Para işin içine girince kardeşlik de yok oluyormuş

zaten bir bizim millette var dogurdugun cocuk 50 yasina gelene kadar bakmak.
Gerci bakarsin bakarsin ona daha cok verdi bana az verdi olur sonu. Olmeden miras derdine dusup savas cikarmakta bizde.

simdi gelip olay mal mulk degil ayrimcilik vs dersiniz ama basbaya tek dert para iste. Farkli olsaydi " zeytinligi hemen kabul ettim" demezdiniz.
Siz ev icin pusuya yatmissiniz, abiniz de araba icin.
Baba hangi birinize para yetistirsin.
Parasi oldugunu bildigim icin istedim diyorsunuz da, vermek zorunda mi?
Madem ayrimcilik yapıyorlar, sizi yok sayip oğlana deger veriyorlar, silerim silerim zirnik almam.

Babanız hatasını anlayıp zeytinlik almış. Tamamen ayrım yapmamış. Eksik birakildiginiz noktalarda incinmissiniz haklısınız ama kendince telafi etmeye çalışmış

Amann canım ya boşver, haklısın ama sen ailende cocuklarinla mutlu musun, huzurlu musun.
Gerisini onemseme.
Ben de annemin telefonunda bndm diyim mesela ablamsa kızım ilk göz ağrım falan diye kayıtlı
Çok da önemli değil yani boşver.
Yoksa sen mutsuz olursun.
Her işlerine de koşma bundan sonra.

Okurken sinir geldi, hepsini cıkar hayatından, resmen uvey evlat muamelesi goruyorsun

Sizinle aynı fikirdeyim. Bence en iyisi ölmeden çocuklarına mal mülk bırakmayacaksın. Üstlerine hiçbir şey almayacaksın. Mal mülk hibe etmeyeceksin. Kendi üstüne alırsan alırsın. İleride mirasta ne olursa paylaşsınlar. Yapsan bile senden ayrımcısı olmuyor. Bu konuda görüldüğü üzere çocuğunun 1.5 milyon eden zeytinliği olur gene yaranamazsın.Abisi ayrı konu sahibi ayrı.. Hala birbirlerini fişekliyorlar ki daha çok yapılsın.. konu tamamen para..Allah evladın hayırlısını versin. Hayırlı evlat olmayacaksa da vermesin..

“Anne baba her çocuğunu eşit sevmek zorunda değil, size mi soracak, istediği çocuğuna para verir”ciler gelmedi mi hala ya ahahhahdhdhfhhf

Bu kadar hesap kitap yapılması çok çirkin. Yerinizde olsam anne baba da olsa kimseye bel bağlamam, malının mülkünün hesabını yapmam. Onlar evlat ayrımı yapıyorsa siz de silin gitsin. En azından bu kadar üzülmezsiniz.

Baba evinde bir elim yagda bir elim baldaydi.Hicbir zaman neredeyse para sıkıntısı cekmedim cebimde en kötü 100 liram olurdu.

Evlenirken bile herşeyimi 50tl 100tl hesabı yaparak yaptım ne çeyizim oldu ne birsey.Ailemin durumu çok iyiyken.

Durumumuz çok iyiyken memurluk mülakatı için Ankaraya gitmem gerekti yol parası bile vermemişlerdi.Ozamanlar nasip olmadi.

24 yasinda evlendim,bari ele güne rezil olmayalım bir bilezik takın dedim beni dövecek gibi yaklaşan bir babam vardi.

Babam yalancının Teki ve beni çocuk avutur gibi avuttu.

Tum konularinizi bilen birisi olarak size zerre inanmiyorum.

47 tane konunuz; 189 mesajiniz var. Cogu actiginiz konu sayfalarca yorum alsa da nezaketen bir cevap vermisliginiz yok.

Dahasi abiniz evlenene kadar bir eliniz yagda, digeri baldayken abinizden sonra benzer konuyu 5. Defa actiniz.

Buradan baktigimda kardeslerini kiskanan, para takintisi olan bir kisiden fazlasini gormuyorum, uzgunum.

