Ya nasil soyleyim bilemiyorum utanıyorum ama konuda hiç açılmıyor az önce telefonla görüştük kadin çağırmak istiyorum dedim sen çağır parasini ben veririm diyor 250 tl ye geliyor kadin.halbuki parayı verse ben daha az mahçup olacagimAnnenizin biseyi esirgememesi urununuzu satip parayi vermemesi icin normal bir neden değil.
Ayrica hamilesiniz ve durumunuz sıkışık siz de urununuzu satip ihtiyacinizi gidermeye calisiyorsunuz. Hoş bana gore coook paraniz olsaydi bile boyle birsey yapilmaz o ayri.
Cook hayati ihtiyaclari varsa bunu belirtip size sormalari lazimdi kullanalim mi diye. Ben olsam gayette urunun parasini sorardim.
Satıldığını söylediler parasi hemen yatmadi ama sonra yatti dediler ben verirler rahatlığı ile sormadim ama 2 ay geçtiBen olsam laf arasında ürün satıldı mı ya? Satılmadı ise komşum satın almak istiyor vs gibi sorardım.
Zaten o fikirden vazgectim ev temizletip kisisel ihtiyaçlarımı almam ön plandaŞuan robot süpürgeye para ayıramayacak durumda gibisiniz. Bence önce acil ihtiyacları karsılamalısınuız
Satıldığını söylediler parasi hemen yatmadi ama sonra yatti dediler ben verirler rahatlığı ile sormadim ama 2 ay geçti
Evi temizletmem lazim gerçekten yardim edecek kimse yok ve ev artik baya kirlendi çatlak kremini almasam dahi ihtiyac varBencede sorun ve sizin için robot süpürge gerekli çatlak içinde ne surerseniz surun catliyo ama vazelin önermişti doktorum bu kez çok catlamadi
Ya nasil soyleyim bilemiyorum utanıyorum ama konuda hiç açılmıyor az önce telefonla görüştük kadin çağırmak istiyorum dedim sen çağır parasini ben veririm diyor 250 tl ye geliyor kadin.halbuki parayı verse ben daha az mahçup olacagim
2 ay oldu satilali sanki öyle bir mevzu yok gibi konu açılmıyor daha 3 gün önce yanlarindaydim hesaba gerek yokki isteselee verirler yada şu zaman diye söylerler ben çekinir oldumÜrün satılmış direkt tlfu aç parami yatirabilir misin anne şu hesaba de
Bugün dilimin ucuna geldi .paralari yok mu acaba diye düşündüm sormadim .evim kirli günlük işleri halsizlikten otura kalka yapıyorum telefonda iş yapma zor hamile kaldin riskin var diyorlar ama bu da ev yapmayincada olmuyor en iyisi soylemek sanirimAnne urun satildi ya hani ben makina alacagim ne zaman yollarsin? Derdim ben
3 gün önce yanindaydiniz. Sizin ürününüz sizin paraniz niye bu çekince? Verirken satın verin demissinizdir2 ay oldu satilali sanki öyle bir mevzu yok gibi konu açılmıyor daha 3 gün önce yanlarindaydim hesaba gerek yokki isteselee verirler yada şu zaman diye söylerler ben çekinir oldum
3 gün önce yanindaydiniz. Sizin ürününüz sizin paraniz niye bu çekince? Verirken satın verin demissinizd
Doğrudur canim benimde tup bebek ikizlerim var bilirim maddi manevi çok yipratici ben olsam su sattigimiz ürünün parasi nerede ihtiyaclarimi karsilayacam diye sorarimEvi temizletmem lazim gerçekten yardim edecek kimse yok ve ev artik baya kirlendi çatlak kremini almasam dahi ihtiyac var
Evet maddi manevi çok yıprandık hesapta olmayan bi sürü sorun çıktı igne,ilac,,vitamin,operasyonlar hepsi paraDoğrudur canim benimde tup bebek ikizlerim var bilirim maddi manevi çok yipratici ben olsam su sattigimiz ürünün parasi nerede ihtiyaclarimi karsilayacam diye sorarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?