para var huzur hiççç yookkk :(

evlilikte para ortaktır tamam ama sizin eşinizin yaptığı kabalıktan başka bişey değil hatta saygısızlık isterseniz kuaförede gidersiniz isterseniz hediyede alırsınız siz sanki bilmiyor musunuz evinizin geçimini.ayy çok sinir oluyorum bu tip adamlara ya evlilik böyle geçmez izin vermeyin size böyle davranmasına.

Ben çocukdum,annem bi komşumuzu anlatırdı:Bey dermişki,Bana bi öğretmen bulun dedim seni buldular.Hanımın kim olduğu önemli değil yani,maaş getirsin yeter.Bu ona benzemiş

ya onun işi koşturmacalı benim işim rahat masa başı sen yata yata kazanıyosun parayı ben emek harcıyorum diyo saygı yok bedava para olarak görüyo çalışan kadınım ev işlerinde yardım yok yorulmuyosun bile ne yardımı diyo

Af edersin fakat sen bu "adami" dingonun hangi ahirinda buldun? :KK14:

Ben çocukdum,annem bi komşumuzu anlatırdı:Bey dermişki,Bana bi öğretmen bulun dedim seni buldular.Hanımın kim olduğu önemli değil yani,maaş getirsin yeter.Bu ona benzemiş
Aynı zihniyetler artarak çoğaldılar.:KK14:

Şaka mı bunlar acaba? Maaş kartını filan vermek ne demek? Evli değilim ama (büyük konuşmuyayım da) evlensem de vermem.Şiddet kullanıp elimden alacak hali yok.Hem mesele sadece para meselesi de değil sanırım. Evlilik hayatımızda yok diyorsunuz. Adam haftada bir mi yıkanıyor? Bir de ailem karışırsa ağzını açar onlara demişsiniz.Ağzını yırtarım öyle kocanın ben. Ne demek ailenize laf edicek. Kusura bakmayın da adam baya baya sizi sömürüyor. Dikkat edin altından bir şey çıkmasın.

Seninki evlilik değil paran ile rezillik hatta esirlik olmuş evet.
Ne münasebet her kuruşumun hesabını bilecek, soracak.
Çok yüz vermişsiniz kusura bakmayın.
Bu herife kuruş koklatmam ben.

İnadına da harcarım sefam olsun.

herkes sen kendini savunamıyosun yazmış bu adam beni cinsel olarak arzulamıyor işime saygısı yok değer vermiyor diyorum bi de beni dinlemesini mi bekliyosunuz defalarca konuştum ama duymuyo

Ve siz tum bunlara ragmen, turkiyede bosanacagina öl daha iyi diyip evliliginize devam ediyorsunuz. Bence böyle bir evliligi surdurmektense ölmek daha iyi.
Harcadiginiz her kurusun hesabini vereceksiniz, maddi, duygusal, cinsel hicbir yonden tatmin olamayacaksaniz neden evlisiniz?
Ne demek banyo icin sadece hafta sonu birlikte olmak? Haftada bir mi yikaniyor bu adam? Bi de 1 hafta yikanmamis haliyle mi birliktelik yaşıyorsunuz? Bence bu bile bosanma nedeni...

adamin ne size ne verdiginiz emeklerinize saygisi yok..
calismasaniz bile size saygili olacagini sanmiyorum

nereden başlasam... önceki yazılıarımı okuyanlar bilir. eşimle ilgili olanları herşey neredeyse aynı. işim iyi onun da işi iyi ama benim kazancım benim değil. "harcadığın tek kuruşu bana sorarak harcayacaksın diyor. geçenlerde kardeşime bi hediye aldım 50 tl ye ekstreden gördü bu ne dedi ilk önce bişeyler aldım dedim. ekstreyi iyice incelemeye ve sorular sıklaşmaya başladı aldım işte neden bu kadar soruyosun dememle ağza alınmayacak küfürlere başladı... lüzumsuz para harcayan biri değilim hakkım olan kuaförmüş bakımmış hepsini evde yapıyorum ekstra bi harcamam yok buna rağmen böyle yaptı.. kadının çalışmasını ekonomik özgürlük sanırdım. ekonomik kölelikmiş...
eşiniz ne iş yapıyor? para yetmicek diye psikolojisi bozulmuş resmen..