Dugunumu babam yapti herşeyiyle sagolsun.Birtane çeyrek alip takmadi babamin aldiklarini takiyor kendi takmis gibi.

Alintiyi yaptigim su konuyu yazan birisi olarak annenizi coktan silmis olmaniz gerekmez miydi? Taki takmamasindan dolayi degil elbette. İlgili konuda yazdiklarinizdan kaynakli olarak diyorum.

Ustelik sonrasinda her seyi itiraf ettiginize dair baska bir konunuz daha varken?

Annesi hakkinda bunlari yazan, babasina yalanci diyen biri icin fazlasiyla talepkarsiniz.

Kucuk de bir not ilistireyim, uyeliginizin ilk yillarinda da kocanizin parasina kafayi takmistiniz. Ne oldu bari hamburger yemeye gidebiliyor musunuz artik?

Babam duysa olay çıkarır.Babam beni bu zamana kadar tek birseyden mahrum bırakmamıştir Allah razi olsun.Beraber gezer yeriz içeriz.

Ben hic ailemden böyle görmedim.Okadar rahattim annem babam el bebek gül bebek buyutmustur.

Kızım var çoğu şeyimize abim koşar.

Yaklaşık 1 aydır ev, iş, taşınma, çocuk dörtlüsünün arasında kosturuyorum.Yardimci olacak sadece abim var.Annem kızıma bakıyor.Abimin evinde kalıyorduk.

Ergenlik zamanlarımda babamdan yediğim bol dayaklar.

Hesaplarımi da kendim için kullanmak istiyorum.Babamin üzerine açıp eğer ki ilerleme olursa belki memuriyeti bırakıp orada devam ederim diyorum.

Detaylar, detaylar…

Midem bulaniyor boyle
Konulardan.. karin acligi sorun degil doyar insan ama goz acligi cok kotu brisey.. hepsini cikar hayatindan..

1 km yi zevk olsun diye yuruyor insan.. sirf sana yaramasin diye soyledikleri
Seye bak rezillik

Midem bulaniyor boyle
Konulardan.. karin acligi sorun degil doyar insan ama goz acligi cok kotu brisey.. hepsini cikar hayatindan..

1 km yi zevk olsun diye yuruyor insan.. sirf sana yaramasin diye soyledikleri
Seye bak rezillik

Ailesinin konu sahibini gozden cikarmasi daha dogru gibi.

Yani ne bileyim aile arasında bu kadar maddi konu dönmesi hoş değil. Zor gününüzde abinize yardım edilip size edilmemesi çok kırıcı. Ama size de zeytinlik alınmış anladığım kadarı ile o da değerlenmiş. Biraz mesafe koyun. Her iki tarafın da haklı haksız olduğu yerler var. Zor bir durum.

Yani ortada sıkıntı varsa tartışma varsa yapılması gereken bir şey varsa hep bana gelir ilk olarak hep ben atlarım ortaya ya ama birine para verilecekse bir iş olacaksa hiç benim haberim olmaz.
Kendimi gördüm şu cümlelerde. Aynılarını yaşadım. Sinir bozucu,sorun içeren ne varsa aranirim napicaz ne edicez vs diye.. ama iş maddi boyutta faydalı bir şeyse benim 1 sene sonra falan haberim olur. Annem beni sever ama bana bir şey alınmasına şiddetle karşıdır.

Böyle bir konu okumuştum ben yanlış hatırlamıyorsam sizmiydiniz acaba

baban çok olmasada vicdanlı adam en azından sana bir zeytinlikte olsa almış,
bence bikerede olsa ailenin yüzüne bunyapılanları her şeyi oğullarına yağdırdıklarını vurmaslısın , hatta abinede içinden geçenleri söyle aile nasılsa hıra güre alışık 3 5 ay konuşmaz gene eskisine dönersiniz ama en azından tepkin belli olur .
annneneyse hiç yüz verme o sana bir zeytinlik bile layık görmüyor ,babana onun için bile set koymak istemiş gitsin oğluna ağlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…