- Emoji Skoru
- 6.146
- Puanlar
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ne bileyim hem zengin hem çirkin olamazsın.Adam 120 kilo falan.Zayiflayamiyorsan tıp çok ilerledi bunun bile caresi var sonra saç ektirebilirdi baya kel.Yani kendine hiç bakmamış hic yatırım yapmamış![]()
Geçen konuda söylediklerimde haksız çıktım mı?Ay geldi yine...
Ben kendimin ne oldugunu biliyorum. Gayet okuyup kendi emeklerimle istedigim statuye ulasan guclu bir kadınim. Ulkenin ekonomisi zart zurt diyip bir adamin parasina gitmiyorum. Bana ne ne yapiyorsan yap. Kisa yoldan dileklerine ulas mutluluklarMahalle karısı üslubunda olan okuduğunu dahi anlamayan cahil bir insana laf anlatmak istemiyorum he öyle ablam
Ne alaka ablacığım sen ne kullanıyorsun Allah aşkına aylar önce açtığım konuyu aklında tutup bunu onunla birleştirip benim koca meraklısı olduğum yorumunu nasil yaptın?Senin hiç sosyal hayatın tanıdığın konuştuğun bir insan yok mu buradaki insanları ve konuları aklında tutuyorsun? Ha bir sey yazsın da hemen saldırayım diye pusuda bekliyorsunGeçen konuda söylediklerimde haksız çıktım mı?
Hayır.
Tam olarak dediğim gibi bitmiş. Biteceği de belliydi.
Sizin asıl sorununuz hayatınızda ilişki olmazsa ölecekmişsiniz gibi davranmanız.
Çocuklu bir insanın bu kadar evlenme odaklı olmasını aklım almıyor.
Evlilik ne görmüşsünüz. Üstelik evde yaşayacak çocukta varken bu arayış bu ısrar neden?
Çocuk için ince düşünmeniz gerekirken onu istemeyecek bir kayınvalideyle muhatap edip elin adamıyla yaşatmaya bu kadar hevesli olmanız çok ilginç geliyor bana
Uzun yıllar yalniz geçirin tatile bile gidemeyecek insan bulamayın o zaman konuşalımAçıkça bende 657yim kocayla boşansam evlenmem, ne uğraşayım elim herifi ve sülalesiyle, kendi yağımda kavrulurum daha iyi…
Sizinki iyi cesaret…
Evet buraya gelince de benden beklentisi oluşacak hayır demek zor olacak.Kirmadan üzmeden nasil soylerim diye düşüneceğimBence ben böyle uzak mesafe hiç görüşmeden günlerce yazışma konuşma durumuna karşıyım diyin.Belki görünce karşılıklı o elektrik oluşmayacak ama görene kadar günlerce yazış konuş çok saçma.Buraya geldiğinde görüşelim o güne kadar yazışıp konuşmayalım.Burayada kesin olacak diye gelme lütfen gezmeye bir arkadaşını görmeye gelecekmiş gibi düşün diyin.Geldiğinde görüşürsünüz hem kestirip atmamış olursunuz hem de hiç hoşlanmadığınız biriyle günlerce konuşmaktan kurtulmuş olursunuz.Geldiğinde yüzyüzeyken bakarsınız belki seversiniz .Ben de eşimi başta pek beğenmemiştim onun ilgisi alakasıyla zamanla sevdim.Olay sadece tipse geri kalan her şey bir daha karşınıza çıkmayacak türdense gerekli motivasyon var demektir.
