- 12 Aralık 2020
- 3.410
- 12.040
- 26
Aynen öyle malesef . İnsanlar emek vermiş, önem vermiş , zaman ayırmış, düşünmüş demiyor..Yok yok. Yapmayan daha kıymetli. Ben ona inanıyorum artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle malesef . İnsanlar emek vermiş, önem vermiş , zaman ayırmış, düşünmüş demiyor..Yok yok. Yapmayan daha kıymetli. Ben ona inanıyorum artık
Haftasonuna önceden söz verdiğim için sarma ve pasta yapacağım bi de. Yarın halletmeye çalışacağım ikisini de. Bu da son zatenAynen öyle malesef . İnsanlar emek vermiş, önem vermiş , zaman ayırmış, düşünmüş demiyor..
Nasıl belli edebilirim sizce ? Ne demeliyim ?duydugunuzu mutlaka belli edin .ve artik hic bir sey yapmayin o insanlara.kazanciniz saglikla bol bol olsun
Anne ellerim o an kirliydi veremedim parayı, basımı orteyım vericem aklımda.Nasıl belli edebilirim sizce ? Ne demeliyim ?
tam olarak ne dediklerini anlamadim. kizi parayi verdi sonra da senin geri vermeni mi bekledi? sen neyi bilmezmissin?Nasıl belli edebilirim sizce ? Ne demeliyim ?
Zaten şu an o kadar pişmanım ki duyar duymaz parayı çıkarıp vermediğime. Boşu boşuna laf etmemiş olurlardı en azından. İşte....Niye safa yattınız ki. Parayı çıkarıp verseydiniz duyduğunuz an belli edip keşke. Böyle böyle tepenize çıkarlar. Kendinizi de pasta baklava diye zorlamayın tatlı yapmak için evlenmediniz en nihayetinde. Ezdirmeyin kendinizi.
Pasta diye yapın bi pudingli büskivili pasta. Bilmezmişsiniz ya siz, laf yediğinize değsin bari.
O kadar iyi olurdu ki ama işte.. insan sonradan akıl ediyor böyle şeyleriAnne ellerim o an kirliydi veremedim parayı, basımı orteyım vericem aklımda.
Sadece bunu diyecektin duyduğunda.
Allah rızası için yapın yapacaksınız da. Kul memnun olmuyor Rabbim memnun olsun inşallahHaftasonuna önceden söz verdiğim için sarma ve pasta yapacağım bi de. Yarın halletmeye çalışacağım ikisini de. Bu da son zaten
Parayı çantama koydu. Ben odadan çıkınca da kaynanam görümceme git parayı geri çantasından al. O koyduğunu aldığını bilmez deditam olarak ne dediklerini anlamadim. kizi parayi verdi sonra da senin geri vermeni mi bekledi? sen neyi bilmezmissin?
Kucuk gorumcen Belkı demıstır yengem duydu dıye onlaraO kadar iyi olurdu ki ama işte.. insan sonradan akıl ediyor böyle şeyleri
Yapacaksam da değerini bilenlere yaparımAllah rızası için yapın yapacaksınız da. Kul memnun olmuyor Rabbim memnun olsun inşallah
ben baya dumduz bir insanim.parayi gonderir o an sok oldugum icin yorum yapamadim her seyi duydum vs vs diye soylerdim .bana dert olcagina onlara olsun .cok ayip yaptiklari.ama diger kizlardan daha akillica bir oneri gelir belkiNasıl belli edebilirim sizce ? Ne demeliyim ?
O parayı sizin evden çıkarlarken çantalarına atarak olabilir meselaNasıl belli edebilirim sizce ? Ne demeliyim ?
orda çok para da burda bi mutfak alışverişin ya da 2 pantolon 2 gömlek 2 ayakkabı fiyatı falanAman ne takılıyorsunuz alın işte söyleyip dursunlar zaten fazla fazla yapıyormuşsunuz siz sonuçta bir gelir sağlıyorsunuz emeğinizin karşılığında bu arada gecenin bu saatinde pasta börek bahsi beni acıktırdı. Hem siz 90 euro nun burada kaç para yaptığını biliyormusunuz.
%90. Zaten o beni gördü. Sonra onlara doğru döndü. Sonra da onların sesi kesildi biKucuk gorumcen Belkı demıstır yengem duydu dıye onlara
Bi şekilde geri verebilsem çok iyi olurben baya dumduz bir insanim.parayi gonderir o an sok oldugum icin yorum yapamadim her seyi duydum vs vs diye soylerdim .bana dert olcagina onlara olsun .cok ayip yaptiklari.ama diger kizlardan daha akillica bir oneri gelir belki
Aaaa param varmış ne güzel derlerO parayı sizin evden çıkarlarken çantalarına atarak olabilir mesela