tşk ediyorum canım :))idolummm süpersininz yaben öğrenciyim nişanlım çalısıyor gittigimiz gezdıgımız yedigimize dıkkat edıoruz bir ay 2 tam altın alıosak bir ay tek alıp daha rahat harcama yapabilioruz para durdukca kasındırıyor illaki bir eksik cıkıyor ama altınken nedense eksiklikler cıkmıyor:) bende sabah uykumdan feragat edıp bir yumurta veya tost yapıp cıkıorum okulda yemek yemek 1tl ztn:) bi daha eve gelince iste aksam yemegi arkadaslarla ilk donem cok harcama yapıoduk ama smdi daha dıkkatlıyız not tutma fotokpı vs konularında kıtaplarımızı ortak alıoruz yada dersleri aramzda paylastırıoz herkes ona gore not cıkarıo ben 200tl harclık alıorum annemden akbilimi yemek kartımı doldurdktan snra cok para tutmuorum cebmde evde brakıorm ya aslında dedem hep bunla kucuk seyler bunlarla zengın olunmaz desede (kendısı multı zengin bana bi faydası yok) zengın olmasakta biirikim yapılıo kucuk seyler hep goze kucuk geldıgınden harcama cok oluo kredi kartı tasımamak cok cok gercekten ıhtıyac ıse bişeyler almak yanımızda cok para tasımamak ve altına para yatırmak:))
bizdede aynı dert vardı canım şimdi ev yaptırıyoruz diye şimdilik kurtulduk gibi.. bide ben calısmıyorum yani... gorumcemle eşi bırıktırdıgımız paraya gözdıkmıstı ama evi bahane ettık işte napalımBende çok güzel para biriktiriyorum maaşımı yok sayıyorum yaklaşık 10 aydır ama iki maaşlı olduğumuzu bilen görümcemin kocası işten çıkar bizden para almak için bizde soluklanır sinir oluyorum para biriktirmekte suç oluyo kardeşim bu devirde hayır demeyi bilemek bi yerde çok önemli ...
Para biriktirmek için gelirin yüksek olması gerekiyor.Ya da hiç yemeyeceksin,içmeyeceksin,giymeyeceksin parayı kenara atacaksın.Yoksa asgari ücretli nerden para biriktirsin.
yok canımbe ,yüksek gelirlede ona göre harcama yapıyorsun.
gene biriken birşey yok.
Vadeli hesap da içler acısı...Faiz oranları çok düşük.Ben gr altın alıyorum.Altın yükselsin,satıp arsa alacağım.Arsa bir yıl içinde dahi çok kazandırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?