- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parayı atarken sizi görsünler bi zahmet, gizli saklı atmayınAaaa param varmış ne güzel derler
Çok kırıcı değil mi ?Al çantasından,anlamaz oaaah ah
ne ayip ya. bence paranin karsiligi bir sey yap ver. bir daha da para alma onlardan. boyle bir dedigi bir dedigini tutmayan insanlari hic sevmiyorum. siz bence cok iyi niyetlisiniz. onlarin yaptigi ayip bir sey, ama baska guzel ozellikleri varsa bosuna kalbinizi bozmayin. sadece artik daha dikkatli davranirsinizParayı çantama koydu. Ben odadan çıkınca da kaynanam görümceme git parayı geri çantasından al. O koyduğunu aldığını bilmez dedi
Almazlar ki öyle. Mümkün değilParayı atarken sizi görsünler bi zahmet, gizli saklı atmayın
O zaman geçen söylediklerinizi duydum ve çok bozuldum kusura bakmayın parayı alamam deyip direkt kendinizi ifade edeceksinizAlmazlar ki öyle. Mümkün değil
Kırıcı ama yarın gene pasta ve sarma yapacaksın mesela?Çok kırıcı değil mi ?
İkisini de severdim. Kötü değiller asla ama bu olay çok kırdı. Çok soğuttu. Görümceme değil. O al parayı abimlere bseyler yaparsın falan dedi de kaynanam....ne ayip ya. bence paranin karsiligi bir sey yap ver. bir daha da para alma onlardan. boyle bir dedigi bir dedigini tutmayan insanlari hic sevmiyorum. siz bence cok iyi niyetlisiniz. ama onlarin yaptigi ayip bir sey, ama baska guzel ozellikleri varsa bosuna kalbinizi bozmayin. sadece artik daha dikkatli davranirsiniz
Gerçekten 3 gün önce söz verdiğim için. Hatta onda da sarma ve 2 çeşit tatlı dedi ama ben 1 çeşit tatlı ve sarma yapacağım. Yani kendimden verdiğim ödün de bu kadar yani. Bi de söz verdiğim için sadece. Şu an tekrar istese hastayım zamanım yok deyip geçiştiririmKırıcı ama yarın gene pasta ve sarma yapacaksın mesela?
Kesinlikle,sonra pişkin pişkin yüzyüze de bakarlar utanmadanÇok kırıcı değil mi ?
Bu daha iyi olur sanırımO zaman geçen söylediklerinizi duydum ve çok bozuldum kusura bakmayın parayı alamam deyip direkt kendinizi ifade edeceksiniz
MaalesefKesinlikle,sonra pişkin pişkin yüzyüze de bakarlar utanmadan
Ah ya lafı duyduğunuzda çantadan çıkarıp verecek bundan sonra da hiçbirsey yapmıyorum diyecektiniz.Gerçekten 3 gün önce söz verdiğim için. Hatta onda da sarma ve 2 çeşit tatlı dedi ama ben 1 çeşit tatlı ve sarma yapacağım. Yani kendimden verdiğim ödün de bu kadar yani. Bi de söz verdiğim için sadece. Şu an tekrar istese hastayım zamanım yok deyip geçiştiririm
Çok çekingenim maalesef. Olayın aşırı büyüyüp hala daha karşı tarafı daha da kırmaktan korkuyorum. Bilmiyorum neden?Ah ya lafı duyduğunuzda çantadan çıkarıp verecek bundan sonra da hiçbirsey yapmıyorum diyecektiniz.
Hala diyebilirsiniz de o ışığı alamadım sizden.
Eşinizden, onun tepkisinden mi çekiniyorsunuz?Çok çekingenim maalesef. Olayın aşırı büyüyüp hala daha karşı tarafı daha da kırmaktan korkuyorum. Bilmiyorum neden?
O hiç aklıma bile gelmedi. Genel anlamda. Bu arada eşimin hala haberi yok. Söylesem mi ne yapsam bilemedim. Genelde bu konularda yanımda ya da ortada olur ama annesi sonuçta. Ne kadar haklı olsam daEşinizden, onun tepkisinden mi çekiniyorsunuz?
daha zamanın var demek kı.. boyle ıncıne ıncıne, o anlamaz tarzı laflar duya duya ya buna alısıp gururun kırıla kırıla boyle devam edeceksin ya da bıgun orda durun bakalım diyeceksinÇok çekingenim maalesef. Olayın aşırı büyüyüp hala daha karşı tarafı daha da kırmaktan korkuyorum. Bilmiyorum neden?
Olsun al deyip bi sonraki pastanın parası olsun diyor. Ben de belli olmaz belki de yapamam dedimAyyy fena kaynanaya bak yaaa. Görümce de sıkıntı yok da anladığım kadarıyla. Bir de sanki o lafları söyleyen o değil gibi olsun al demesi. Çok fena bu kadın çok.
Bısey dıyım sana sevgi, boyle yasanmaz.O hiç aklıma bile gelmedi. Genel anlamda. Bu arada eşimin hala haberi yok. Söylesem mi ne yapsam bilemedim. Genelde bu konularda yanımda ya da ortada olur ama annesi sonuçta. Ne kadar haklı olsam da