Para mevzusu. Çok kırgınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Parayı çantama koydu. Ben odadan çıkınca da kaynanam görümceme git parayı geri çantasından al. O koyduğunu aldığını bilmez dedi
ne ayip ya. bence paranin karsiligi bir sey yap ver. bir daha da para alma onlardan. boyle bir dedigi bir dedigini tutmayan insanlari hic sevmiyorum. siz bence cok iyi niyetlisiniz. onlarin yaptigi ayip bir sey, ama baska guzel ozellikleri varsa bosuna kalbinizi bozmayin. sadece artik daha dikkatli davranirsiniz

ne ayip ya. bence paranin karsiligi bir sey yap ver. bir daha da para alma onlardan. boyle bir dedigi bir dedigini tutmayan insanlari hic sevmiyorum. siz bence cok iyi niyetlisiniz. ama onlarin yaptigi ayip bir sey, ama baska guzel ozellikleri varsa bosuna kalbinizi bozmayin. sadece artik daha dikkatli davranirsiniz
İkisini de severdim. Kötü değiller asla ama bu olay çok kırdı. Çok soğuttu. Görümceme değil. O al parayı abimlere bseyler yaparsın falan dedi de kaynanam....

Kırıcı ama yarın gene pasta ve sarma yapacaksın mesela?
Gerçekten 3 gün önce söz verdiğim için. Hatta onda da sarma ve 2 çeşit tatlı dedi ama ben 1 çeşit tatlı ve sarma yapacağım. Yani kendimden verdiğim ödün de bu kadar yani. Bi de söz verdiğim için sadece. Şu an tekrar istese hastayım zamanım yok deyip geçiştiririm

Gerçekten 3 gün önce söz verdiğim için. Hatta onda da sarma ve 2 çeşit tatlı dedi ama ben 1 çeşit tatlı ve sarma yapacağım. Yani kendimden verdiğim ödün de bu kadar yani. Bi de söz verdiğim için sadece. Şu an tekrar istese hastayım zamanım yok deyip geçiştiririm
Ah ya lafı duyduğunuzda çantadan çıkarıp verecek bundan sonra da hiçbirsey yapmıyorum diyecektiniz.

Hala diyebilirsiniz de o ışığı alamadım sizden.

Ah ya lafı duyduğunuzda çantadan çıkarıp verecek bundan sonra da hiçbirsey yapmıyorum diyecektiniz.

Hala diyebilirsiniz de o ışığı alamadım sizden.
Çok çekingenim maalesef. Olayın aşırı büyüyüp hala daha karşı tarafı daha da kırmaktan korkuyorum. Bilmiyorum neden?

Eşinizden, onun tepkisinden mi çekiniyorsunuz?
O hiç aklıma bile gelmedi. Genel anlamda. Bu arada eşimin hala haberi yok. Söylesem mi ne yapsam bilemedim. Genelde bu konularda yanımda ya da ortada olur ama annesi sonuçta. Ne kadar haklı olsam da

Çok çekingenim maalesef. Olayın aşırı büyüyüp hala daha karşı tarafı daha da kırmaktan korkuyorum. Bilmiyorum neden?
daha zamanın var demek kı.. boyle ıncıne ıncıne, o anlamaz tarzı laflar duya duya ya buna alısıp gururun kırıla kırıla boyle devam edeceksin ya da bıgun orda durun bakalım diyeceksin
Bakalım hayat senı hangı tarafa goturecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X