- Konu Sahibi kurabiyeler
Para biriktirmeye çalışan öğrenci arkadaşlarımızda vardır herhalde arkadaşlar hep birlikte birikim yapalım hadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet öyle ama insanın kenarda birikmişi olmalıHer şeye zam geldi. Birikim yapmak zorlaştı
mutlaka birikim yapın arkadaşlar. üniv okurken nasıl birikim olur? kafe ve barlara gitmeyi sosyalleşmek olarak görmezseniz olur. okulunuzun mutlaka sosyal etkinlikleri vardır, onlara katılın. kültürel olur, spor olur. inanın bunlar insanı çok daha fazla sosyalleştirip, hayata hazırlıyor. lise yıllarından itibaren hep birikim yaptım, şu an nişanlıyım. hiç bir zaman dokunmadığım o hesabımda şu an için 17.500 TL oldu. çalışmaya başladıktan sonra çeyize harcadığım, düğün için ayırdığım param hariç.bana da öyle çok bol para gelmezdi yani. ama babam paramı gönderir göndermez % 20 sini mutlaka birikim için ayırırdım. hiç bir şeyden de eksik kalmadım. biriktirdiklerimle kültür gezilerine katıldım hep. buna rağmen damlaya damlaya göl olmasa da gölet oldu iştePara biriktirmeye çalışan öğrenci arkadaşlarımızda vardır herhalde arkadaşlar hep birlikte birikim yapalım hadi
Vaaaay süper ya liseden itibaren mi biriktir din? Bende parami oje ye ruja vereyimmutlaka birikim yapın arkadaşlar. üniv okurken nasıl birikim olur? kafe ve barlara gitmeyi sosyalleşmek olarak görmezseniz olur. okulunuzun mutlaka sosyal etkinlikleri vardır, onlara katılın. kültürel olur, spor olur. inanın bunlar insanı çok daha fazla sosyalleştirip, hayata hazırlıyor. lise yıllarından itibaren hep birikim yaptım, şu an nişanlıyım. hiç bir zaman dokunmadığım o hesabımda şu an için 17.500 TL oldu. çalışmaya başladıktan sonra çeyize harcadığım, düğün için ayırdığım param hariç.bana da öyle çok bol para gelmezdi yani. ama babam paramı gönderir göndermez % 20 sini mutlaka birikim için ayırırdım. hiç bir şeyden de eksik kalmadım. biriktirdiklerimle kültür gezilerine katıldım hep. buna rağmen damlaya damlaya göl olmasa da gölet oldu işte
ortaokulda da kumbaram vardı, ilk okulda da canım. o yaşlarda alışkanlık edindim, liseye başlar başlamaz da babamla gidip hesap açtırdık. oje hiç kullanmadım, ruj da çok nadir. saçımı da boyamadım, kişisel bakımlarımı da hep evde yaparım. doğallığı seviyorum. ama fön çekerim, evde kendim manikür pedikür de yaparım.Vaaaay süper ya liseden itibaren mi biriktir din? Bende parami oje ye ruja vereyim
Ben biraz makyaj a düşkünüm aslında var baya makyaj malzememde bundan sonra dikkat edeyim bendeortaokulda da kumbaram vardı, ilk okulda da canım. o yaşlarda alışkanlık edindim, liseye başlar başlamaz da babamla gidip hesap açtırdık. oje hiç kullanmadım, ruj da çok nadir. saçımı da boyamadım, kişisel bakımlarımı da hep evde yaparım. doğallığı seviyorum. ama fön çekerim, evde kendim manikür pedikür de yaparım.
Ben biraz makyaj a düşkünüm aslında var baya makyaj malzememde bundan sonra dikkat edeyim bende
Teşekkür ederim yorumunuz için bende eksilerimi tamamlayıp ondan sonra birikime başlayayım o zaman :)Eğer makyaj yapmak istiyorsanız makyaj aletlerinden vazgeçmek yerine yeterince alın. Ben de öğrenciyim,ünideyim. Birikim yapıyorum ama az az oluyor.yeni başladım.
ben varım. ama açıktan okuyorum. şimdi öğrenci kartın yoksa kendine bir tane öğrenci kartı çıkar. istanbul kocaeli gibi yerelrde otobüselr mevcut niye 1 lira gibi bir para basmak varken 2,50 tl basasın ki. önce bundan başla yol parasını düşğrerek. sonra bende ilk okuduğum üniversite koxaeli üniversitesi... kafelere geçip otururduk arkadaşlarla. en az 3 kişi olurduk bir masada... masada bir şey yiyip içen mutlaka çıkıyor yani kendini mecbur hissetme birşey yiyip içmeliyim diye... bende yiyip içiyordum ama nadir. yani illaki içen biri çıkıyor. bazen yemekhanesini kullanırdım okulun. 2 liraya çok ad güzel karnımız doyuyodu. o fiyata tost alamıyoduk kantinden o zaman.o zqaman dediğime bakma 2 yıl öncesi.Para biriktirmeye çalışan öğrenci arkadaşlarımızda vardır herhalde arkadaşlar hep birlikte birikim yapalım hadi
çokk teşekkür ederim canım denicem dediklerini :)ben varım. ama açıktan okuyorum. şimdi öğrenci kartın yoksa kendine bir tane öğrenci kartı çıkar. istanbul kocaeli gibi yerelrde otobüselr mevcut niye 1 lira gibi bir para basmak varken 2,50 tl basasın ki. önce bundan başla yol parasını düşğrerek. sonra bende ilk okuduğum üniversite koxaeli üniversitesi... kafelere geçip otururduk arkadaşlarla. en az 3 kişi olurduk bir masada... masada bir şey yiyip içen mutlaka çıkıyor yani kendini mecbur hissetme birşey yiyip içmeliyim diye... bende yiyip içiyordum ama nadir. yani illaki içen biri çıkıyor. bazen yemekhanesini kullanırdım okulun. 2 liraya çok ad güzel karnımız doyuyodu. o fiyata tost alamıyoduk kantinden o zaman.o zqaman dediğime bakma 2 yıl öncesi.
aldığın bursu veya paranı haftalıklara böl. yani belirli bir para olsun. bu hafta bu kadar para harcıyacağım. mümkünse elnde kalan son paraymış gibi düşün. bir süre sonra alışıyosun
ooo ne güzel :))Üniversiteli gençler olarak bende varım diyorum Bankada 500 TL var 1 tane ceyrek altinim var birde kumbara yaptim ve onun icindede 12 TL var inşallah harcamadan bu şekilde devam ederim. Benim icin en büyük kolaylik yasadigim sehirdeki universiteye gidiyorum ve dogal olarak ev gecindirme gibi bi problemim yok
Aaaa olurmu öyle şey ögrencinin olmadığı yer mi olurmuşyine öğrenvi avrmış burada... bende kendimi tek zannediyordum öğrenci oalrak
Olur canım niye olmasın bende ikinci universitemi okuyorum. Açıköğretimhem çalışıp hem yüksek lisans yapıyorum, ben de o milletten sayılır mıyım?
burdayımmm :) abim 100 anneannem 100 lira verdi 200 de bende vardı :) etti 400 :) mayıs ayında nişanım var onun için biriktiriyorummmÖğrenci milleti nerdesiniz?