Ne çirkin hareketler bunlar yahu.
Pinti adamla bir ömür geçirmek de zor olmalı.
Allah kolaylık versin.

tutumlu değilki sigaradan markalı giyimden kesmez sadece paranın idaresi onda olacak o karar verecek ya düşünsenize aylık 4000 tl geliri var ev alınca sen çekeceksin krediyi diyoo eve bişey alınacaksa taksiti üzerime yazdırıyor aman ben borçlu olmayayım diye. ya diyorum seni beni mi var borç ikimizin borcu, kendini iyi hissetmiyomuş ağırlık oluyomuş üstünde!!!
O ZAMAN KOCAN SENN PARANI ÇATIR ÇATIR YİYO KUSURA BAKMADA. NİYE BUNA İZİN VERİYOSUN NE DEMEK YA VALLA BU KK YÜZÜNDEN PİSKOLOJİM BOZULDU. KENDİNİ BU ERKEKLERE EZDİRMEYİN YA

herkes sen kendini savunamıyosun yazmış bu adam beni cinsel olarak arzulamıyor işime saygısı yok değer vermiyor diyorum bi de beni dinlemesini mi bekliyosunuz defalarca konuştum ama duymuyo
BU YAZDIKLARINI OKUYUNCA ADAM MAAŞI ALIP BASKA KADINLARLA YİYO DİCEM. YANİ ONA GELİYO LAF. ALDIGI MAAŞ NEREYE GİDİYO BİLMİYOSA BU ADAM SENLE ÖZEL HAYATI YOKSA BU BÖYLE YANİ..

Niye ben çocuklu dul bir kadınım hiçte ölmedim çalışıyorum çocuğumu kreşte okutuyorum...
Bu ön yargıyı bırak....
Boşan bu adamdan babanı da sallama...
Ewlatsın seni kapının önüne koyacak değil...
AYNEN. ALDIGIN MAAŞI KOCAN YİCENE BABAN YESİN. BAK O ZAMAN BOŞANDIN DİYE SENN KAFANI ŞİŞİRİYOLARMI.

Off, of. Buna benzer bir adamla nişanlanmıştım, Allahtan erken gördüm yüzünü de düğüne 1 ay kala kaçarak uzaklaştım. Abartmıyorum yaklaşık 2 sene her sabah uyandığımda "Allahım şükürler olsun" diyerek uyandım.35 yaşında bakar ve mutlu olmamı ona borçluyum :) Onun gibi biriyle evli olmaktansa sonsuza kadar yalnız yaşarım diye düşünüyorum. ohh paramla sevdiğim ve hak eden tüm sevdiklerime hediyeler alıyorum, evimi de aldım, yakında arabamı da alacağım.

Senin yerinde de olsam da aynı şeyi yapar, beni mutsuz huzursuz güvensiz yapan bu bencil insana 5dk daha zaman ayırmazdım diye düşünüyorum. Anamı babamı, öksüzü yetimi mutlu ederim çok daha hayırlı.

Ama yine de ne yaşadığını sen bilirsin. Evliliğe devam edeceksen de, kendini bu kadar hırpalatma restini çek bir çözüm yolu bul derim. Hiçbir şey senden daha önemli değil.
HELAL OLSUN GERCEKTEN TEBRİK EDİYORUM SENİ.

Benim eski esimde elimden kredi kartimi almisti benden habersiz maasimi ceker yerdi borclarimi oduyorum derdi banane senin evlenmeden onceki borclarindan degilmi yani bana az miktarda para verirdi bende bisiler alirdim sonra basima kalkardi biriktirsene neden hemen harciyorsun gibisinden kendi paramla yigenime birsey alacak olsam hayir almayacaksin derdi lanet olsun .. ama ben daha fazla kendimi kullandirtmadim actim bosanma davami ve kazandim simdi odesin bakalim faturalarini bir cok sebep daha vardi saymakla bitmez .... hayatimda hic bir zaman maadiyatci olmadim ama karsima cikanlar megerse para icin insanlari kullaniyorlarmis en buyuk gayeleri para imis imanlari bile bir kagit parcasina bagliymis halende aynilar .. yaziklar olsun boylelerine ..

Son düzenleme:
yorumumun devami : Sunuda eklemek istiyorum bir keresinde sanane benim paramdan demistim maasim seni ilgilendirmez demistim ne yapti biliyormusunuz aldi cantami kafami firlatti, beni yerden yere surukledi, yetmedi tokat atti, yetmedi tehditle bana bosanma dilekcesi imzalatti, yetmedi annesi arkadan bu dilekceye ne yazacima dair talimatlar verdi bende naptim butun esyalarimi hazirladim ben gidiyorum dedim sonra kopek gibi yalvardi resmen... keske o gun sikayet eseymisim onu ben boylesi cirkef ve kotu insanlarin icine dustum iste... ama ne oldu bir suru borcu var simdi tazminat nafaka vsvs simdide odememek icin elinden geleni yapiyor ... ama kacamaz .. cnm Allah yar ve yardimcin olsun

X