Paraben ve alüminyum içermeyen bir deodorant ?

yaaa neden benim açtığım kozmetik sorulaarına kimse cevap vermiyor yaaa
iki çift laf söylemek bu kadar mı zor yani herkes action peşinde valla normal konulara cevap veren bile yok:KK19:

Konu içeriği nedeniyle "Terleme, İstenmeyen Kokular ve Çözümleri" başlığına taşındı.

Benimde cok merak ettigim bir konu bu.
Organik urunler mi kullansak acaba?onlarda migroslarda vs.lerde bulunmuyor.
Fikri olan yok mu arkadaslar?

sebamed de zararsızmış sanırım kullanan var mı sebamedi ya da içeriğini tam bilen:26:

Ben amwayin rool-on deodorantını kullanıyorum, hani terletmiyor diyemem ama koku problemi kesinlikle olmuyor...ki ben çok terlerim mesela oturduğum yerde suyum çıktı :KK43:((

Ben amwayin rool-on deodorantını kullanıyorum, hani terletmiyor diyemem ama koku problemi kesinlikle olmuyor...ki ben çok terlerim mesela oturduğum yerde suyum çıktı :KK43:((

anway mi ben katalog ürünleri kullanmıyorum ya
zaten önemli olan ter kokusu oluşumunu önlemek tabi teride azaltsın
hakkaten çok sıcak havalar artık ağustosu düşünemiyorum İNŞALLAH bunalmayız ALLAHIM yardım et sıksalar bir kilo su çıkıcak artık ağustosta benden :KK1:

Ben bugun gratisten aldim sebamed rool-on'u.
Kokusu cok guzel fresh bir koku.
Rollon:13.5 tl
bide spreyi vardi o da: 19 tl

canım sebamed var avene var nuxe var body shop var dermologica var.. seç beğen al :) tabiki bilyalı olanlar bence daha az önlüyo terlemeyi stickler daha iyi bunların içindede stick olan sadece body shop ve dermologica var. dermologica çok iyiymiş ama 80 tl idi gerçi 2 sene gidiyomuş eczacı kadının dediğine göre...

dermologica da pek pahalııymış ayol ben aslında sebamed hem roll-on hem spreyini almayı düşünüyorum ama body shop unkine de bir bakarım canım sağol:KK28:

Son düzenleme:
Ben the body shop un deodry serisinin stick formunu kullanıyorum 3 çeşidi var ben 3ünü de aldım 2si unisex biri hafif gül kokulu hepsi çok güzel memnunum tavsiye ederim hem aliminyum tuzu hem de paraben içermiyor volkanik tuzlar barındırıyormuş tavsiye edebilirim memnunum

merhaba bende kozmetik ürünlerimde bunların olmamasına dikkat ediyorum

urtekram var tamamen organik aloe veralı organik pazarlarda ve organik ürün satan dükkanlarda oluyo ben 19 tl ye aldım

day's natural cosmetics var buda alimünyum,paraben ve alkol içermiyor bunu da gratisten aldım 8 tl ye ayrıca body shopu da kullandım

Selam,
Eğer rahatsız olduğunuz şey terin kokusu ise sebamed iyi bir seçenek. Ancak koltuk altı terlemenizi kesmeyecektir . İçeriğindeki Triethyl Citrate maddesi sayesinde koltuk altında kötü kokuya neden olan bakterilerin çoğalmasını engeller ancak terlemenin kendisine engel olmayacaktır.
Birde ben rossmann'den bir koltukaltı stick'i almıştım. İçeriğinde paraben, alüminyum ve alkol yoktu. Onda da aynı etki vardı; ter kokusu yok ama terleme devam. Ancak ismini şuan hatırlayamıyorum ofiste olduğum için şu an bakma imkanım da yok eğer yine de merak ederseniz akşam bulup ismini yazarım.
Yani aliminum a alternatif bulunmadığı sürece terlemeye devam . Çünkü alüminyum terlemenin yaşandığı koltukaltındaki gözenekleri bloke ederek ter bezi kanalları ve cilt arasında bariyer görevi görüyor.
Şu an istemeye istemeye içinde alüminyum olan bir ürün kullanıyorum bende. Çünkü havalar çok sıcak ve bu nedenle normalden çok fazla terliyoruz. Hoş terlememek anormal, teri bloke etmekte pek sağlıklı değil ancak yoğun bir şekilde çalışırken insan kendini çok fazla terleme nedeniyle huzursuz hissediyor. Eğer böyle bir ürün bulabilirsem bende kullanmak isterim. O zamana kadar alüminyuma muhtacım kendime adıma ama havaların normale dndüğü dönemde sebamede geri döneceğim.
Birde kızlar eğer alüminyum içerikli bir antiperspirant kullanıyorsanız mutlaka ama mutlaka akşamları koltuk altlarınızı bir lif ile temizleyin. Yoksa alüminyum koltuk altlarını karartıyor.

