- Konu Sahibi kurabiyeler
afiyet olsun, nice sevgililer gününekızlaar kimse yazmıyorr :) Hafta sonu sevgilime sevgililer günü yemeği ısmarladım 50 lira yı harcadım ama hala 400üm var çünkü daha fazlaydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun, nice sevgililer gününekızlaar kimse yazmıyorr :) Hafta sonu sevgilime sevgililer günü yemeği ısmarladım 50 lira yı harcadım ama hala 400üm var çünkü daha fazlaydı
hayırlı olsun, allah tamamına erdirsinteşekkür ederim evlenme teklifi aldımda ayıptır söylemesi @kikikoko
Hayırlı olsun canım.. Benimde elimde geçenlerde bir 35 lira vardı kenarda tuttuğum. 10 lirasını harcamıştım tam haftasonu arayı kapattım derken yine harcadımteşekkür ederim evlenme teklifi aldımda ayıptır söylemesi @kikikoko
hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin
çok sağolun canlarııımm :) Benimde acil ve hızlı bi şekilde para biriktirmem gerek 13 gün sonra üniversite okudugum sehire gideceğim o zaman başlıcam birikimeHayırlı olsun canım.. Benimde elimde geçenlerde bir 35 lira vardı kenarda tuttuğum. 10 lirasını harcamıştım tam haftasonu arayı kapattım derken yine harcadım
oooo çok gitmiş gerçekten :) bende çeyiz düzüyorum yavaştan bolca havlum var şu an daha sadeceAh ah bende bugün birikimden 508.50 TL harcadım 262 TLsi benim çeyizlerim icin gitti 246.50 TLsi annem icin gitti. Gerci cokda üzülmemek lazım sonuçta annemin verdigi paralarla biriktiriyorum bunları
Seninde zamanla en guzelleri olur insallah Ya havludan bendede bolca var annem sagolsun ama ben bi yandan digerlerinide hallediyorumoooo çok gitmiş gerçekten :) bende çeyiz düzüyorum yavaştan bolca havlum var şu an daha sadece
İnşallah canımm :) Bİz yeni başladık çok az şey var şuan zamanla olur herhaldeSeninde zamanla en guzelleri olur insallah Ya havludan bendede bolca var annem sagolsun ama ben bi yandan digerlerinide hallediyorum
Olur olur bende bi liste yaptim listeden gidiyorum bide beyaz eşyaya başlayabilseydim hayırlısıylaİnşallah canımm :) Bİz yeni başladık çok az şey var şuan zamanla olur herhalde
Beyaz eşyayı da mı siz alıyorsunuz? Biz toplu alıcaz düğüne yakın ortak olucak o da :)Olur olur bende bi liste yaptim listeden gidiyorum bide beyaz eşyaya başlayabilseydim hayırlısıyla
çeyiz biriktirmek de çok keyiflidir, aldıkça alasın gelir. bazen de bunalırsın, ara verirsin sonra tam gaz devamİnşallah canımm :) Bİz yeni başladık çok az şey var şuan zamanla olur herhalde
canım benim konularıma bakarsan çeyiz listemi görebilirsin. oldukça detaylı bir liste, eklemeler ve çıkarmalar yaparak yaşam şekline en uygun hale getirebilirsin. düğün tarihi belli mi? belli olmadan beyaz eşya işine hiç girme bence. onun yerine para biriktir, sonra hepsini topluca alırsınOlur olur bende bi liste yaptim listeden gidiyorum bide beyaz eşyaya başlayabilseydim hayırlısıyla
Bende bakayım senin listeye kendi listem var ama eklemeler yaparımmçeyiz biriktirmek de çok keyiflidir, aldıkça alasın gelir. bazen de bunalırsın, ara verirsin sonra tam gaz devam
bak canım bak, ben beyaz eşya, küçük el aletleri ve mobilya hariç tamamladım. onların da parasını hazırladım, düğüne yakın nakit almayı düşünüyorum. darısını başınızaBende bakayım senin listeye kendi listem var ama eklemeler yaparımm
valla tutamıyorum kiii açıyorum aklıma yazcak bişey gelmiyooK kurabiyeler sende topiklerini hiç canlı tutmuyosun.
amin canımm çok sağooolbak canım bak, ben beyaz eşya, küçük el aletleri ve mobilya hariç tamamladım. onların da parasını hazırladım, düğüne yakın nakit almayı düşünüyorum. darısını başınıza
valla tutamıyorum kiii açıyorum aklıma yazcak bişey gelmiyoo