• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para isteme mevzusu ne yapmaliyim?

minnie

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.475
9.799
398
Ankara
Slm arkadaşlar geçen günde konu açmıştım bu aralar maddi,manevi,sağlık olarak karmaşık günler geçiriyoruz bi şekilde hepsine çözüm üretmeye çalışıyorum herşey birbirine karışmış gibi babamin sağlık sorunlari,üstüne annemin ameliyat durumlari var.bu karmaşanın içinde ben hamileyim ve tüp bebekle hamile kaldigim için aşırı masrafli 1.5 sene geçirdik bu dönem çalışmadığım için eşim tek başına yapiyor herseyi simdide gebelik muayenesi(riskli gebelik grubunda oldugum icin tedavi olduğum ozel hastanede devam ediyorum) ,evde yapılması gereken degisiklikler,alışveriş derken eşimden bisey isteyemez oldum.yapmam gereken şeyler var mesela 3 aydir sıkıntılı oldugum için evi doğru düzgün temizleyemedim evi temizletmem,halilari yikamaya vermem bir düzene sokmam lazim heryer kirlendi,en ufak ihtiyaclarimi almam bile güçleşti karnim büyüdü çatlak kremi vs almam lazim.ben annemlere (annem ve kardesim) bazi ihtiyaclarimi karsilamak üzere internetten birsey sattirdim cok açık yazamıyorum ama internet uzerinden satış yapıyorlar bende bendeki ürünü satın parasini alayim dedim bunu hamile olduğumu öğrenir öğrenmez yaptım çünkü robot süpürge almak istiyordum ilk zamanlar iş yapamıyordum. ürün satıldı fakat para ile ilgili bisey demediler onlarda çok saglik harcamasi yapti sıkışıklar mi diye soramıyorum artık robot süpürgeden falan vazgectim eşime demeden bazi ihtiyaclarimi karsilamak ıstiyorum. Sizce ne yapayim?bu para zaten yoktu bundan sonrada yokmuş gibi mi davranayim yoksa soyleyim mi bi yandan istemeye utanıyorum çünkü yeri gelince annem bizden bişey esirgemez ama bi yandan da ihtiyacım var ne yapayım

Annenizin biseyi esirgememesi urununuzu satip parayi vermemesi icin normal bir neden değil.
Ayrica hamilesiniz ve durumunuz sıkışık siz de urununuzu satip ihtiyacinizi gidermeye calisiyorsunuz. Hoş bana gore coook paraniz olsaydi bile boyle birsey yapilmaz o ayri.
Cook hayati ihtiyaclari varsa bunu belirtip size sormalari lazimdi kullanalim mi diye. Ben olsam gayette urunun parasini sorardim.

Bencede sorun ve sizin için robot süpürge gerekli çatlak içinde ne surerseniz surun catliyo ama vazelin önermişti doktorum bu kez çok catlamadi

Annenizin biseyi esirgememesi urununuzu satip parayi vermemesi icin normal bir neden değil.
Ayrica hamilesiniz ve durumunuz sıkışık siz de urununuzu satip ihtiyacinizi gidermeye calisiyorsunuz. Hoş bana gore coook paraniz olsaydi bile boyle birsey yapilmaz o ayri.
Cook hayati ihtiyaclari varsa bunu belirtip size sormalari lazimdi kullanalim mi diye. Ben olsam gayette urunun parasini sorardim.
Ya nasil soyleyim bilemiyorum utanıyorum ama konuda hiç açılmıyor az önce telefonla görüştük kadin çağırmak istiyorum dedim sen çağır parasini ben veririm diyor 250 tl ye geliyor kadin.halbuki parayı verse ben daha az mahçup olacagim

Bencede sorun ve sizin için robot süpürge gerekli çatlak içinde ne surerseniz surun catliyo ama vazelin önermişti doktorum bu kez çok catlamadi
Evi temizletmem lazim gerçekten yardim edecek kimse yok ve ev artik baya kirlendi çatlak kremini almasam dahi ihtiyac var

Ya nasil soyleyim bilemiyorum utanıyorum ama konuda hiç açılmıyor az önce telefonla görüştük kadin çağırmak istiyorum dedim sen çağır parasini ben veririm diyor 250 tl ye geliyor kadin.halbuki parayı verse ben daha az mahçup olacagim

Anne urun satildi ya hani ben makina alacagim ne zaman yollarsin? Derdim ben 🙄

Ürün satılmış direkt tlfu aç parami yatirabilir misin anne şu hesaba de
2 ay oldu satilali sanki öyle bir mevzu yok gibi konu açılmıyor daha 3 gün önce yanlarindaydim hesaba gerek yokki isteselee verirler yada şu zaman diye söylerler ben çekinir oldum

Anne urun satildi ya hani ben makina alacagim ne zaman yollarsin? Derdim ben 🙄
Bugün dilimin ucuna geldi .paralari yok mu acaba diye düşündüm sormadim .evim kirli günlük işleri halsizlikten otura kalka yapıyorum telefonda iş yapma zor hamile kaldin riskin var diyorlar ama bu da ev yapmayincada olmuyor en iyisi soylemek sanirim

2 ay oldu satilali sanki öyle bir mevzu yok gibi konu açılmıyor daha 3 gün önce yanlarindaydim hesaba gerek yokki isteselee verirler yada şu zaman diye söylerler ben çekinir oldum
3 gün önce yanindaydiniz. Sizin ürününüz sizin paraniz niye bu çekince? Verirken satın verin demissinizdir

Sorun ürün satıldı mı diye. Ne olacak belki unuttular. Ailenizi en iyi siz tanırsınız yabancı değiller ki paranın üstüne yatsınlar.
Anne ürün satıldı mı? Robot süpürge alcam onun için sordum diyebilirsiniz. Acaba aileniz ürünü satın, işime yaramıyor sizin olsun olarak mı anladı?

Evi temizletmem lazim gerçekten yardim edecek kimse yok ve ev artik baya kirlendi çatlak kremini almasam dahi ihtiyac var
Doğrudur canim benimde tup bebek ikizlerim var bilirim maddi manevi çok yipratici ben olsam su sattigimiz ürünün parasi nerede ihtiyaclarimi karsilayacam diye sorarim

Doğrudur canim benimde tup bebek ikizlerim var bilirim maddi manevi çok yipratici ben olsam su sattigimiz ürünün parasi nerede ihtiyaclarimi karsilayacam diye sorarim
Evet maddi manevi çok yıprandık hesapta olmayan bi sürü sorun çıktı igne,ilac,,vitamin,operasyonlar hepsi para

Sizi anlıyorum bi şey demenize gerek kalmadan gönderselerdi daha iyi olurdu haklısınız. Bu süreç onlar için de yoğun geçtiği için belki unutmuslardir. Temizlik masrafını falan anneniz teklif etti ise çok da sıkışık değillerdir diye düşünüyorum.

Belli ki açık açık sorarken zorlanacaksiniz. Belki şöyle sorabilirsiniz. "Anne x şey satılmıştı ya parası geldi mi size, geldi ise gönderebilir misin, elimiz çok sıkışık yoksa demezdim biliyorsun, ha ola ki kullandı iseniz de canınız sagolsun"vs deseniz nasıl olur acaba.

Back