sodyum tek başına zararlı bir şey değil bildiğim kadarıyla. %99'u doğal bir ürün, o sebepten köpürmüyor fazla. Ve saçlarımın onda daha az döküldüğünü gözlemledim; fakat devam edemiyorum, saçım resmen yediği için şampuanı
Farmasiye de ersağa da üyeyim. Farmasinin şampuanını kullanmadım ama içerikten eminim, kesin zararlı maddelerle doludur. Ki ben "sağlıksız maddeler var" dediğimde "farmasi'nin bana dediği sağlık bakanlığından onaylıymış!" market şampuanları da onaylı ona bakarsalar. Hiç inanmıyorum. Içerik falan da yazılmıyor. Ersağın şampuanlarının da içeriği temiz değil, evimde yeni tükettik. Alternatif değiller.
Doanın şampuanlarına da bakabilirsiniz ama bence onda da sağlık bakanlığının oran sınırına takılıp yazılmayan zararlı maddeler var gibi. Kozmetik talimatında, belli bir oran dahilinde kullanılan maddelerin etikete yazılmama maddesi var.
Sab sabunun zeytinyağlı sabununa da bakabilirsin. Güzel yorumlar okumuştum. Ben el sabunu formatında olanı kullanıyorum, gayet güzel. Yüzümü onunla yıkıyorum. çok memnunum. Her sabah uyguladığım sab sabun+bitki sandığı lavanta suyu+bitki sandığı lavanta kremiyle yüzüm o kadar düzeldi ki şükürler olsun
bitki bahcesi dediğin ürün aktarlardamı canım? Bide fiyatları nasıl
canim sana belki yardimci olurum diye yaziyorum..
sacin dökuluyorsa ciddi bir sekilde eger bunuda sampuyanla dökulmeye engeliyemezsin. Sac dökulmesini ben senelerce cekiyorum. avrupada yasiyorum. ozel sac dokturuna gitmistim.
senin suan sac dokulme sebebini bulman lazim bunlarin bir kac sebebi var:
1 stress
2 kansizlik/ demir eksikligi
3 hormon
sebeb 1 ve 2 : stress ve kansizlik veya demir eksilik yuzunden dokulen sac kendiliginden durur vitamin yada demir haplarlan tedavi olarak.
bu arada doktordan kanini olcturdunmu ?
sebeb 3: bu tip sac dokulme cogu ailenden biri kelse irsi olabilir.
erkek hormanlarin fazla olabilir ve erkek sac dokulmesi gecirebilirsin ( alopecia androgentica )
bu tip sac dokulmesini durduramazsin. sadece erteliyebilirsin.
benim sacim 3cu sebeb yuzunden dokuldu ama zamaninda iyi bir doktora gittim ve erteliyebildim.
her sene azalma olurdu suan 3 senedir saclarim ayni dokulme seyrelme yok.
sac doktorum bana hormon hapi onerdi ( kadin hapi yani dogum kontrol hapi) bu haplarin hepsinde hormon etkisi yok.
ve sac ilaci kulaniyorum ve 1 senenin icinde sac cikardi. 3 senedir kulaniyorum. cok iyi bir ilac seyrelme azaldi ve dokulme durdu.
sadece bu ilaci biraktigim an yeni cikan saclar dokuluyor. hic bir zaman birakmicaksin.
bu ilactan baska bir baska ilac fayda etmez ddi sac doktorum
minoxidil 2 yada minoxidil 5.
sampuan dokulmeye engelemez.
ve bu arada yasin kac?
krizsavarın tavsiye ettiği sitenin ürünlerini bende tavsiye ediyorum.
cildim o kadar hassaslaşmıştıki kara kafes kremi harika geldi hem o hassasiyeti yok etti hemde toparladı bende kesinlikle tavsiye ederim
krizsavar sen lavanta sabununu kremini ordanmı aldın
birde rollonu var galiba onun hakkında yorum yapabilirmisin?
aubrey papatyalı şampuan[/QUOT
eczanedemi satılıyo h,ç duymadım bu markayı nayada pahalıymış az önce baktım
krizsavarın tavsiye ettiği sitenin ürünlerini bende tavsiye ediyorum.
cildim o kadar hassaslaşmıştıki kara kafes kremi harika geldi hem o hassasiyeti yok etti hemde toparladı bende kesinlikle tavsiye ederim
krizsavar sen lavanta sabununu kremini ordanmı aldın
birde rollonu var galiba onun hakkında yorum yapabilirmisin?
bir ürünün organik sertifikasına sahip olması, sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor çok üzgünüm. tavsiye ettiğiniz ürünün içeriğini incelemek gerek. ben organicum'da hayal kırıklığına uğradım. içeriğinde kullanılan çoğu şey organik sertifikalı dedim, yerli malı destek vereyim dedim ama çok üzüldüm sonrasında.ben kendi sitesinden alıyorum canım belki eczanede satılıyordur ama organik sertifikasına sahip bir marka
aslında ben son zamanlarda karbonatla saç yıkamaya kafayı taktım denedimde gayet ii temizliyor sonrasındada sirkeli suyla yumuşattım elimdekiler bitince bu yönteme döneceğim ben
bide şampuna ampul yada bitkisel yağlar katsak badem yağı gibi acaba beslermi saçı yapan varmı?? zararı olurmu.
bitkisel yağların içine doğum kontrol hapı kırıp katıyolarmış saç çıkarıyomuş bilen yapan varmı arkadaşlar???
29 yaÅındayım. psikolojim bozuldu inan çok üzülüyorum minoksili devamlımı kullanıyosun onu bende kullandım ama bırakınca tekrar devam ediyo ve baÅka ne kullandın sorunumuz aynı gibi dökülme bendede o Åekilde sürüyo çünkü daha detaylı anlatırmısın canm doktorun nasıl bi tedavi önerdi ne verdi sana????
çok teÅekkür ederim ayrıca ilgilendiÄin için
minoksidil 55 lira minoksil 35 lira açıkçası bıktım bunlara para yatırmaktan. ne kadar sürede saç çıktı sende? kadın doÄumcuya gittim söyledim ama bilmiyo bile adam üstelik prof tu(