• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

para biriktiren hanımlar bakabilir mi...

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
Hanımlar, hani bu para böööööyle insanın gozunde durdugu zaman hep harcanıyor ya, sizde de oluyor mu bilmiyorum ama, ben çok gereksiz harcama yapıyorum. Mesela bir gün çıkıyorum, sabahtan akşama kadar yeme içmeye 60-70 tl harcayıp, bir de üstüne bir sürü alışveriş yapıp geliyorum. Yani harcamak güzel tabii de, hiç birikimin olmaması da çok kötü oluyor :(
Bu savurganlığım yüzünden, bankaya hesap açtım sadece birikim için OLMADI..
en sonunda dedim ki Altın mı alsam? Aranızda birikim için altın alan var mı?

Ooo aramıza hoş geldin sanki beni anlattın :KK53:
Anneannem altın alarak çok biriktirmiştir, hep de söyler küçük altın al her ay kenara at diye.

Bir de bireysel emeklilik hesapları var .Her ay 100 lira yatırıyorsun en erken 5 yıl sonra çekiyorsun benim kardeş de ona başladı.

Gözünün önünde olunca insan harcıyor valla bi yerlere yatırmak lazım.

Ben nakit olarak biriktirmeye çalışıyorum, sakladığım bir yer var, parayı oraya koyuyorum ve anında unutmaya çalışıyorum, asla yanıma almam çünkü alırsam harcarım gb geliyor.

Bir de altını satarken değer kaybediyor onu istemiyorum, yalnız gram altın alınabilir bak onda değer kaybı olmuyor sanırım

Evli misin? Bende çok harcıyorum. Hiç ilerisini düşünmüyordum. Şimdi çok pişmanım Yinede gözüm instagramda ki butiklerde. Dolap kıyafet dolu yok. Doymadım.

Ben alıyorum her ay en azından bir tane . Altın pahalı olsa bile aliyorum cunku o para dursa kenarda aynen bende senin gibi rahat duramiyorum:))
hemde öğrenciyim :))

Her ay zor olmuyor mu öğrenciyken?
Ne kadar biriktirdiniz?
Heveslendim şimdi:mad::mad:

Evli misin? Bende çok harcıyorum. Hiç ilerisini düşünmüyordum. Şimdi çok pişmanım Yinede gözüm instagramda ki butiklerde. Dolap kıyafet dolu yok. Doymadım.

Hayır bekarım da, çok fuzuli harcıyorum üzülüyorum sonra da. Benim de öyle.. Dolabım giyilmeyen kıyafet kaynıyor.. Geçenlerde, muşta bir okula gönderdim 3 koli kıyafet, artık almıyorum..

Hanımlar, hani bu para böööööyle insanın gozunde durdugu zaman hep harcanıyor ya, sizde de oluyor mu bilmiyorum ama, ben çok gereksiz harcama yapıyorum. Mesela bir gün çıkıyorum, sabahtan akşama kadar yeme içmeye 60-70 tl harcayıp, bir de üstüne bir sürü alışveriş yapıp geliyorum. Yani harcamak güzel tabii de, hiç birikimin olmaması da çok kötü oluyor :KK43:
Bu savurganlığım yüzünden, bankaya hesap açtım sadece birikim için OLMADI..
en sonunda dedim ki Altın mı alsam? Aranızda birikim için altın alan var mı?

hazir para durmuyor evet. ama sen biraz keyfine göre harcama yapiyorsun.

Ooo aramıza hoş geldin sanki beni anlattın :KK53:
Anneannem altın alarak çok biriktirmiştir, hep de söyler küçük altın al her ay kenara at diye.

Bir de bireysel emeklilik hesapları var .Her ay 100 lira yatırıyorsun en erken 5 yıl sonra çekiyorsun benim kardeş de ona başladı.

Gözünün önünde olunca insan harcıyor valla bi yerlere yatırmak lazım.
Bireysel emeklilik için yaş sınırlaması yok mu?
Küçük altın güzel de, devamı gelir mi bilmiyorum..

Her ay zor olmuyor mu öğrenciyken?
Ne kadar biriktirdiniz?
Heveslendim şimdi:mad::mad:
Ben de heveslendireyim sizi o zaman, ben de öğrenciyim, 4 senedir para biriktirdim biraz da ailemin üstüne para koymasıyla araba aldım aralıkta, benim bursum vardı onu hiç harcamadan direk bankaya yatırıyordum, pek de dışarı çıkmayınca para birikiyordu :KK70:

Ben de heveslendireyim sizi o zaman, ben de öğrenciyim, 4 senedir para biriktirdim biraz da ailemin üstüne para koymasıyla araba aldım aralıkta, benim bursum vardı onu hiç harcamadan direk bankaya yatırıyordum, pek de dışarı çıkmayınca para birikiyordu :KK70:

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah:nazar::nazar:
Azminiz takdire şayan :)))

Ben nakit olarak biriktirmeye çalışıyorum, sakladığım bir yer var, parayı oraya koyuyorum ve anında unutmaya çalışıyorum, asla yanıma almam çünkü alırsam harcarım gb geliyor.

Bir de altını satarken değer kaybediyor onu istemiyorum, yalnız gram altın alınabilir bak onda değer kaybı olmuyor sanırım
isciliksiz altina birsey olmaz al kucuk altini cikinca sat al sana kar

Back
X