saldırmak tam olarak sizin şu an yaptığınız şey oluyor. Ayrıca konu başında eski konunuzdan bahseden sizsiniz. Kendi konunuzdan bahsedince siz gayet net hatırlamak mümkün.Ne alaka ablacığım sen ne kullanıyorsun Allah aşkına aylar önce açtığım konuyu aklında tutup bunu onunla birleştirip benim koca meraklısı olduğum yorumunu nasil yaptın?Senin hiç sosyal hayatın tanıdığın konuştuğun bir insan yok mu buradaki insanları ve konuları aklında tutuyorsun? Ha bir sey yazsın da hemen saldırayım diye pusuda bekliyorsun
Aminn tatlım inşallahBen kendimin ne oldugunu biliyorum. Gayet okuyup kendi emeklerimle istedigim statuye ulasan guclu bir kadınim. Ulkenin ekonomisi zart zurt diyip bir adamin parasina gitmiyorum. Bana ne ne yapiyorsan yap. Kisa yoldan dileklerine ulas mutluluklar
Gorudüğun üzere ne o adamla evlendim ne de çocuğumu başka birine ezdirmem iki lafinizdan biri cocuk.Cocukluk travmanız mı var nedir anlamadım ben çocuğumu gayet iyi düşünüyorum merak etmeyin çocuğumunuzu şiddet ortamlarına sokan sizsiniz cocuk kucaginizdayken kp'iniz ustune saldırmadı mı? Yoksa travmaniz bu mu? Yoksa sen o an o adamı bosayamadigin için kendine kızıyorsun kocasını boyamayı başarmış bir kadından mı alıyorsun hırsınısaldırmak tam olarak sizin şu an yaptığınız şey oluyor. Ayrıca konu başında eski konunuzdan bahseden sizsiniz. Kendi konunuzdan bahsedince siz gayet net hatırlamak mümkün.
Böyle saldırınca sizin evlenmek için olmayacak şeyleri oldurmaya çalışmanız değişiyor mu?
Hayır.
Ayrıca tatile gidecek kimse bulamamak demişsiniz ya sizin evladınız var. Beraber çok da güzel tatiller yapabilirsiniz. Tek boşanan siz değilsiniz. Boşanan arkadaşlarım ve hatta ablam da içine her anlamda biri sinmeden evlilik işine sıcak bakmadılar. Ablam 10 küsur senedir bekar gayet geziyor arkadaşlarıyla kızıyla. Hatta treking grubu var kalabalık seyahatlerde yapıyor.
En basit şeyler için kocaya ihtiyacınız yok. Ama evladınızın şu an size ve sağlıklı bir ev ortamına ihtiyacı var.
Sizi boşandığınız için istemeyen çocuğunuzu kabullenmeyen bir kayınvalide adayı ve eş adayıyla çocuğunuzun aynı ortamda nasıl yaşayacağını düşünmeniz lazım öncelikle tatil yerine
Bunları düşünmeden 30 oldum yaşım geçiyor telaşında hareket eden hiç evlenmemiş insan telaşında hata yapmaya sizin şu an imkanınız yok. Çünkü sizin küçük çocuğunuz var
Pişman oldun mubenzer bı durum benimde başıma geldi evlenmeden önce avukat durumu gayet iyi romantık vs ama gel gelelim benim içime sinmedi sabah kalktığımda o surata bakıp uyanmak istemedim açıkçası![]()
Gorudüğun üzere ne o adamla evlendim ne de çocuğumu başka birine ezdirmem iki lafinizdan biri cocuk.Cocukluk travmanız mı var nedir anlamadım ben çocuğumu gayet iyi düşünüyorum merak etmeyin çocuğumunuzu şiddet ortamlarına sokan sizsiniz cocuk kucaginizdayken kp'iniz ustune saldırmadı mı? Yoksa travmaniz bu mu? Yoksa sen o an o adamı bosayamadigin için kendine kızıyorsun kocasını boyamayı başarmış bir kadından mı alıyorsun hırsını
yok olmadım hiç gene olsa gene yaparımPişman oldun mu
Daha fazla para istiyor . Çocuğunun tüm geleceğini adamdan bekleyecek babası bakmıyor diye. İyi de adam neden lüks hayat sunsun başkasının çocuğuna?Yani konu sahibesi memur anladığım kadarıyla aç değil, açıkta değil gelecek kaygısı da yoksa neden bu kadar para sevdasıAç açıkta olsan yine anlarım konu sahbesi ama paran varmış boşver geç bu işi. Yukarıya da yazmışlar erkek erkek de alakasız tiplere zorlama kendini başına bela alma.
Daha fazla para istiyor . Çocuğunun tüm geleceğini adamdan bekleyecek babası bakmıyor diye. İyi de adam neden lüks hayat sunsun başkasının çocuğuna?
Bu durumda ılımlı bir insansa çok da parası varsa evde yaşayan bir çocuğa gayet iyi davranır gibi geliyor bana, bilemedim. Dediğim gibi aç , açıkta asgari ücretliysem çocuğum da varsa herhalde paralara konardım ama şu durumda gereksşz sanki.