Slm arkadaşlar geçen günde konu açmıştım bu aralar maddi,manevi,sağlık olarak karmaşık günler geçiriyoruz bi şekilde hepsine çözüm üretmeye çalışıyorum herşey birbirine karışmış gibi babamin sağlık sorunlari,üstüne annemin ameliyat durumlari var.bu karmaşanın içinde ben hamileyim ve tüp bebekle hamile kaldigim için aşırı masrafli 1.5 sene geçirdik bu dönem çalışmadığım için eşim tek başına yapiyor herseyi simdide gebelik muayenesi(riskli gebelik grubunda oldugum icin tedavi olduğum ozel hastanede devam ediyorum) ,evde yapılması gereken degisiklikler,alışveriş derken eşimden bisey isteyemez oldum.yapmam gereken şeyler var mesela 3 aydir sıkıntılı oldugum için evi doğru düzgün temizleyemedim evi temizletmem,halilari yikamaya vermem bir düzene sokmam lazim heryer kirlendi,en ufak ihtiyaclarimi almam bile güçleşti karnim büyüdü çatlak kremi vs almam lazim.ben annemlere (annem ve kardesim) bazi ihtiyaclarimi karsilamak üzere internetten birsey sattirdim cok açık yazamıyorum ama internet uzerinden satış yapıyorlar bende bendeki ürünü satın parasini alayim dedim bunu hamile olduğumu öğrenir öğrenmez yaptım çünkü robot süpürge almak istiyordum ilk zamanlar iş yapamıyordum. ürün satıldı fakat para ile ilgili bisey demediler onlarda çok saglik harcamasi yapti sıkışıklar mi diye soramıyorum artık robot süpürgeden falan vazgectim eşime demeden bazi ihtiyaclarimi karsilamak ıstiyorum. Sizce ne yapayim?bu para zaten yoktu bundan sonrada yokmuş gibi mi davranayim yoksa soyleyim mi bi yandan istemeye utanıyorum çünkü yeri gelince annem bizden bişey esirgemez ama bi yandan da ihtiyacım var ne yapayım