Selam,
Eğer rahatsız olduğunuz şey terin kokusu ise sebamed iyi bir seçenek. Ancak koltuk altı terlemenizi kesmeyecektir . İçeriğindeki Triethyl Citrate maddesi sayesinde koltuk altında kötü kokuya neden olan bakterilerin çoğalmasını engeller ancak terlemenin kendisine engel olmayacaktır.
Birde ben rossmann'den bir koltukaltı stick'i almıştım. İçeriğinde paraben, alüminyum ve alkol yoktu. Onda da aynı etki vardı; ter kokusu yok ama terleme devam. Ancak ismini şuan hatırlayamıyorum ofiste olduğum için şu an bakma imkanım da yok eğer yine de merak ederseniz akşam bulup ismini yazarım.
Yani aliminum a alternatif bulunmadığı sürece terlemeye devam . Çünkü alüminyum terlemenin yaşandığı koltukaltındaki gözenekleri bloke ederek ter bezi kanalları ve cilt arasında bariyer görevi görüyor.
Şu an istemeye istemeye içinde alüminyum olan bir ürün kullanıyorum bende. Çünkü havalar çok sıcak ve bu nedenle normalden çok fazla terliyoruz. Hoş terlememek anormal, teri bloke etmekte pek sağlıklı değil ancak yoğun bir şekilde çalışırken insan kendini çok fazla terleme nedeniyle huzursuz hissediyor. Eğer böyle bir ürün bulabilirsem bende kullanmak isterim. O zamana kadar alüminyuma muhtacım kendime adıma ama havaların normale dndüğü dönemde sebamede geri döneceğim.
Birde kızlar eğer alüminyum içerikli bir antiperspirant kullanıyorsanız mutlaka ama mutlaka akşamları koltuk altlarınızı bir lif ile temizleyin. Yoksa alüminyum koltuk altlarını karartıyor.

demek alimunyum lu antiperspirant koltuk altını karartıyor ha o yüzden kararmış demek ki benim ki
canım benim terlemem normal seviyede aslında çok şükür ama sıcaklarda artıyor haliyle
aslında ben yaz kış antiperspirant deo kullandığım için temiz kokmak adına zararsız olanı olsun dedim çünkü sürekli süreki kullandığımızdan göğüse bile zararı varmış alimünyum,paraben falan yani:KK31:

o halde sebamed'i veya day's naturali deneyebilirsin(daha önce ismini hatırlayamamıştım).
İncelemen için içindekileri gösteren resmini de koyuyorum. Aluminum konusu benide üzüyor göğüs kanserinden önce lenf kanserine neden olabileceği konusunda ciddi araştırmalar var:
$days natural.jpg

o halde sebamed'i veya day's naturali deneyebilirsin(daha önce ismini hatırlayamamıştım).
İncelemen için içindekileri gösteren resmini de koyuyorum. Aluminum konusu benide üzüyor göğüs kanserinden önce lenf kanserine neden olabileceği konusunda ciddi araştırmalar var:
Eki Görüntüle 473748

evet zaten alimunyum kanserojen bir maddeymiş araştırmalar var doğru diyorsun paraben desen öyle
en iyisi kolonyo sürelim bari koltuk altımıza:)
en doğal miss

X