memnunm.. doktorumda da dedi ömur boyu kulan diye..

saclarim beni depresiyona sokmustu hatirliyorum.. cok kotu bsy ben erken yasta gecirdim sac dokulmeyi.. senin yasin yinede iyi

minoksidil 55 lira minoksil 35 lira açıkçası bıktım bunlara para yatırmaktan. ne kadar sürede saç çıktı sende? kadın doğumcuya gittim söyledim ama bilmiyo bile adam üstelik prof tu(

o bilmiyorsa interneten arastir biraz diyecegim.. saca dokulmeye karsi kadin hapi diye bak googledan.. 55 lira olurmu yaaa ufff cok pahali cok haklisin bu durumda. elinde varsa kulan diyecegim.. bu ilaci kulanmasaydim eger galiba keldim suan.
bende 6 ay sonra cikmaya basladi.. sen nekadar surede kulandin ilaci?
baya dokulme varmi sac diblerinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…