Para mevzusu. Çok kırgınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle malesef . İnsanlar emek vermiş, önem vermiş , zaman ayırmış, düşünmüş demiyor..
Haftasonuna önceden söz verdiğim için sarma ve pasta yapacağım bi de. Yarın halletmeye çalışacağım ikisini de. Bu da son zaten

Niye safa yattınız ki. Parayı çıkarıp verseydiniz duyduğunuz an belli edip keşke. Böyle böyle tepenize çıkarlar. Kendinizi de pasta baklava diye zorlamayın tatlı yapmak için evlenmediniz en nihayetinde. Ezdirmeyin kendinizi.

Pasta diye yapın bi pudingli büskivili pasta. Bilmezmişsiniz ya siz, laf yediğinize değsin bari.

Niye safa yattınız ki. Parayı çıkarıp verseydiniz duyduğunuz an belli edip keşke. Böyle böyle tepenize çıkarlar. Kendinizi de pasta baklava diye zorlamayın tatlı yapmak için evlenmediniz en nihayetinde. Ezdirmeyin kendinizi.

Pasta diye yapın bi pudingli büskivili pasta. Bilmezmişsiniz ya siz, laf yediğinize değsin bari.
Zaten şu an o kadar pişmanım ki duyar duymaz parayı çıkarıp vermediğime. Boşu boşuna laf etmemiş olurlardı en azından. İşte....

Haftasonuna önceden söz verdiğim için sarma ve pasta yapacağım bi de. Yarın halletmeye çalışacağım ikisini de. Bu da son zaten
Allah rızası için yapın yapacaksınız da. Kul memnun olmuyor Rabbim memnun olsun inşallah

Aman ne takılıyorsunuz alın işte söyleyip dursunlar zaten fazla fazla yapıyormuşsunuz siz sonuçta bir gelir sağlıyorsunuz emeğinizin karşılığında bu arada gecenin bu saatinde pasta börek bahsi beni acıktırdı. Hem siz 90 euro nun burada kaç para yaptığını biliyormusunuz.

tam olarak ne dediklerini anlamadim. kizi parayi verdi sonra da senin geri vermeni mi bekledi? sen neyi bilmezmissin?
Parayı çantama koydu. Ben odadan çıkınca da kaynanam görümceme git parayı geri çantasından al. O koyduğunu aldığını bilmez dedi

Aman ne takılıyorsunuz alın işte söyleyip dursunlar zaten fazla fazla yapıyormuşsunuz siz sonuçta bir gelir sağlıyorsunuz emeğinizin karşılığında bu arada gecenin bu saatinde pasta börek bahsi beni acıktırdı. Hem siz 90 euro nun burada kaç para yaptığını biliyormusunuz.
😊 orda çok para da burda bi mutfak alışverişin ya da 2 pantolon 2 gömlek 2 ayakkabı fiyatı falan 😊

ben baya dumduz bir insanim.parayi gonderir o an sok oldugum icin yorum yapamadim her seyi duydum vs vs diye soylerdim .bana dert olcagina onlara olsun .cok ayip yaptiklari.ama diger kizlardan daha akillica bir oneri gelir belki
Bi şekilde geri verebilsem çok iyi olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X