Papatyammmm ameliyat sureci

Yazdiklarinizi okudikca agladim Rabbim banada yardim et nolur.Siz nerelerde ne kadara ameliyat oldunuz ? Ysrdim edin arksdaslar nolur.Uygun bi paraya halletmem lazim bu isi (((

Yazdiklarinizi okudikca agladim Rabbim banada yardim et nolur.Siz nerelerde ne kadara ameliyat oldunuz ? Ysrdim edin arksdaslar nolur.Uygun bi paraya halletmem lazim bu isi (((

Merhaba honest,

Ben bircok doktorla gorustum,gorustugum butun doktorlari ve aldigim fiyatlari ilk sayfalarda yazmistim,su an hepsi tek tek aklima gelmiyor ama ameliyatimi esteworld de dr.hakan gence ye pesin 6000 tl ye oldum,kredi kartiyla da odenebiliyordu bu arada ben doktorumdan da fiyattan da memnun kaldim.

Sen de once gidebildigin kadar doktora git ve fikirlerini al,sonra da en cok icine sinen doktoru secip ona ameliyat ol ,insallah sen de istedigin gorunume kavusursun canim:)

hakan beye ben de pazartesi ameliyat olcam.papatyam senin marttan bu yana görünümü ,sertliği nasıl? inanılmaz heyecanlıyım ve endişeliyim

hakan beye ben de pazartesi ameliyat olcam.papatyam senin marttan bu yana görünümü ,sertliği nasıl? inanılmaz heyecanlıyım ve endişeliyim

Merhaba canım,maalesef mesajını gec gordum coktan amelıyat olmussundur bıle:) persembe gunu doktor kontrolum vardı cok ıyı gecti hicbir şikayetim yok,protezlerim yerine oturdu,hakan bey fotolarımı çekti:) ameliyat günü çektiği fotolarımı gösterdi,birlikte güldük,resmen tahta gibiymişim,inan hatırlamıyorum bile o günleri,sanki hep memelerim varmış gibi geliyor o kadar benimsedim:) şu an düşünüyorum da çok cesur davranıp kendim için çok iyi bir şey yaptım,hayatımda kendim için yaptığım en iyi şey buydu,çok mutluyum,kendimle gurur duyuyorum inan ki,böyle cesur bir karar verip hayallerimi gerçekleştirdiğim için.şu an geriye dönüp baktığımda hiçbir şeyden pişman değilim,yine olsa yine aynı ağrıları çekip ameliyat olurdum,yine aynı doktoru seçerdim,gerçekten de hakan bey i çok sevdim,hastasıyla çok ilgilenen,çok mütevazı,insana kendini rahat hissettiren biri,aslında hakan beyi bulmama yardımcı oldugu için sevgili arska ya ne kadar teşekkür etsem azdır,ameliyata gelince haftalar zor oluyor ama sonra hepsi inan ki geçiyor,hepimiz atlattık bu süreçleri lütfen rahatla canım

ben de bir sure baktim cevap yok ondan sonra ameliyat derken alismak derken ancak bakabildim. yine de daha once yazdiklarin yeterli tesekkur ederim .

250 cc yuvarlak koyuldu.boyutundan memnunum da üst kısımda hafif dalgalı bi görüntüsü var. dr. normal dese de ben dalganın normal olduğunu sanmıyorum. bir süre daha bekleyip gerekirse başka bir hekime gitcem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…